Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(Dideja @ 2012 02 03, 07:26)
Isbandziau visu isgirtaji Lancome Hypnose smile.gif na ir negaliu pasakyti, kad kazkas ypatingo ax.gif Gal jam dar reikia laiko tapti geresniu, nes atidarytas dar tik 3 dienas.

Aha, Hypnose reikia pastovet, paskui geriau dazo. Nors po tokiu "riebesniu" tusu, reikia kad akys priprastu prie Lancome, nes jis labiau ilgina, nei storina. Pliusas tas, kad galima tepti n+k sluoksniu net jau ant isdziuvusio ir pvz. vakarui pasistorint blakstienas
Atsakyti
user posted image

kokie atsiliepimai apie šį tušą? norėčiau įsigyti, įdomios nuomonės kas turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 02 11, 23:14)
http://fashionkings....e_glmascara.jpg

kokie atsiliepimai apie šį tušą? norėčiau įsigyti, įdomios nuomonės kas turit  smile.gif

Turėjau, na paprastutis jis toks, nieko ypatingo nesitikėkit, man jis nei tankino nei ilgino, bet dažė gana ryškiai. Netrupa. Šepetėlis mažytis, lengva visur su juo prieiti.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 11, 23:19)
Puikiai, nebyra, nedaro juodų paakių, visą dieną  smile.gif dažausi puse 8 ryte, makiažą valausi apie 22h vakare.

o kokia cia firma tuso? LT ju yra? kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 02 12, 00:14)
user posted image

kokie atsiliepimai apie šį tušą? norėčiau įsigyti, įdomios nuomonės kas turit  smile.gif

Aš esu sunaudojus ne vieną, labai labai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 02 12, 19:06)
o kokia cia firma tuso? LT ju yra? kokia kaina? 4u.gif

Maybelline, LT nėra, kaina apie 26lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 02 06, 09:36)
Gal naujausią maybelline bandėt? Falsies berods
user posted image

dažo gražiai, gerai užriečia, bet byra kaip rupūžė doh.gif pati atėjau su prašymu parekomenduoti ką nors riečiančiu šepetėliu, kad gražiai dažytų ax.gif Natūraliai tik kiek paryškintų blakstienų nenoriu, mėgstu gražias ilgasssss tongue.gif
Kaip tas Isadoros riestas, gal bandėte kuri?

QUOTE(darausra @ 2012 02 11, 12:43)
Bandžiau. Kol naujas buvo labai lipino man blakstienas. Kai šiek tiek pastovėjo-gražiai dažo, bet deja byra doh.gif Antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

gal galėtumėt patarti, kurį tušą iš šių dviejų rinktis?

L`Oreal Paris Extra Volume Collagene

user posted image

Maybelline Falsies Volume Express

user posted image

apie pastarąjį mačiau, kad buvo kalbėta, o kokie būtų atsiliepimai apie pirmąjį? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 02 13, 23:08)
Labas vakaras  4u.gif

gal galėtumėt patarti, kurį tušą iš šių dviejų rinktis?

ne vieno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 02 13, 21:55)
ne  vieno biggrin.gif

vieną kurį vis tiek turbūt griebsiu išbandyti; lash million du sunaudojau, noriu ko nors naujo.. ką tada? visų išgirtą max factor 2000 calorie? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 02 13, 23:59)
vieną kurį vis tiek turbūt griebsiu išbandyti; lash million du sunaudojau, noriu ko nors naujo..  ką tada? visų išgirtą max factor 2000 calorie?  biggrin.gif

nuo max faktor silpneja blakstienos ax.gif rekomenduociau Hypnose Preciuos Cells ,Dior Diorshow,Estee Lauder Sumptuous smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 13 vasario 2012 - 22:24
QUOTE(kumiko @ 2012 02 13, 22:20)
nuo max faktor silpneja blakstienos ax.gif rekomenduociau Hypnose Preciuos Cells ,Dior Diorshow,Estee Lauder Sumptuous smile.gif

Man nė vienas Max Faktor nepatiko verysad.gif ir byrėjo ir sudžiūdavo greitai. Visi kiti labai neblogi thumbup.gif geriausias iš paminėtų man diorshow, bet jis ir storina gerai, tad kas nori tik labai ilginti, tai nepatarčiau, geriau dior iconic. Preciuos Cells nestorina, bet man ir neužriečia kaip dior ir kol bandau išgauti norimą efektą, šis tušas pradeda gumuliukais dėtis mirksiukas.gif
Atsakyti