O aš neseniai atradau nebrangų ir tikrai neblogą. One by one. Didžiausias vajus buvo sukeltas dėl The falsies, tas man visai nepatiko, dabartinis nepalyginamai geresnis. Tikriausiai pirksiu vėl, kai baigsiu.
Man irgi ziauriai byrejo, plius pirma karta gyvenime kazkaip jautrino akis (kaip alergija), nors niekada nera to buve anksciau. Pats padazymas neblogas, bet buna ir geriau.
QUOTE(Gisana @ 2012 02 22, 11:51)
Jums byra, man niekada nebyrėjo
QUOTE(milė. @ 2012 02 22, 16:41)
O aš neseniai atradau nebrangų ir tikrai neblogą. One by one.
man irgi labai patinka, pats mėgiamiausias tušas kasdienai
QUOTE(moocho @ 2012 02 22, 21:49)
man irgi labai patinka, pats mėgiamiausias tušas kasdienai
Gal galima foto
Ai cia maybelline turbut
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 23, 09:28)
Aha, maybelline.
Kai tik pasirodė, man šepetėlis nepatiko. Ilgą laiką tokius minkštus naudojau, šitas labai plastmasinis ir kietas atrodė. Kaip tik akims badyti. Bet dabar būtent dėl šepetėlio ir patinka.
Man kolkas geriausias tušas Mary Kay - su juo,kas megsta, galima išgauti tą netikrų blakstienų efektą
man asmeniskai patinka tik loreal
QUOTE(_chance_ @ 2012 02 22, 07:37)
Kaip sekasi nuplauti tokį tušą ?
PArdaveja sake, kad sita tusa galima su siltu vandenuku nuplauti, bet as vistiek naudoju makiazo valikli, tai nusivalo puikiai
QUOTE(Candyfloss @ 2012 02 23, 15:46)
Rekomenduokit tikrai riečiantį ir lėlės blakstienas padarantį tušą? Jau pavargau nuo ieškojimų
Ir aš nerandu gerai riečiančio tušo. Mano blakstienos labai tiesios. Patarkite ką nors iš patirties.
QUOTE(jurgitaz @ 2012 02 24, 13:48)
Ir aš nerandu gerai riečiančio tušo. Mano blakstienos labai tiesios. Patarkite ką nors iš patirties.
o rietiklio nebandai nauidot?
Nusipirkau LUMENE Bueberry Volume Brilliant Black. Dazo tikrai graziai, nelipina. Bet kai reikia ji nusivalyti vargo vakariene prasideda Visa gyvenima naudojau tik veido prausiklius, visi tusai gerai nusiplaudavo. O sis kazkoks kosmaras, kaip smala visi paakiai apsivelia net akiu valikli pirma karta nusipirkau Gal cia del to , kad kaip raso jis 83%naturalus