Nusipirkau šitą Martinoj už 11lt. Na kol kas patinka, šepetėlis didelis, patankina. Ne stebuklas, bet vis šis tas.
Kai buvo akcija kosmetikai maxėj, nusipirkau pabandymui Manhattan. Sudžiūvęs kažkoks
QUOTE(Blanchet @ 2012 02 25, 11:55)
Nusipirkau LUMENE Bueberry Volume Brilliant Black. Dazo tikrai graziai, nelipina.
O ar netrupa, netepa paakių?
-------
Beje, gal kuri turi atsiliepimų apie Lumene Blueberry Curl ir Lumene Blueberry Volume tušus, o gal net galėtų juos palyginti?
QUOTE(Candyfloss @ 2012 02 23, 15:46)
Rekomenduokit tikrai riečiantį ir lėlės blakstienas padarantį tušą? Jau pavargau nuo ieškojimų
maybelline falshies, bet man jis byrėjo, kitu atvėju- puikus
QUOTE(Märchen @ 2012 02 27, 12:08)
-------
Beje, gal kuri turi atsiliepimų apie Lumene Blueberry Curl ir Lumene Blueberry Volume tušus, o gal net galėtų juos palyginti?
-------
Nelipina, ir blakstienos tikrai daug juodesnes ir ryskesnes atrodo. Taciau kaip ir sakiau LABAI sunkiai nusivalo. Tikrai ne kas diena ji naudosiu.
QUOTE(Märchen @ 2012 02 27, 11:08)
Turiu Lumene Blueberry Volume tušą, tai man labai patinka, netrupa, netepa, bet nėra taip, kad būtų baisiai sunku nuvalyt.
Kai buvo akcija kosmetikai maxėj, nusipirkau pabandymui Manhattan. Sudžiūvęs kažkoks
Tokį irgi esu turėjus, tai man visai nieko pasirodė, aš labiau mėgstu natūraliau atrodančias blakstienas nei ten hyper barbiškas, tai man patiko. Gal tikrai uždžiuvęs koks pakliuvo.
Atėjau pagirti naujai įsigyto tušo, ir, beje, čia labai įtaikysiu toms, kurioms patinka pariečiantys tušai žodžiu, gavus čekį Kristianoj nuėjau su tikslu išsirinkti ką nors naujo ir tobulo tai sąžingai nusivaliau savo makiažą ir išbandžiau naują Guerlain (tokį trumpu šepetėliu),naujausią Chanel (neklauskit pavadinimo) ir Dior Iconic. Tai va, Dioras ryškiai pralenkė savo konkurentus. Šepetėlis nedidelis ir tinkamai tepant užfiksuoja tą blaksčių pakėlimą, kas man labai patinka. Pats tušas drėgnokas, bet ne per daug, juodas, visai gerai ir atskiria. Aš visada tepu 2-3 sluoksnius po to dar ar pirštu paformuoju ar spec. iššukuotoju - šepetėliu. Bet tikrai, pirmas tušas, kuris taip gerai pakelia blakstienas ir LAIKO, o nenusvyra jos po valandos kitos. Nė kiek netrupa.
Žožiu, naujas mano atradimas, kuriuo kol kas esu labai patenkinta prieš tai mylimukai buvo HR tigrinis, Lancome Hypnose, YSL effect faux cills. Šito efektas panašus į YSL, bet pakelia gerokai smarkiau. Žadėjo, kad per mėnesį ir neišdžius, matysim
žinoma, geriausias būdas - išbandyti prieš perkant ant nuosavų blakstienų.....
Žožiu, naujas mano atradimas, kuriuo kol kas esu labai patenkinta prieš tai mylimukai buvo HR tigrinis, Lancome Hypnose, YSL effect faux cills. Šito efektas panašus į YSL, bet pakelia gerokai smarkiau. Žadėjo, kad per mėnesį ir neišdžius, matysim
žinoma, geriausias būdas - išbandyti prieš perkant ant nuosavų blakstienų.....
QUOTE(illuminated @ 2012 02 27, 19:05)
Turiu Lumene Blueberry Volume tušą, tai man labai patinka, netrupa, netepa, bet nėra taip, kad būtų baisiai sunku nuvalyt.
O ar tikrai vertas vadintis "volume"?
http://akosmetika.lt...press-tuas.html
As tai sita nesenai nusipirkau esu labai patenkinta ,ir nedaug isleidau Sian droge ziurejau tai kainuoja sis tusas net 35lt ,tai beveik 20lt sutaupiau
As tai sita nesenai nusipirkau esu labai patenkinta ,ir nedaug isleidau Sian droge ziurejau tai kainuoja sis tusas net 35lt ,tai beveik 20lt sutaupiau
Mergaitės, prašau patarimo, gal kuri esat atradusi tušą tinkamą jautrioms akims. Nes turiu pakankamai jautrias akis, o ir kai Dievas dalino blakstienas aš stovėjau eilėje prie kažko kito
QUOTE(11alpina @ 2012 02 22, 16:15)
man loreal million lashes extra black pats mylimiausias tušas
Įsiterpsiu į šią diskusiją
Šis tušas mano mylimiausias, nors vieną kartą esu nusipirkus droge turbūt pasenusį, nes po kelių savaičių naudojimo jis jau trupėjo ir dažė ne taip kaip reikia gerai, kad tai buvo ne pirmas šio tušo pirkimas, o tai būčiau tokio niekad nebepirkus dabar perku kosmadoj ir džiaugiuos šiuo tušiuku
Merginos patarkit gera ismeginta tusa...KURIS: storintu ir ilgintu ir kad greit nudziutu ant blakstienu ... Na esme tame, kad mano blakstienos yra labai tiesios, be rietiklio ne zingsnio ,bet esme tame kad su daugeliu tusu pasidazius uzriestas blakstienas, jos nulinksta nes tusas NEUZFIKSUOJA ju ... Vienintelis is pigesniu kuris tai padaro:
Nu bet kiek galima ta pati per ta pati naudot .... Noriu kad ir is brangesniu, bet tikrai gerai fksuojancio
Nu bet kiek galima ta pati per ta pati naudot .... Noriu kad ir is brangesniu, bet tikrai gerai fksuojancio
naudoju MF FALSE LASH EFFECT tušą. man patinka storas sepetėlis, gerai isilgina blakstienas. kadangi mano siek tiek riestos, tai dar daugiau uzriecia ir isilgina blakstienas
esu naudojusi ir RIMMEL firmos tusu, nebepirkciau, nes nutrupedavo ir siaip vienas sios firmos tusas sulipindavo blakstienas , taip pat nepirkciau ir ISADOROS firmos tusu, bent jau kiek ju turejau, na man jie per naturaliai dazo aisku gal kitoms patinka
esu naudojusi ir RIMMEL firmos tusu, nebepirkciau, nes nutrupedavo ir siaip vienas sios firmos tusas sulipindavo blakstienas , taip pat nepirkciau ir ISADOROS firmos tusu, bent jau kiek ju turejau, na man jie per naturaliai dazo aisku gal kitoms patinka