Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(Ponichka @ 2012 01 20, 23:12)
Sveiki. Ir aš užsinorėjau įsiteprti į šią temą  smile.gif  Norėjau pasidalinti savo patirtimi.
1.Naudojau Loreal extra volume collagen mascara black, iš tiesų dažė gražiai, tačiau ne ilgai. Vėliau sutirštėjo, pasidarė labai lipnus ir nebuvo įmanoma gražiai pasidažyti. Daugiau nepirkau.

gal daugiau atsiliepimu butu apie si tusa smile.gif
Atsakyti
Na iš mano pusės, tai nelabai turiu ką pridurti smile.gif Patiko šepetėlis, nes man patinka dideli tokie. Iš pradžių dažo tikrai gražiai, ryškiai, ilgina, dėl tankumo nepamenu, bet rodos viskas normaliai. smile.gif Tik tiek minusas, kad greitai tirštėja ir visai neįmanoma užtepti. Ir kai naujas, tai vieno sluoksnio per akis, nes antrą užtepus atrodo labai nenatūraliai, sunkios, lipnios blakstienos. Aišku, priklausomai kokio efekto norisi smile.gif Žodžiu, mano jo konsistencija nelabai... blush2.gif
Gal kitų nuomonė kitokia smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš piguti smile.gif ESSENCE multi action mascara – smokey eyes, tai žinokite likau patenkinta, kaip už tokia kaina, daugiau nieko ir nereikia, padažyta labai greitom 2 sluoksniai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2012 01 23, 15:46)
Pabandžiau ir aš piguti  smile.gif ESSENCE multi action mascara – smokey eyes, tai žinokite likau patenkinta, kaip už tokia kaina, daugiau nieko ir nereikia, padažyta labai greitom 2 sluoksniai  mirksiukas.gif

Man nelabai bendras vaizdas. Toks jausmas, kad per daug ''ištasytos'' blakstienos.
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2012 01 23, 15:46)
Pabandžiau ir aš piguti  smile.gif ESSENCE multi action mascara – smokey eyes, tai žinokite likau patenkinta, kaip už tokia kaina, daugiau nieko ir nereikia, padažyta labai greitom 2 sluoksniai  mirksiukas.gif

O man gražu. Bet ir pačios blakstienos ilgos, tankios turbūt. Tik gal labiau į priekį reikėjo dažyti, nes dabar lyg ir atrodo pakrypusios į šoną.
Atsakyti
O man gražu. Bet ir pačios blakstienos ilgos, tankios turbūt. Tik gal labiau į priekį reikėjo dažyti, nes dabar lyg ir atrodo pakrypusios į šoną.
Naturaliai pas mane jo, gan ilgos blakstienos, bet jos dabar katik po buvusio priauginimo, tai blakstienos gan nusilpusios ir neilgos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 23, 17:03)

Naturaliai pas mane jo, gan ilgos blakstienos, bet jos dabar katik po buvusio priauginimo, tai blakstienos gan nusilpusios ir neilgos ax.gif
Atsakyti
user posted image

Ismeginau savo nauja COVERGIRL lash blast length ilginanti tusa, pirmas ispudis labai geras, nors blakstienas prailgina ne daug, mano pacios gan trumpos, bet maloniai dengiasi, visiskai nesulipdo blakstienu, atrodo labai naturaliai thumbup.gif

Kita karta isbandysiu COVERGIRL lash blast volume, tankinanti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 23 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(Justulia @ 2012 01 23, 16:46)

Na manes toks rezultatas netenkintu, kaires akies blakstienos susivele. Toks netvarkingas vaizdas ir storinimo truksta.
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2012 01 23, 14:46)
user posted image
user posted image
user posted image

man taip pat vaizdas nelabai, nenaturaliai kazkaip, daug atrodo sluoksniu tepta ir po to gavosi kaip daug voru kojaliu biggrin.gif pas Jus manau ir be tuso blakstienos labai ilgos ir grazios ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai isbandziau naujiena. Nusipirkau Sarmoj nauja Bourjois tusa. Vadinasi VOLUME GLAMOUR MAX DEFINITIONSusigundziau, nes patinka tusai su guminiais sereliais, o ir pats sepetelis toks nematytos formos:) Siaip tikrai nenusivyliau, blakstienos nesulipo, atsiskyre ir taip atrode, kad ju daug daug smile.gif Tai kam patinka naturaliai graziai atrodancios blakstienos, tikrai rekomenduoju:)
http://www.ideaalkos...n-mascara-black
Atsakyti
Prašau patarkit,kurį griebt geriau. g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2012 01 24, 12:26)
Prašau patarkit,kurį griebt geriau.  g.gif

user posted image

user posted image

jau tik ne TBS schmoll.gif schmoll.gif

o tas MF gerulis thumbup.gif