Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

Sveikos,
noriu savo nuomone pasakyti apie tusus 4u.gif
Turiu Kanebo Sensai, tai jis toks labai jau naturalus, dailiai nudazo, bet atrodo, kad nepasidazius smile.gif
user posted image
O va tusas Giorgio Armani eyes to kill mascara - nerealus didis.gif Labai patinka
user posted image
Atsakyti
Gal bandet kazkas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 02 13, 22:08)
Labas vakaras  4u.gif

gal galėtumėt patarti, kurį tušą iš šių dviejų rinktis?

L`Oreal Paris Extra Volume Collagene

Turejau sita. Nepatiko. Paprastas tusas, nei riecia, nei ilgina, vos vos pastorina, bet ne tiek, kad kazkas ypatingo butu. Nesuzavejo.
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 02 02, 13:32)
Gal kas iš jūsų naudojot tikrai riečiantį tušą?
Nes mano blakstienos gana tiesios, pasidažius, jų ilgis mane tenkina, bet nei vienas tušas man jų neužriečia taip kaip norėtųsi... verysad.gif
Negi tik vienintelis būdas yra riesti su rietikliu ir dažytis vandeniui atspariu tušu? Visai nesinori kasdieną žaisti su waterproof'u schmoll.gif

Atradau tusa kuris labai graziai uzriecia blakstienas bigsmile.gif tai naujausias Guerlain Noir G
user posted image
Jis nera vandeniui atsparus (o tokie tusai geriau islaiko blakstienas uzriestas), bet sunkokai nusivalo, taigi blakstienos islaiko forma visa diena. Labai graziai iiiiilgina ir tankina. Blakstienos kaip pas lele! smile.gif Negaliu juo atsidziaugti, tikra atgaiva po By Terry tuso.
Labai patinka ipakavimas - yra atsidarantis veidrodelis. Pasibaigus tusui galima pirkti tik tuso papildyma (jis issiema) ir tai kainuoja pigiau nei pirkti visa tusa, kuris siaip brangokas, bet kol kas manau kad vertas kiekvieno cento. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 02 20, 18:41)
Guerlain Noir G
user posted image

Ar šis tušas paakių netepa? 4u.gif Turėjau Guerlain Le2 tušą, tai labai gražiai dažė, tik nepatiko, kad sunkokai nusivalo ir tepa paakius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 02 20, 20:47)
Ar šis tušas paakių netepa? 4u.gif Turėjau Guerlain Le2 tušą, tai labai gražiai dažė, tik nepatiko, kad sunkokai nusivalo ir tepa paakius verysad.gif

Nea, man tikrai netepa (bet man labai retai pasitaiko, kad tusas teptu paakius, neatsimenu, bet kazkuris is Dior tepe). As irgi turejau Le2, bet Noir G zymiai labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 02 20, 19:19)
As irgi turejau Le2, bet Noir G zymiai labiau patinka  mirksiukas.gif

O kur pirkote, kiek mokėjote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 02 20, 21:21)
O kur pirkote, kiek mokėjote? 4u.gif

Pirkau UK pries pora savaiciu. Kainavo 35£. Nezinau ar Lietuvoje jau pasirode. 4u.gif
(O tas papildymas man atrodo 19 £ kainuoja.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 20 vasario 2012 - 22:56
Gal kuri esat bandžiusi šitą? Blakstienom nesiskundžiu, man vienas iš svarbiausių kriterijų kad netrupėtų ir neteptų paakių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 17, 19:32)
Nuo Clinique niekam nekrenta blakstienos? smile.gif Ketinu pirkti, o kadangi tušas ne iš pigiausių, noris išgirsti nuomonių.

Clinique naudoju jau kelis metus. Tikrai niekas nebyra smile.gif Clinique High Impact Mascara būtent patinka. Jis iš Clinique tušų labiausiai storina.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 02 19, 12:32)
Na, ar yra isbandziusiu naujaji Diorshow New Look? As vis gundausi, bet tuo paciu abejoju - o jei jis bus toks pat sunkiai nusivalantis kaip Iconic? Nervindavo mane kas vakara tas gramdymas, nors valiklius isbandziau skirtingus, su visais taip pat.

turejau sito tuso miniuka pabandymui,paliko gera ispudi,labai patogus sepetelis,bet kaina jo didoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonka @ 2012 02 21, 10:33)
Clinique naudoju jau kelis metus. Tikrai niekas nebyra smile.gif Clinique High Impact Mascara būtent patinka. Jis iš Clinique tušų labiausiai storina.

Ačiū už atsiliepimą, o gal galit kas pasakyt, koks Clinique labiausiai ilgintų? Tankumo man kaip ir netrūksta, tai svarstau, ar šitas tikrai būtų tinkamas.
Atsakyti