Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

O as nieko nerandu geriau, nei Lash Architect Midnight Mascara. Tusas ypatingai juodas, ilgina ir tankina, graziai padengia kiekvienam blakstiena.

user posted image
Atsakyti
Kaip įdomiai, nusipirkau šiandien Prestige Amplif-Eye tušą. Jis ilgininantis ir šepešėlis toks kaip šukos. Bet nerandu jų psl, kiba nebegamina g.gif
Pats tušas kasdienai neblogas, šepetėlis gerai atskiria, jokio lipinimo. Pailgina šiek tiek, blakstienos atrodo gerai, bet pakankamai natūraliai.
Gal kas gali palyginti su Prestige My longest lashes?
user posted image

Ir gal apie šitą atsiliepimų būtų?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 26 sausio 2012 - 17:18
Palyginti negaliu, bet galiu pasakyti, kad jūsų aprašymas tinka ir my longest lashes tušui, nes jis nelipina blakstienų, labai natūraliai dažo, ilgina. ax.gif
Atsakyti
http://www.esteelaud...GHW_311x311.jpg

Dabar šis man pats geriausias: ilgina, tankina, ryškios akys. Prieš jį naudojau Lancome L'extreme.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 01 26, 14:19)
o tiksliau tankina, paiilgina?ka daro jis?o sepetukas guminis?

Mano blakstienom dazant viena sluoksni gerokai pailgini ir atskiria. Uztepus antra sluoksni dar ir pastorina ir uzriecia wub.gif
Pats fantastiskiausias tusas pakol kas wub.gif
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie BOURJOIS „Mascara Elastic“?
Atsakyti
Gal kas žinote, kiek Lietuvoje kainuoja Estee Lauder tušai?
Atsakyti
Estee Lauder tušų kaina: 113 Lt ir apie 80 Lt
Atsakyti
Ir gal apie šitą atsiliepimų būtų?
user posted image
[/quote]

man jis nelabai patiko. Turiu keketa tusu, tai sita retai panaudoju. Gal kai patirstes labiau patiks. Siap dar niekaip nepriprantu juo dazytis, bent jau man tai nepatogu ji laikyti.

Dazausi dabar situo. Isiule konsultante Kosmadoj. Tai visai patinka, gal ir kartosiu. Sepetelis toks kietokas, reikia priprasti atsargiai dazytis, bet issukuoja blakstienas tai super thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
Man geriausias kada nors turėtas tušas buvo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 01 vasario 2012 - 14:44
QUOTE(Gisana @ 2012 02 01, 15:44)
Man geriausias kada nors turėtas tušas buvo:

Geras, kažkaip neesu tokio užmačius. Man labai tokio tipo šepetėliai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 vasario 2012 - 14:50
QUOTE(Amarcord @ 2012 02 01, 15:50)
Geras, kažkaip neesu tokio užmačius. Man labai tokio tipo šepetėliai patinka  bigsmile.gif

o man tokie patys nemylimiausi rolleyes.gif
Atsakyti