Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

O aš neseniai atradau nebrangų ir tikrai neblogą. One by one. Didžiausias vajus buvo sukeltas dėl The falsies, tas man visai nepatiko, dabartinis nepalyginamai geresnis. Tikriausiai pirksiu vėl, kai baigsiu. smile.gif
Atsakyti
Man irgi ziauriai byrejo, plius pirma karta gyvenime kazkaip jautrino akis (kaip alergija), nors niekada nera to buve anksciau. Pats padazymas neblogas, bet buna ir geriau.
QUOTE(Gisana @ 2012 02 22, 11:51)
Jums byra, man niekada nebyrėjo  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 02 22, 16:41)
O aš neseniai atradau nebrangų ir tikrai neblogą. One by one.
man irgi labai patinka, pats mėgiamiausias tušas kasdienai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 02 22, 21:49)
man irgi labai patinka, pats mėgiamiausias tušas kasdienai wub.gif  thumbup.gif

Gal galima foto wink.gif
Ai cia maybelline turbut rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 23 vasario 2012 - 08:29
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 23, 09:28)
Gal galima foto wink.gif
Ai cia maybelline turbut rolleyes.gif

Aha, maybelline. smile.gif
user posted image
Kai tik pasirodė, man šepetėlis nepatiko. Ilgą laiką tokius minkštus naudojau, šitas labai plastmasinis ir kietas atrodė. Kaip tik akims badyti. Bet dabar būtent dėl šepetėlio ir patinka.
Atsakyti
Man kolkas geriausias tušas Mary Kay - su juo,kas megsta, galima išgauti tą netikrų blakstienų efektą smile.gif
Atsakyti
Rekomenduokit tikrai riečiantį ir lėlės blakstienas padarantį tušą? Jau pavargau nuo ieškojimų doh.gif
Atsakyti
man asmeniskai patinka tik loreal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 02 22, 07:37)
Kaip sekasi nuplauti tokį tušą ?  4u.gif

PArdaveja sake, kad sita tusa galima su siltu vandenuku nuplauti, bet as vistiek naudoju makiazo valikli, tai nusivalo puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 02 23, 15:46)
Rekomenduokit tikrai riečiantį ir lėlės blakstienas padarantį tušą? Jau pavargau nuo ieškojimų  doh.gif

Ir aš nerandu gerai riečiančio tušo. Mano blakstienos labai tiesios. Patarkite ką nors iš patirties.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2012 02 24, 13:48)
Ir aš nerandu gerai riečiančio tušo. Mano blakstienos labai tiesios. Patarkite ką nors iš patirties.

o rietiklio nebandai nauidot?
Atsakyti
Nusipirkau LUMENE Bueberry Volume Brilliant Black. Dazo tikrai graziai, nelipina. Bet kai reikia ji nusivalyti vargo vakariene prasideda biggrin.gif Visa gyvenima naudojau tik veido prausiklius, visi tusai gerai nusiplaudavo. O sis kazkoks kosmaras, kaip smala visi paakiai apsivelia doh.gif net akiu valikli pirma karta nusipirkau smile.gif Gal cia del to , kad kaip raso jis 83%naturalus g.gif
Atsakyti