Ir as paskutinius jau pora metu naudoju ISADORA, tik maniskis su raudonu galiuku, visai juo patenkinta, gerai padazo, gerai laiko, bet, kaip sakoma, zile galvon- velnias uodegon
Noriu kazko labiau ne tokio naturalaus, kaip leles akiu ar dirbtiniu blakstienu...
O mano blakstienos, nors ilgokos, bet tiesios ir gana retokos, tai dabar skaitau ir renkuosi renkuosi
Tik matau, kad kiekvienai individualiai.
O savo dazymosi karjera tusu pasaulyje pradejau nuo melynos spalvos tuso, net pavadinimo nepamenu, bet atrode
, gal del to, kad dar mokykloje
Paskui naudojau Maybelline nepamenu koki, bet jis neblogai buvo (kol nesibaige gautas dovanu is Vokietijos), Bourjois pora rusiu, graziai labai dazydavo, bet lipindavo, Loreal Panoramic, bet is JAV dovanu gautas, tai irgi labai labai, Lietuvoje pirktas analogiskas tusas labai nuvyle, dar bandziau kazka is Manhattan, labai nepatiko. Aisku, kaip kazkuri kolege cia pasake- kieno blakstienos geros, tai ir paprastas tusas tiks, o kieno ne, tai .... taip ir gausis
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 10, 18:34)
Oi esu bandzius tuos guminukus, man is ju jokio poveikio
.... Bet dekui uz patarima
O as siandien smirinejau po pardes ir neatsilaikiau vienam tusui
, nu esu is tu kur perku, o paskui arba draugem, sesei atiduodu.... arba keliauja i siuksliu deze
....
Siandien uzkliuvo akis uz sito Isadora tuso
Nu ir ka manot, nustebino ir net labai
Blakstienos uzriestos, ilgos, greit nudziuna ant blakstienu... Super kaip uz tokia kaina