O as nieko nerandu geriau, nei Lash Architect Midnight Mascara. Tusas ypatingai juodas, ilgina ir tankina, graziai padengia kiekvienam blakstiena.
Kaip įdomiai, nusipirkau šiandien Prestige Amplif-Eye tušą. Jis ilgininantis ir šepešėlis toks kaip šukos. Bet nerandu jų psl, kiba nebegamina
Pats tušas kasdienai neblogas, šepetėlis gerai atskiria, jokio lipinimo. Pailgina šiek tiek, blakstienos atrodo gerai, bet pakankamai natūraliai.
Gal kas gali palyginti su Prestige My longest lashes?
Ir gal apie šitą atsiliepimų būtų?
Pats tušas kasdienai neblogas, šepetėlis gerai atskiria, jokio lipinimo. Pailgina šiek tiek, blakstienos atrodo gerai, bet pakankamai natūraliai.
Gal kas gali palyginti su Prestige My longest lashes?
http://www.esteelaud...GHW_311x311.jpg
Dabar šis man pats geriausias: ilgina, tankina, ryškios akys. Prieš jį naudojau Lancome L'extreme.
Dabar šis man pats geriausias: ilgina, tankina, ryškios akys. Prieš jį naudojau Lancome L'extreme.
QUOTE(shemsa @ 2012 01 26, 14:19)
o tiksliau tankina, paiilgina?ka daro jis?o sepetukas guminis?
Mano blakstienom dazant viena sluoksni gerokai pailgini ir atskiria. Uztepus antra sluoksni dar ir pastorina ir uzriecia
Pats fantastiskiausias tusas pakol kas
Gal kas žinote, kiek Lietuvoje kainuoja Estee Lauder tušai?
[/quote]
man jis nelabai patiko. Turiu keketa tusu, tai sita retai panaudoju. Gal kai patirstes labiau patiks. Siap dar niekaip nepriprantu juo dazytis, bent jau man tai nepatogu ji laikyti.
Dazausi dabar situo. Isiule konsultante Kosmadoj. Tai visai patinka, gal ir kartosiu. Sepetelis toks kietokas, reikia priprasti atsargiai dazytis, bet issukuoja blakstienas tai super
[/quote]
man jis nelabai patiko. Turiu keketa tusu, tai sita retai panaudoju. Gal kai patirstes labiau patiks. Siap dar niekaip nepriprantu juo dazytis, bent jau man tai nepatogu ji laikyti.
Dazausi dabar situo. Isiule konsultante Kosmadoj. Tai visai patinka, gal ir kartosiu. Sepetelis toks kietokas, reikia priprasti atsargiai dazytis, bet issukuoja blakstienas tai super
Man geriausias kada nors turėtas tušas buvo:
QUOTE(Gisana @ 2012 02 01, 15:44)
Man geriausias kada nors turėtas tušas buvo:
Geras, kažkaip neesu tokio užmačius. Man labai tokio tipo šepetėliai patinka
QUOTE(Amarcord @ 2012 02 01, 15:50)
Geras, kažkaip neesu tokio užmačius. Man labai tokio tipo šepetėliai patinka
o man tokie patys nemylimiausi