Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

Nusipirkau 5 Lancome hypnose buteliuka po petraukos... ir ka jis man nebepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Koki pasiulytumet tusa kad ilgintu, nebyretu ir netepliotu ir atrodytu pakankamai naturaliai (turiu omeny kad neatrodytu kaip priklijuotu blakstienu arba tona tuso uztepta)?
Galvoju gal Lancome Hypnose (paprastas arba dolls eyes) tam tiktu?..
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2012 03 05, 19:12)
Ką tik ilgiausią postą parašiau apie fiksuojantį Dior ICONIC g.gif  4u.gif manau, patiktų. Bet geriausia bus, jei išbandysite parduotuvėje, o tada nuspręsite, ar pirkti 4u.gif

jau perskaiciau biggrin.gif O kokia kainyte jo??? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Mano blakstienos išties ilgos ir jų yra nemažai, tad kiek aš užtrukau paieškose kol radau kas man tinka... doh.gif Visi tušai man jas sulipdydavo į kelis kuokštus, nors niekada tušo daug netepu.

Visai atsitiktinai išbandžiau MaxFactor Xperience (Volumising Mascara) ir likau labai maloniai nustebinta, kaina labai nesikandžioja, nes tikrai yra daug brangesnių tušų, juolabiau, kad šiam dažnai būna nuolaidos, tačiau padažė tikrai labai thumbup.gif blakstienos nesulipo, išsišukavo lengvai, atrodo pakankamai natūraliai, nebarbiškos, tačiau paryškintos, nes maniškės šviesios. Naudoju jau trečią pakuotę, bandžiau dar ir kitus tušus, tačiau sugrįždavau prie šio. Žinoma čia subjektyvi nuomonė, kitom jis gali netikti, tačiau man jis tikras atradimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brass @ 2012 03 05, 16:21)
Pirkau prieš kelis mėnesius, tai trečią naudojimo savaitę jau nebedažė taip, kaip dažė pradžioj, o dar po savaitės visiškai sudžiūvo  doh.gif

Reiškiasi niekas nepasikeitė ax.gif O jau mąsčiau jį pabandyti vėl - atkalbėjai biggrin.gif

QUOTE(TexSy @ 2012 03 05, 22:40)
Galvoju gal Lancome Hypnose (paprastas arba dolls eyes) tam tiktu?..

Hypnose tai natūralesnės blakstienos, o Doll eyes, tai daug ką pasako pavadinimas - manau bus tokios kaip išvardinti tavo minusais ax.gif
Atsakyti
patarkite prašau man kokį tušą nusipirkti, kad ir tankintų ir ilgintų, na ir aiškų, kad nesulipintų blakstienų, nes problema dažniausia ta, kad sulipina, gražiai neišukuoja balkstienų
Atsakyti
Dabar renkuosi is Lancome Hypnose, Dior Iconis (nors nzn..brangokas..), Elizabeth Arden More than Mascara (man rodos taip vadinasi), HR (tigriniam buteliuke) ir The Body Shop Long & Defined (irgi tiksliai nzn ar taip vadinasi, sitas butu is pigiausiu variantu). Gal kas nors dar kokiu pasiulymu turi?
Siaip man rodos geriausia reiks eit i parduotuve ir pasiprasyt meginuku arba kad ten padazytu smile.gif
Atsakyti
iconic apie 100lt, tiksliai nepamenu, nes pirkau su dovanų čekiu blush2.gif

manau, būtinai pati pabandykite dažytis, nes profai visada gražiau padažo, o jums namie pačiai reikės gražintis mirksiukas.gif

man iš paskutiniame poste išvardintų patinka HR tigrinis ir iconic. body shop tušai - fu..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2012 03 08, 09:26)
iconic apie 100lt, tiksliai nepamenu, nes pirkau su dovanų čekiu blush2.gif

manau, būtinai pati pabandykite dažytis, nes profai visada gražiau padažo, o jums namie pačiai reikės gražintis mirksiukas.gif

man iš paskutiniame poste išvardintų patinka HR tigrinis ir iconic. body shop tušai  - fu..... cool.gif

Na kadangi as viska matuoju svarais, tai kiek maciau cia iconic apie £20, tai ne tiek ir daug..galeciau sau leist jei jau labai patiktu smile.gif

del dazymosi tai teisybe ir gera mintis 4u.gif rytoj bandysiu pereit per visus dior,chanel,etc stendus ir gaut kuo daugiau meginuku, tada isbandysiu pati..gal ir atsiliepimais pasidalinsiu blush2.gif

O kuo HR tigrinis geras? maciau merginos sitam forume neblogai apie ji atsiliepia, bet kodel? ka jis tankina ar ilgina labai gerai, ar ka dar daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 08, 22:02)

del dazymosi tai teisybe ir gera mintis 4u.gif rytoj bandysiu pereit per visus dior,chanel,etc stendus ir gaut kuo daugiau meginuku, tada isbandysiu pati..gal ir atsiliepimais pasidalinsiu blush2.gif

O kaip jus galit gauti tuso meginuku? g.gif Buna vienas tusas padetas jeigu nori gali parduotuveje pasidazyti, tai maximum du tusus taip isbandysi ant vienos akies ir ant kitos, nedaugiau.
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 04, 03:12)
Merginos patarkit gera ismeginta tusa...KURIS: storintu ir ilgintu ir kad greit nudziutu ant blakstienu g.gif ... Na esme tame, kad mano blakstienos yra labai tiesios, be rietiklio ne zingsnio  schmoll.gif ,bet esme tame kad su daugeliu tusu pasidazius uzriestas blakstienas, jos nulinksta nes tusas NEUZFIKSUOJA ju verysad.gif ... Vienintelis is pigesniu kuris tai padaro:

user posted image
Nu bet kiek galima ta pati per ta pati naudot  doh.gif .... Noriu kad ir is brangesniu, bet tikrai gerai fksuojancio g.gif

Manau tau šis tušas labai tiktų http://akosmetika.lt...stien-tuas.html smile.gif Jo šepetėlis guminis ir sukurtas specialiai blakstienų užrietimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brass @ 2012 03 05, 16:21)
Pirkau prieš kelis mėnesius, tai trečią naudojimo savaitę jau nebedažė taip, kaip dažė pradžioj, o dar po savaitės visiškai sudžiūvo  doh.gif

Ne pirma karta girdziu, turbut pritaikytas 3 men smile.gif
Atsakyti