Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

Maybeline "Falshe wimpern" su kvarbatka nupiešta ant kampštuko - pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 20, 11:55)
tai pasakykit man kas tas normalus tusas! kiek esu isbandzius nei vienas ispudzio nepaliko.
jau kelios dienos bandau diorshow miniuka kuri gavau dovanu. kaip sunkiai nusivalo! pirmiausia prausiu su lavera pieneliu, paskui nuvalau su akiu makiazo valikliu vistiek sunkiai nusivalo..vien del to nepirkciau tokio tuso schmoll.gif  schmoll.gif
cia pvz pasidazius su gosh tusu, man jis mazai ilgina. idomu, kaip jums ispudis g.gif  g.gif
user posted image

Is savo patirties galiu pasakyti kiek esu isbandziusi brangiu tusu, tai Dior Show vienas is prasciausiu, tada jau geriau koks Lorealis ar MaxFactor smile.gif
O bent jau mano is visu bandytu labiausiai patiko sie:
I vieta: Helena Rubinstein Lash Queen thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
II vieta: YSL Volume Effet Faux Cils
III vieta: Lancome Hypnose
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 19, 13:39)
kaip tik nusipirkau savaitgali Benefit They are real tusa,na ir aisku isbandziau,labai jau knietejo  biggrin.gif

Baigineju jau trecia pakuote sio tuso. Ir net nezadu keisti i niekada niekada biggrin.gif pats paciausias ir tobuliausias tusas wub.gif
Perku visada tik usa parduotuvese, tiksliau sephoroj. Taciau niekad neatrodo kad istraukus sepeteli jis butu sausas unsure.gif po kurio laiko pries pabaiga pasauseja tikrai bet iskarto slapias buna g.gif
Ir dar mano akys ir snukelis laaabai jautrus bet kam unsure.gif ir dekoju dievui kad neerzina sis tusas mano akiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 20, 11:57)
Aš irgi sunkiai įžiūriu, bet atrodo geriau nei prieš tai. O aš siūlyčiau pabandyti Covergirl Lash blast jei nebandėt  mirksiukas.gif

O apie kurį čia šnekat-length, fusion, volume?...jų keletas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 03 20, 16:16)
O apie kurį čia šnekat-length, fusion, volume?...jų keletas yra ax.gif

Oranžinis, va toks:
user posted image
Berods jis be pavadinimo, pirmasis - originalusis variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko vėl nusipirkau MaxFactor Masterpiece Max. Na lyginant su Loreal'io Million Lashes, tai MaxFactor blakstienas taip pat gerai prailgina, tik jas labiau atskiria, atrodo kiek mažiau apkrautos, mažiau ir tankina. Tačiau rezultatu vis tiek patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Buvau klausta apie ISADOROS tusa "Big bold mascara" stai toki :
user posted image

atsiliepimai tik patys geriausi,kadangi pagavau per akcija atrakcija,tai nugriebiau dar du smile.gif mat maximaliste as:)
Taigi :
Lyginti tikrai galiu su daugeliu tusu,turiu ir dior iconic,ir lancome,ir Loreal,ir maxfactor,tad si tusa kolkas vadinu siu metu atradimu,klausimas kodel patiko?
atsakymas super paprastas:zodziu rytas,ruosimasis i darba,reikia greito efekto,bet norisi ilgu ir tankiu blakstienu,atsidarau tusa,ir nieko nesitikejau is jo,o jis padare greita ir efektyvu stebukla,is vieno potepio!
Tad pliusai,ziurint is mano prizmes :
-Uztenka ir vieno sluoksnio norint tankiu blakstienu
-Tusas labai ryskios juodos spalvos
-Mano blakstienu visiskai nesulipina,atskiria.
-Visiskai bekvapis,akiu nedirgina

Minusai:

-Sepetukas supeeerr didelis (man tai netrugdo).
-Vakare nusnaudziau,atsibudus pastebejau ,kad tusas siek tiek pabyrejo.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 20 kovo 2012 - 17:29
Benefit They are real gal kas idetu foto kaip su siuo tusu atrodo blakstienos ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau ta rozini Bourjois Volume glamour max definition blakstienu tusa ir siandien pirma karta ji isbandziau. Ka galciau pasakyti: iki sio laiko visada pirkdavau tik ilginancius blakstietu tusus, bet pasiskaiciusi atsiliepimus nusprendziau ismeginti apimti didinanti tusa. Padazius blakstienas viena karta, tusas tikrai labai graziai atskyre blakstienas. Deja, tik vienos akies. Kitos akies blakstutes kazkaip sulipino Perbraukusi tusu blakstienas antra karta, pakankamai palipino abi akytes. Nezinau, arba man reikia priprasti prie sio tuso, kadangi sepetelis tikrai didelis, arba tusas naujas, arba tiesiog taip ir turetu dazyti apimti didinantys tusai. Ziuresim
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 20, 10:55)
tai pasakykit man kas tas normalus tusas! kiek esu isbandzius nei vienas ispudzio nepaliko.
jau kelios dienos bandau diorshow miniuka kuri gavau dovanu. kaip sunkiai nusivalo! pirmiausia prausiu su lavera pieneliu, paskui nuvalau su akiu makiazo valikliu vistiek sunkiai nusivalo..vien del to nepirkciau tokio tuso schmoll.gif  schmoll.gif
cia pvz pasidazius su gosh tusu, man jis mazai ilgina. idomu, kaip jums ispudis g.gif 

Matau Italijoj gyvenat smile.gif Aš iš ten neseniai grįžau su puikiu pirkiniu KIKO tušu, nu man labai labai patiko thumbup.gif O dar tooookia kaina, tikrai nesitikėjau thumbup.gif Dar nusipirkau pagrindą prieš tušą, bet gal jis labiau tinka vakariniam makiažui g.gif
user posted image
šitas tušas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 20 kovo 2012 - 19:42
QUOTE(irisas @ 2012 03 20, 19:40)
Matau Italijoj gyvenat smile.gif Aš iš ten neseniai grįžau su puikiu pirkiniu KIKO tušu, nu man labai labai patiko  thumbup.gif O dar tooookia kaina, tikrai nesitikėjau  thumbup.gif Dar nusipirkau pagrindą prieš tušą, bet gal jis labiau tinka vakariniam makiažui  g.gif
user posted image
šitas tušas smile.gif

o. reikes pabandyt, kai tik dabar akcija visiems tusams po 4€. siandien nusipirkau viena top coat isgirta you tube. isbandysiu rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 03 19, 21:01)
Bet sio tuso  sepetelis visai kitoks nei Le2 - neguminis. Man su Noir G daug grazesnis efektas gaunasi, jis gal mazau storinantis, bet labiau tankinantis, graziai issukuoja ir palgina, maziau apkrauna blakstienas nei Le2. Man irgi labai patinka jo kvapas. Pries tai kvepenti turejau tik YSL, ji uzuozdavau netik kol dazydavausi, bet visalaika kol budavau pasidazius smile.gif Guerlain kvapas truputi svelnesnis.
O jus bandete isimti ta papildyma? man tai nepavyko, ir ant pakuotes neparodyta kaip tai padaryti, bijojau sulauzyti, tai smarkiai jo ir netraukiau  biggrin.gif sakiau kai ateis laikas parduotuvej paprasysiu kad pakeistu  bigsmile.gif

Le 2 sepetelis ne guminis, kazka painiojat.
user posted image

Graziai dazo tiek Le2 tiek G. Tik G nasturaliau gasl.

Futliare yra skylutes, kurias reikia ispaust, viskas ten issiima
Atsakyti