Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(myglle @ 2012 03 15, 19:59)
user posted image
gal yra bandziusiu? maciau internete daug geru atsiliepimu

idomu ar nelipina, ilgina..? g.gif
Atsakyti
Oj mane domina irgi labai Benefit tusas.... Maga isigyti ir isbandyt...

Na o Bourjois nu kiek pirkau... nei vienas nelipo... schmoll.gif Nepadarydavo garziu blakstienu, kiek noredavau biggrin.gif PAskutinis, kuri pirkau buvo Glamour Volume MaX (juodas roziniu uzrasu) - nepatiko ax.gif nusivale sunkiai, bent paakiu netepe biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti ir uzdeti dideli pliusa Deborah tusui
user posted image

Niekada nemegau,storu sepeteliu, bet sis wub.gif patogumas thumbup.gif ypac patogu blakstutes paimti nuo pat saknu,kaip uzriecia wub.gif ilgina,juodumas,nu zodziu lb likau patenkinta
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 03 15, 20:59)
user posted image
gal yra bandziusiu? maciau internete daug geru atsiliepimu

As geru atsiliepimu prisiskaicius norejau ji isbandyt, bet man nepatiko - negraziai daze, lipino, nes skystokas buvo, biski sepetelis apterliodavo akis aplinkui....
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 03 15, 11:36)
aš tokiį žiūrinėjau, bet konsultantė sakė, kad su juo pažaist reikia - ar lengva gerai pasidažyti?

na, pirmus kelis kartus apsidažiau ne tik akių vokus, bet ir plaukus, ir dar plaukus apsukau su tuo šepetuku doh.gif bet paskui tokių "nelaimių" nebebuvo smile.gif tačiau šiek tiek pasiterlioti reikia, tas tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 03 15, 23:11)
Ateinu pagirti ir uzdeti dideli pliusa Deborah tusui
user posted image

Niekada nemegau,storu sepeteliu, bet sis wub.gif patogumas thumbup.gif ypac patogu blakstutes paimti nuo pat saknu,kaip uzriecia wub.gif ilgina,juodumas,nu zodziu lb likau patenkinta

As kazkada irgi turejau Deborah tusa, nu tai buvo kazkoks atradimas bigsmile.gif ... O jau kokokios blakstienos budavo, vis komplimentu gaudavau kad wau kokios blakstienos bigsmile.gif .... Bet paskui tas tusas dingo is prekybos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 16, 12:11)
As kazkada irgi turejau Deborah tusa, nu tai buvo kazkoks atradimas  bigsmile.gif ... O jau kokokios blakstienos budavo, vis komplimentu gaudavau kad wau kokios blakstienos  bigsmile.gif .... Bet paskui tas tusas dingo is prekybos sad.gif

Nu uzmeciau aki... kur butu galima isigyti tai radau, kad Cia ir uz labai gera kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko isbandyt Lancome Doll Eyes..tiesa pasakius eilinis tusas. Tikrai nepadare mano blakstienu nei super ilgu nei super tankiu. O gal cia tik ant manuju taip...Mano Max Factor False Lash Effect gal net geresnis, o ir kaina daaaug mazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 16, 17:50)
Teko isbandyt Lancome Doll Eyes..tiesa pasakius eilinis tusas. Tikrai nepadare mano blakstienu nei super ilgu nei super tankiu. O gal cia tik ant manuju taip...Mano Max Factor False Lash Effect gal net geresnis, o ir kaina daaaug mazesne smile.gif

man tai ne tik, kad nepadare graziu blakstienu,bet dar ir dienos begyje tepdavo paakius doh.gif meciau lauk as ji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 16 kovo 2012 - 18:46
user posted image

Vakar nusipirkau Maybelline Lash Stiletto tusa ir siandien pasidaziau. Patiko! Graziai pailgino blastienas. Pries dazantis reikejo nubraukt juodulio, nes labai sviezas tusas ir juodulio labai daug. Zodziu, kaip uz 5€ visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
Noriu 'barbisku' blakstienu smile.gif)))) turejau dior, nepamenu kuri, daze liuks, bet kad per menesi jis man susivele visas sepetelis, tai nenoriu kartot....
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 16, 21:20)
user posted image

Vakar nusipirkau Maybelline Lash Stiletto tusa ir siandien pasidaziau. Patiko! Graziai pailgino blastienas. Pries dazantis reikejo nubraukt juodulio, nes labai sviezas tusas ir juodulio labai daug. Zodziu, kaip uz 5€ visai nieko thumbup.gif

O jums cia graziai dazantis tusas? Nes man tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti