Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(~~Ant~~Debeselio~~ @ 2012 03 09, 10:06)
Manau tau šis tušas labai tiktų http://akosmetika.lt...stien-tuas.html smile.gif Jo šepetėlis guminis ir sukurtas specialiai blakstienų užrietimui  thumbup.gif

Oi esu bandzius tuos guminukus, man is ju jokio poveikio schmoll.gif unsure.gif .... Bet dekui uz patarima mirksiukas.gif

O as siandien smirinejau po pardes ir neatsilaikiau vienam tusui biggrin.gif , nu esu is tu kur perku, o paskui arba draugem, sesei atiduodu.... arba keliauja i siuksliu deze doh.gif ....

Siandien uzkliuvo akis uz sito Isadora tuso g.gif Nu ir ka manot, nustebino ir net labai bigsmile.gif Blakstienos uzriestos, ilgos, greit nudziuna ant blakstienu... Super kaip uz tokia kaina thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
na va, galu gale ir aš jau galiu pasidalinti ispūdžiais įsigijus blakstienų tušą. Pasinaudojus TexSY patarimu, kad geriausiai tušą išsibandyti parduotuvėje(niekada prieš tai nebandžiau tušo parduotuvėje) tai taip ir padariau, atėjau nepasidažiusi doh.gif , paprašiau konsultantės, kad man patartų kuris tušas tiktų mano akims, o jos pas mane jautrios ir jei ką iškart ašaroja, ji man pasiūlė kelis variantus. Labai likau sužavėta ZAO blakstienų tušu, gražiai iššukavo, nesulipino, gal ne tiek pailgino kiek norėčiau, bet gražiai patankino. thumbup.gif Man jis tiko ir patiko ir jį įsigijau. Todėl taipogi manau, kad geriausia išsibandyti prieš perkant tušą, o tik tada pirkti.
Atsakyti
Nuskendo mano diorshow iconic šepetėlis tūbelėj biggrin.gif, ir vietoj jo įsigijau diorshow extase - tobulas tušas, pralenkė visus lancomus, šanelius, kanebo, san loranus ir tą patį dior'o iconic.
Atsakyti
QUOTE(jurgimonas @ 2012 03 11, 11:36)
na va, galu gale ir aš jau galiu pasidalinti ispūdžiais įsigijus blakstienų tušą. Pasinaudojus TexSY patarimu, kad geriausiai tušą išsibandyti parduotuvėje(niekada prieš tai nebandžiau tušo parduotuvėje) tai taip ir padariau, atėjau nepasidažiusi doh.gif , paprašiau konsultantės, kad man patartų kuris tušas tiktų mano akims, o jos pas mane jautrios ir jei ką iškart ašaroja, ji man pasiūlė kelis variantus. Labai likau sužavėta ZAO blakstienų tušu, gražiai iššukavo, nesulipino, gal ne tiek pailgino kiek norėčiau, bet gražiai patankino. thumbup.gif  Man jis tiko ir patiko ir jį įsigijau. Todėl taipogi manau, kad geriausia išsibandyti prieš perkant tušą, o tik tada pirkti.

Uoj neee, tik ne bandyti tušą parduotuvėje, kai nežinai kas prieš tai dažėsi doh.gif
Atsakyti
ar kuri nors naudojate "divaderme" tusus? smile.gif
Atsakyti
baisu, nebezinau ka daryt. Kiek naudoju tusu - visi trupa, padaro sulipusias blakstes. Pasidariau chemini uzrietima, ieskau tuso, kuris naturaliai padazytu, nesulipintu, ILGINTU.

koki geriausia varianta siulytumet? 4u.gif g.gif
Atsakyti
sutinku su muscade, kad parduotuveje tusais geriau nesidazyti, bet kai turi tikrai jautrias akis, o nori atsitaikyti gera tusa ir kuri nusipirkusi nepadesi i kosmetine ar atiduosi sesei ar draugei del to kad tau netiko, manau gal ir nieko baisaus tas pabandymas, as nenusivyliau, ir jums mergaites drasiai galiu siulyti sita tusa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgimonas @ 2012 03 13, 19:04)
sutinku su muscade, kad parduotuveje tusais geriau nesidazyti, bet kai turi tikrai jautrias akis, o nori atsitaikyti gera tusa ir kuri nusipirkusi nepadesi i kosmetine ar atiduosi sesei ar draugei del to kad tau netiko, manau gal ir nieko baisaus tas pabandymas, as nenusivyliau, ir jums mergaites drasiai galiu siulyti sita tusa. 4u.gif

g.gif o tai kur tikimybe kad ten parduotuvej, tas tusas atliks savo funkcijas???? Kai milijona kart atidarinejamas buvo, vienos atidarineja "paplakdamos", nu nemoku issireikst, nu bet taip kaip negalima zodziu biggrin.gif , kitos tuso pertekliu ant krastu nuteplioja, paskui kita imdama visa kas buvo ant pavirsiaus nustumia ividu g.gif .... Nu zodziu ismakaluotas jis viduj, padziuves kita kart.... Tai su tokiu pasidazius nepajusi ar jisatitinka savo funkcijas, ziurek tai kose tepa, tai nutrupa paskui..... o dar neaisku kas dazes pries tai.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...spinduliukas...: 13 kovo 2012 - 19:50
siandien labai pasigailejau pasidaziusi Pupa tusu, vietoj naujo Terre d'oc. pasitaike sauleta diena, teko ilgai vairuoti autostrada, akiniai liko namie. akys oradejo asaroti, pasitryniau, paskui jau tik blogiau. nera tos mano akytes labai jautrios, bet jei netycia pamirsusi palieciu, buna ir paraudimu, ir sudirgimu. tai maniau kad pupa dar ok ok, bet siandien viskas, nurasau. lieka terre rolleyes.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju loreal telescopic carbon black. Esu juo patenkinta, nesulipina blakstienu, ilgai islieka, tusas netrupa, graziai atskiria blakstienas. Jau ne viena drauge klause kada spejau prisiauginti blakstienas smile.gif
Atsakyti
user posted image
turiu šitą, bet nesu labai patenkinta gana stambiomis dalelėmis, kurios ilgina, storina blakstienas, bet per daug matosi, vos ne gabaliukai. nors šiaip laikosi neblogai, nebyra, galima išgauti tikrai įspūdingas blakstienas
Atsakyti
Ir as paskutinius jau pora metu naudoju ISADORA, tik maniskis su raudonu galiuku, visai juo patenkinta, gerai padazo, gerai laiko, bet, kaip sakoma, zile galvon- velnias uodegon biggrin.gif Noriu kazko labiau ne tokio naturalaus, kaip leles akiu ar dirbtiniu blakstienu... smile.gif O mano blakstienos, nors ilgokos, bet tiesios ir gana retokos, tai dabar skaitau ir renkuosi renkuosi smile.gif Tik matau, kad kiekvienai individualiai.
O savo dazymosi karjera tusu pasaulyje pradejau nuo melynos spalvos tuso, net pavadinimo nepamenu, bet atrode thumbup.gif , gal del to, kad dar mokykloje biggrin.gif Paskui naudojau Maybelline nepamenu koki, bet jis neblogai buvo (kol nesibaige gautas dovanu is Vokietijos), Bourjois pora rusiu, graziai labai dazydavo, bet lipindavo, Loreal Panoramic, bet is JAV dovanu gautas, tai irgi labai labai, Lietuvoje pirktas analogiskas tusas labai nuvyle, dar bandziau kazka is Manhattan, labai nepatiko. Aisku, kaip kazkuri kolege cia pasake- kieno blakstienos geros, tai ir paprastas tusas tiks, o kieno ne, tai .... taip ir gausis doh.gif

QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 10, 18:34)

Oi esu bandzius tuos guminukus, man is ju jokio poveikio  schmoll.gif  unsure.gif .... Bet dekui uz patarima  mirksiukas.gif
O as siandien smirinejau po pardes ir neatsilaikiau vienam tusui  biggrin.gif , nu esu is tu kur perku, o paskui arba draugem, sesei atiduodu.... arba keliauja i siuksliu deze  doh.gif ....
Siandien uzkliuvo akis uz sito Isadora tuso g.gif  Nu ir ka manot, nustebino ir net labai  bigsmile.gif  Blakstienos uzriestos, ilgos, greit nudziuna ant blakstienu... Super kaip uz tokia kaina  thumbup.gif
user posted image

Atsakyti