Labai netikėtai, maloniai nustebino šis tušas
Essence maximum definition volume mascara
Pirkau kaip laikiną tušą, tačiau regis naudosiu ilgiau nei planavau
Man asmeniškai labai patogus šepetėlis, galiu pasiekti kampuose esančias blasktienas su tuo nusiaurėjančiu galiuku. Nesu tušų ekspertė, bet atrodo padažo tikrai gražiai, be gumuliukų, nepasakyčiau, kad labai storina, bet niekad netepu daugiau nei 2 sluoksnių Kol kas nebyra, netepa.
Manau kaip už tokią juokingą kainą tikrai puikus produktas
sveikos, gal kas galėtų rekomenduoti tankinantį ir svarbiausia labai gerai iššukuojantį blakstienas tušą? labiau domintų iš lancome, dior ir pan. firmų
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 04, 03:12)
Merginos patarkit gera ismeginta tusa...KURIS: storintu ir ilgintu ir kad greit nudziutu ant blakstienu ... Na esme tame, kad mano blakstienos yra labai tiesios, be rietiklio ne zingsnio ,bet esme tame kad su daugeliu tusu pasidazius uzriestas blakstienas, jos nulinksta nes tusas NEUZFIKSUOJA ju ... Vienintelis is pigesniu kuris tai padaro:
del užrietimo išlaikymo: naudokit vandeniui atsparų tušą as pati naudoju..islaiko uzriestas visa diena o nuvalau su aliejiniu valikliu ir problemos nera
QUOTE(Aglialia @ 2012 02 29, 11:41)
Mergaitės, prašau patarimo, gal kuri esat atradusi tušą tinkamą jautrioms akims. Nes turiu pakankamai jautrias akis, o ir kai Dievas dalino blakstienas aš stovėjau eilėje prie kažko kito
Konsultantė (ne LT ir atrodė pakankamai kompetetinga šiuo klausimu )) aiškino, kad Loreal visi tušai yra skirti jautrioms akims. Netinka tik dviejų pusių tušai (na tie, kuriuos naudojant pirmiausia su ta balta košyte padažot, o tada imatės tušo ) Mamos akys baisiai alergiškos, tai Loreal Million lashes tikrai puikiai tiko ir neerzino akyčių.
Mano pačios patirtis (kadangi turiu ir trumpas, ir retas blakstienas, reikalavimai nemaži ):
Maybelline The Colossal (tiek geltonas, tiek violetinis) - lyginant kainą ir kokybę tikrai puiku gerai patankina, atrodo nebarbiškai, tik gal šiek tiek trupėjo bet visumoj esu patenkinta.
Revlon 3D extreme - nesulipina, gal tik mažai storina (kas man yra būtina), įdomus ir visai nieko šepetėlis. gaila, nėra LT jų pirkti
Bourjois 1001 lashes - na ir bjaurybė tepė akių vokus, jei prie jų prisiliesdavo blakstienos, siaubingai po dienos atrodžiau. stovi nenaudojamas
MF false lashes effesct (tiek juodas, tiek violetinis) - netankino tiek kiek norėčiau, tačiau dailiai nudažo blakstienas, nesulipina, nebyra. kieno blakstienos ilgos ir reikalauja tik paryškinimo, manau, puikiai tiktų.
