Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(comep @ 2012 01 24, 13:28)
jau tik ne TBS  schmoll.gif  schmoll.gif

o tas MF gerulis  thumbup.gif

Ačiūūūūūūūū labai 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau Mac Factor False lashes kalediniam ipakavime naujam tam.
Blakstienos tai puse bedos,bet labai jau tepa,neimanoma pasidazyt neissitepus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 19, 17:31)

kaip tik sarmoj vakar apziurinejau sita tusa ir galvojau ar geras bigsmile.gif gal kuri bandete?? lb idomu butu atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2012 01 06, 15:47)
Turėjau aš tą tušą, bet man ne koks prisiminimas apie jį... ne tik akis dirgino (Čia mano bėda, kad jautrios akys), bet vaizdas irgi toks, kaip filmuke. matosi, kad gumulėliais tokiais dedasi, tai tokį jį aš ir prisimenu. Antrą kartą tikrai nepirkčiau. Be to, pakankamai greitai pasidarė sausas, išdžiuvo. Dar patrupėdavo nuo blakstienų, ko labi nemėgstu ax.gif

drinks_cheers.gif Čia apie YSL FAUX CILS.Su viskuo sutinku,tik dar pridėčiau,kad ir paakius tepdavo doh.gif

Dabar turiu Dior Extase-blakstienos sulipusios,stagarinės,trūksta ilginimo,nepatinka visai schmoll.gif Kaina neatitinka kokybės.

Patiko tušas iš Oriflame-gražiai išilgina,iššukuoja,nesulipina,blakstienos kaip vėduoklė,nebyra,netepa.Foto internetinė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 01 25, 18:42)

Dabar turiu Dior Extase-blakstienos sulipusios,stagarinės,trūksta ilginimo,nepatinka visai schmoll.gif Kaina neatitinka kokybės.

Patiko tušas iš Oriflame-gražiai išilgina,iššukuoja,nesulipina,blakstienos kaip vėduoklė,nebyra,netepa.Foto internetinė smile.gif
user posted image

Man sis tusas pats paciausias thumbup.gif Atradimas praejusiu metu. Rezultatas grazus , pas mane grazesnis nei sioj foto thumbup.gif Idesiu foto kada... ax.gif
Atsakyti
Mano rezultatas irgi žymiai gražesnis nei šioje internetinėje foto mirksiukas.gif
Atsakyti
o man su oriflame tuo tusu neiseina pasidaryt ispudingu blakstienu-labai naturaliai gaunasi man smile.gif taciau tai puikus tusas naudojant issukuoti,atskirti blakstienas-tam reikalui superinis.naudodavau paskutiniu metu ji kartu su maybelline one by one,kuris man tik patankindavo,bet sulipindavo ir neilgindavo,tai oriflame man atskirdavo ir pailgindavo siek tiek.taciau nusibodo zaisti su dveim tusais,savaitgali isigijau l'oreal voluminous-nerealus tusas,blakstienos ilgos,tankios,ryskios,kaip veduokles thumbup.gif ir nera to sulipinimo baisaus.vienas is geriausiu naudotu tusu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2012 01 25, 20:20)
Man sis tusas pats paciausias  thumbup.gif Atradimas praejusiu metu. Rezultatas grazus , pas mane grazesnis nei sioj foto  thumbup.gif Idesiu foto  kada...  ax.gif

Si tusa turejau du kartus, pagal savo kaina jis tikrai neblogas, sepetelis labai man patinka, apacia lengva padazyti. Jis ilgina gerai, bet storina ne kaip, reikia daug sluoksiu uztepti, kad atrodytu storos. Bet siaip visumoj neblogas.
Atsakyti
gal kas bandet sita tusa
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 01 26, 12:28)
gal kas bandet sita tusa
user posted image

Bandem bandem, jau kelis kartus gyriau sita tusa. Ir sioje temoj beja yra mano rasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 01 26, 15:01)
Bandem bandem, jau kelis kartus gyriau sita tusa. Ir sioje temoj beja yra mano rasyta ax.gif

o tiksliau tankina, paiilgina?ka daro jis?o sepetukas guminis?
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 01 25, 23:50)
o man su oriflame tuo tusu neiseina pasidaryt ispudingu blakstienu-labai naturaliai gaunasi man smile.gif taciau tai puikus tusas naudojant issukuoti,atskirti blakstienas-tam reikalui superinis.naudodavau paskutiniu metu ji kartu su maybelline one by one,kuris man tik patankindavo,bet sulipindavo ir neilgindavo,tai oriflame man atskirdavo ir pailgindavo siek tiek.taciau nusibodo zaisti su dveim tusais,savaitgali isigijau l'oreal voluminous-nerealus tusas,blakstienos ilgos,tankios,ryskios,kaip veduokles thumbup.gif ir nera to sulipinimo baisaus.vienas is geriausiu naudotu tusu wub.gif
user posted image

O man šis tušas blogiausias iš turėtų. Susigundžiau juo, nes youtube buvo lyginamas su YSL faux cils (kuris patiko), bet labai nusivyliau - gumuliavosi, trupėjo ir visiškai nesutvarkydavo blakstienų.
O dėl to oriflame sutinku, labai naturalus efektas gaunasi.

Atsakyti