Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(SaiMita @ 2012 02 01, 15:55)
o man tokie patys nemylimiausi  rolleyes.gif

Man irgi ax.gif
Tai galutinai pateikiu RIMMEL LASH ACCELERATOR atsiliepimą: grynas š, kurio nepirksiu niekada bash.gif Lipina tik ir nieko, o jau kokius 2 mėnesius naudoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 02 01, 15:50)
Geras, kažkaip neesu tokio užmačius. Man labai tokio tipo šepetėliai patinka  bigsmile.gif

Anksčiau jo būdavo LT, dabar jau nebe 4u.gif pati susizgribau tada, kai išėmė iš prekybos, o dabar tenka siųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 01, 16:14)
Anksčiau jo būdavo LT, dabar jau nebe  4u.gif pati susizgribau tada, kai išėmė iš prekybos, o dabar tenka siųstis smile.gif

Aišku, reiks pasidomėt juo smile.gif Man tokie šepetėliai patinka, nes labai gerai atskiria, nebereikia šukuoti blakstienų pasidažius. Dabar Prestige su tokiu šepetėliu naudoju, bet žiūriu, kad alergizuoja akis, gyvatė doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 02 01, 16:26)
Aišku, reiks pasidomėt juo  smile.gif  Man tokie šepetėliai patinka, nes labai gerai atskiria, nebereikia šukuoti blakstienų pasidažius. Dabar Prestige su tokiu šepetėliu naudoju, bet žiūriu, kad alergizuoja akis, gyvatė  doh.gif

Jeigu ką, tai pirkau čia smile.gif nes daugiau neradau juodų arba kaina buvo labai didelė smile.gif man pvz grynai taip ir padažydavo:
user posted image
Gal kam ir negražu, bet man tai patinka taip smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš jūsų naudojot tikrai riečiantį tušą?
Nes mano blakstienos gana tiesios, pasidažius, jų ilgis mane tenkina, bet nei vienas tušas man jų neužriečia taip kaip norėtųsi... verysad.gif
Negi tik vienintelis būdas yra riesti su rietikliu ir dažytis vandeniui atspariu tušu? Visai nesinori kasdieną žaisti su waterproof'u schmoll.gif
Atsakyti
Isbandziau visu isgirtaji Lancome Hypnose smile.gif na ir negaliu pasakyti, kad kazkas ypatingo ax.gif Gal jam dar reikia laiko tapti geresniu, nes atidarytas dar tik 3 dienas. g.gif Greitai kazkaip dziusta dengiant blakstienas, nors galiojimas geras,prasuktas nebuvo...sepetelis man taip pat kazkoks per plonas smile.gif

Pries tai naudojau HR tigrini, tai jis man labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 01 13, 19:20)
turiu Diorshow extase. pats tusas patiko, bet nepagtiko sepetelis. dabar jau ismokau su juo dazytis, bet nepatiko taip, kad dar karta pirkciau.
kas bandet Chanel tusus? koks vertas demesio?

ką tik atsidariau Exeptionnel de Chanel, nusipirktą prieš mėnesį, ir... sudžiūvęs cry.gif Taigi, mano išvada - naudotinas dar trumpiau nei YSL Faux cils... doh.gif nors YSL man labai patiko, nes ir naudojau virš 4 mėn. Dažė iš tiesų gražiai, tik vėliau (gal kokiam 4 mėn.) jau tie atsirandantys ir liekantys tušo gumuliukai ant blakstienų nervint pradėjo. taigi YSL - kartotinas thumbup.gif
O dabar baisiai esu pikta ant mūsų vieno didžiausio kosmetikos parduotuvių tinklo, kad pardavinėja prasuktus ir sudžiūvusius tušus... mad.gif 100 Lt kaip į balą verysad.gif
Atsakyti
o su cekiu ir tusu nueit nebandet? gal grazintu litus ar bent pakeistu tusa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(V_0622 @ 2012 02 03, 11:36)
ką tik atsidariau Exeptionnel de Chanel, nusipirktą prieš mėnesį, ir... sudžiūvęs  cry.gif Taigi, mano išvada - naudotinas dar trumpiau nei YSL Faux cils... doh.gif nors YSL man labai patiko, nes ir naudojau virš 4 mėn. Dažė iš tiesų gražiai, tik vėliau (gal kokiam 4 mėn.) jau tie atsirandantys ir liekantys tušo gumuliukai ant blakstienų nervint pradėjo. taigi YSL - kartotinas  thumbup.gif 
O dabar baisiai esu pikta ant mūsų vieno didžiausio kosmetikos parduotuvių tinklo, kad pardavinėja prasuktus ir sudžiūvusius tušus... mad.gif 100 Lt kaip į balą  verysad.gif

Pabandykite akiu lasu ilasinti i tuso tiubele, gal kazkiek isgelbesite tusa, jei parduotuve atgal nepriimtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 02 03, 18:11)
Pabandykite akiu lasu ilasinti i tuso tiubele, gal kazkiek isgelbesite tusa

Pirmą kartą girdžiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemat @ 2012 01 27, 14:46)
http://www.esteelaud...GHW_311x311.jpg
Dabar šis man pats geriausias: ilgina, tankina, ryškios akys. Prieš jį naudojau Lancome L'extreme.

šitas ir man labai patiko, bet nemokejau su juo pasidažyt neišitepus, bet blakstienos pasakiškos, netrupėjo ir ilgai neuždžiuvo, manau visgi teks kartoti ir kaip nors susidraugauti su dideliu šepetėliu, nes rezultatas man jo labai patiko
Atsakyti
http://boots.scene7....mp;op_sharpen=1

ar bandet si lorealio kas? 4u.gif nusipirkau tai nieko lyg ax.gif
Atsakyti