Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

nustebau perskaicius apie MF toki zalinga poveiki, nors jie man vieni geriausiu, vis griztu prie ju. Siuo metu loreal volume million lashes naudoju, tai neesu patenkinta, nes i dienos pabaiga tik puse tuso lieka ant blakstienu o visa kita ant paakiu, o naudoju tik antra menesi. nepirksio jo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 02 13, 23:59)
vieną kurį vis tiek turbūt griebsiu išbandyti; lash million du sunaudojau, noriu ko nors naujo..  ką tada? visų išgirtą max factor 2000 calorie?  biggrin.gif

Man MF 2000 calorie kol kas pats geriausias tušas, tačiau stengiuosi sunaudojus vieną pakuotę, pakeisti kitu tušu, nes ilgiau panaudojus blakstienos tikrai nusilpsta.
O L`oreal Paris Extra Volume Collagene, tai turbūt pats prasčiausias tušas, kurį esu naudojus doh.gif tikras š, atsiprašant.
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 02 12, 00:14)
user posted image

kokie atsiliepimai apie šį tušą? norėčiau įsigyti, įdomios nuomonės kas turit  smile.gif

Tikrai neblogas, kažkada naudojau, sakyčiau, kaip už tokia kaina tikrai geras:)
Atsakyti
Gal kas jau išbandėt naują loreal mega volume collagen 24 h?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 14, 13:13)
As neseniai pabaigiau EL lash XL, pradzioje daze labai graziai, bet mazdaug po men pradejo labai naturaliai dazyt ir graziai neissukuodavo. Pries si naudojau Lancome Flex WP Mascara, sis irgi is pradziu dazo graziai, bet man vis tiek mazoka tankinimo. O dabar vel grizau prie savo mylimiausio Prestige "My bigest lashes", na man jis nerealus, nereik det pastangu kad graziai padazytu, issukuoja, pailgina, patankina ir kokybe smarkiai pralenkia kaina. Tiesa EL buvo vienas is nedaugelio kuris visiskai nebyrejo, net ir visa diena isbuvus, velai vakare jokiu patamsejusiu paakiu  smile.gif

Nuo Prestige nekrenta blakstienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 17, 14:25)

man labai krito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 02 17, 14:35)
man labai krito  doh.gif

Nu siaubas nuo visu gerai padazanciu krinta blakstienos doh.gif Ir nuo Essence rozinio, ir nuo Prestige.. biggrin.gif
Atsakyti
O, naujiena, aš niekad nesiejau blakstienų smarkesnio kritimo su tušu... Būčiau žinojusi, tai būčiau atkreipusi dėmesį, kokiu dažiausi tada. Bet pamenu būdavo tokie dalykai, kai valydavau vakare makiažą, tai po kelias iš kart iškrisdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 17, 15:25)

Na as jokio kritimo nepastebejau, nors jau 3cia ar 4ta pirkau, tik tiek, kad ne is eiles ta pati naudoju, vis man knieti ka naujo isbandyt. bigsmile.gif
Atsakyti
Nuo Clinique niekam nekrenta blakstienos? smile.gif Ketinu pirkti, o kadangi tušas ne iš pigiausių, noris išgirsti nuomonių.
Atsakyti
Na, ar yra isbandziusiu naujaji Diorshow New Look? As vis gundausi, bet tuo paciu abejoju - o jei jis bus toks pat sunkiai nusivalantis kaip Iconic? Nervindavo mane kas vakara tas gramdymas, nors valiklius isbandziau skirtingus, su visais taip pat.
user posted image
Atsakyti
[quote=svete,2012 02 19, 12:32]
Na, ar yra isbandziusiu naujaji Diorshow New Look? As vis gundausi, bet tuo paciu abejoju - o jei jis bus toks pat sunkiai nusivalantis kaip Iconic? Nervindavo mane kas vakara tas gramdymas, nors valiklius isbandziau skirtingus, su visais taip pat.

Aš Dior Iconic su BIOK "RASA'' akių valikliu labai lengvai nuvalau, jokių problemų :)nereikia grandyti, be pastangų thumbup.gif arba vaikišku aliejuku galima, irgi labai lengvai nusivalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 19 vasario 2012 - 13:00