Make up factory Volume mascara - super didelis šepetėlis, didelis kiekis, bet per daug sulipina blakstienas. didelio įspūdžio nepaliko, nors skaitosi profesionali kosmetika man pasirodė per tirštas, gal kuri esate bandžiusi ir galite tai paneigti? gal tiesiog "pastovėjęs" pasitaikė? bet baisiai skųstis negaliu, naudoju, bet ar pakartotinai pirksiu - abejoju
MF 2000 Colorie - pats pačiausias (o kaina palyginti, tikrai negasdina!!!). mačiau Kosmados lankstinuke jam dabar akcija, bet pakuotė nauja reiks išbandyti ir šitą. šitas tapo mano pagrindiniu, bet paieškas tęsiu ir toliau
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 04, 21:33)
sveikos, gal kas galėtų rekomenduoti tankinantį ir svarbiausia labai gerai iššukuojantį blakstienas tušą? labiau domintų iš lancome, dior ir pan. firmų
Lancome Hypnose Drama - bent man tai jau keli metai nepamainomas Pati blakstienas turiu plonas
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 04, 21:33)
iš išvardintų, man asmeniškai, Lancome Hypnose (tas tradicinis) gražiai storina blakstienas nesuveldamas (nors ir Hypnose Drama vertinčiau neblogai...), o taip pat DiorShow new look, nors ir gerokai pastorindamas, nieko nevelia...
Lyginant šiuos abu tušus tarpusavy, labiau lėliškas (pastorintas) blakstienas padaro Dior ir blakstienos nesivelia, tuo tarpu Lancome išgaunamas blakstienų vaizdas truputį natūralesnis (blakstienų galiukai su juo man gaunasi tokie smailesni, o su Dior'u tai tikrai efektas būna - " doll eyes" ), tačiau vengiant suvėlimo dažau atsargiau.
sitas man kol kas labiausiai patinka
graziai padazo, kvepia. is pradziu skeptiskai ziurejau i futliara, kuris yra su veidrodeliu. dabar taip pripratau, kad dazau akis su kuo, nes arti galima prisideti
siaip pirmas tusas, kuris kvepia. be to, galima nusipirkti papildyma.
siaip dazo panasiai kaip Le 2, tik patobulinta sudetis.
graziai padazo, kvepia. is pradziu skeptiskai ziurejau i futliara, kuris yra su veidrodeliu. dabar taip pripratau, kad dazau akis su kuo, nes arti galima prisideti
siaip pirmas tusas, kuris kvepia. be to, galima nusipirkti papildyma.
siaip dazo panasiai kaip Le 2, tik patobulinta sudetis.
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 03 05, 11:30)
del užrietimo išlaikymo: naudokit vandeniui atsparų tušą as pati naudoju..islaiko uzriestas visa diena o nuvalau su aliejiniu valikliu ir problemos nera
tai as ir naudoju vandeniui atsparu dazniausiai, na kartais pakaitalioju.... Bet is kitu kad ir vandeniui atsparus efekto nu ner (
Loreal tusai man is vis kazkoks nesusipratimas , na cia tik mano asmenine nuomone... visi be isimties kiek ismeginau alergizuoja, nutrupa ir efekto jokio... MF taip pat alergizuoja, nusipirkau, pasidaziau pries vaziuodama i svecius gryzau namo akys kaip bruises , ne veltui visi klause ar pries tai verkiau gal
Dar Yves Sant Laurent Volume Effet Faux Clis man patinka - tikrai labai tankios blakstienos, bet nesulipusios, o, bet, tačiau na žiauriai greitai sensta Man net 3 men neišlaikydavo Bet čia senokai jau buvo, gal dabar jau patobulino formulę
QUOTE(Latte @ 2012 03 05, 17:16)
Dar Yves Sant Laurent Volume Effet Faux Clis man patinka - tikrai labai tankios blakstienos, bet nesulipusios, o, bet, tačiau na žiauriai greitai sensta Man net 3 men neišlaikydavo Bet čia senokai jau buvo, gal dabar jau patobulino formulę
Pirkau prieš kelis mėnesius, tai trečią naudojimo savaitę jau nebedažė taip, kaip dažė pradžioj, o dar po savaitės visiškai sudžiūvo
Galo bandet lancome doll eyes. kaip jis?
Ką tik ilgiausią postą parašiau apie fiksuojantį Dior ICONIC manau, patiktų. Bet geriausia bus, jei išbandysite parduotuvėje, o tada nuspręsite, ar pirkti