Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

Aš vis dar ištikima Bourjois tušams, šįkart naudoju tą su besisukančiu šepetėliu, nes tikrai nei dior, nei ysl, nei kiti brangūs tušai man nepadarydavo blasktienų tokių, kokias padaro bourjois, tik vienas nelabai patiko, bet tiesiog apkeičiau šepetėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 03 12, 16:53)
baisu, nebezinau ka daryt. Kiek naudoju tusu - visi trupa, padaro sulipusias blakstes. Pasidariau chemini uzrietima, ieskau tuso, kuris naturaliai padazytu, nesulipintu, ILGINTU.

koki geriausia varianta siulytumet? 4u.gif  g.gif

man irgi daug tušų trupa, tai jau kuri laika myliu Estee Lauder tušus
Atsakyti
Gal žinote kokios firmos šitas tušas? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 14 kovo 2012 - 18:52
Prieš kelias dienas į svečius užsuko sesuo ir iškart pastebėjau jos lėliškas, riestas, juodas, vėduokliškas blakstienas - galvojau gal prisiaugino ar netikras prisisegė biggrin.gif Iškvočiau, kad štai šis tušas jai tokius stebuklus padarė - manau reikės ir ant savęs išbandyt rolleyes.gif

user posted image

http://www.beautylis...erproof-mascara
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2012 02 27, 17:11)
Atėjau pagirti naujai įsigyto tušo, ir, beje, čia labai įtaikysiu toms, kurioms patinka pariečiantys tušai mirksiukas.gif žodžiu, gavus čekį Kristianoj nuėjau su tikslu išsirinkti ką nors naujo ir tobulo biggrin.gif tai sąžingai nusivaliau savo makiažą ir išbandžiau naują Guerlain (tokį trumpu šepetėliu),naujausią Chanel (neklauskit pavadinimo) ir Dior Iconic. Tai va, Dioras ryškiai pralenkė savo konkurentus. Šepetėlis nedidelis ir tinkamai tepant užfiksuoja tą blaksčių pakėlimą, kas man labai patinka. Pats tušas drėgnokas, bet ne per daug, juodas, visai gerai ir atskiria. Aš visada tepu 2-3 sluoksnius po to dar ar pirštu paformuoju ar spec. iššukuotoju - šepetėliu. Bet tikrai, pirmas tušas, kuris taip gerai pakelia blakstienas ir LAIKO, o nenusvyra jos po valandos kitos. Nė kiek netrupa.

Žožiu, naujas mano atradimas, kuriuo kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif prieš tai mylimukai buvo HR tigrinis, Lancome Hypnose, YSL effect faux cills. Šito efektas panašus į YSL, bet pakelia gerokai smarkiau. Žadėjo, kad per mėnesį ir neišdžius, matysim g.gif  4u.gif

žinoma, geriausias būdas - išbandyti prieš perkant ant nuosavų blakstienų.....

pritariu, Dior Iconic ir mane maloniai nustebines buvo, nors Diorshow nepatiko visai. Iconic'o sunaudojau saziningai visa pakuote, labai gerai laike, visa diena be jokiu nubegimu, beto ir neisdziuvo visa sunaudojau rolleyes.gif
HR tigrinis tai mano favoritas, nors Iconic ji lenkia issilaikymu, HR kartais dienos pabaigoj ir patepdavo.... mirksiukas.gif

Dabar uzsisakiau Armani Eyes to kill, tai ziuresiu kaip ten su juo, labai isranki esu tusams... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2012 03 13, 22:42)
Siuo metu naudoju loreal telescopic carbon black. Esu juo patenkinta, nesulipina blakstienu, ilgai islieka, tusas netrupa, graziai atskiria blakstienas. Jau ne viena drauge klause kada spejau prisiauginti blakstienas smile.gif

Pats tusas gal neblogas, netepa, nebyra, bet sepetelis man visiskai netinka. Sulipina, prikrauna tuso, nepailgina. verysad.gif
Atsakyti
kurį verčiau rinktis, norint tankinimo ir gero iššukavimo? ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2012 03 13, 22:42)
Siuo metu naudoju loreal telescopic carbon black. Esu juo patenkinta, nesulipina blakstienu, ilgai islieka, tusas netrupa, graziai atskiria blakstienas. Jau ne viena drauge klause kada spejau prisiauginti blakstienas smile.gif

sitas man ir patinka, vienintelis turbut kolkas kuriuo nesiskundziu.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 14, 14:58)
Aš vis dar ištikima Bourjois tušams, šįkart naudoju tą su besisukančiu šepetėliu, nes tikrai nei dior, nei ysl, nei kiti brangūs tušai man nepadarydavo blasktienų tokių, kokias padaro bourjois, tik vienas nelabai patiko, bet tiesiog apkeičiau šepetėlius smile.gif

aš tokiį žiūrinėjau, bet konsultantė sakė, kad su juo pažaist reikia - ar lengva gerai pasidažyti?
Atsakyti
Gal kas galės padėti apsispręsti:
Bourjois Volume Glamour Max Definition
user posted image
ar
MaxFactor Masterpiece Max
user posted image
Pastarąjį esu seniau turėjus, kartotas kelis kartus, bet jau nebepamenu kodėl nebepirkau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
gal yra bandziusiu? maciau internete daug geru atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2012 03 14, 20:58)
Prieš kelias dienas į svečius užsuko sesuo ir iškart pastebėjau jos lėliškas, riestas, juodas, vėduokliškas blakstienas - galvojau gal prisiaugino ar netikras prisisegė  biggrin.gif Iškvočiau, kad štai šis tušas jai tokius stebuklus padarė - manau reikės ir ant savęs išbandyt  rolleyes.gif

user posted image

http://www.beautylis...erproof-mascara

aš galvoju irgi gal šį pabandyt ax.gif nors man su tušais nesiseka juodai doh.gif jei išbandysi pirma, parašyk kaip tau jis mirksiukas.gif
Atsakyti