Sveikutes mergytes
Oi,kiek naujienu-soriukas jei ko nepaminesiu
Beila, tavo skaiciukai juk nera labai jau mazi-pupa,nulekpasidaryk dar karta HCG ir ziurek kaip auga.Nezinau,bent jau as tikrai taip daryciau.Laikau toliau kumstukus
nekantrioji,as siaip irgi juodai nekantri-bet susiimk mergyt,juk geri pozymiai,daug tikejimo ir rask savyje kantrybes.Vis glostyk pilvuka,kalbek maldele-labai linkiu kad pasisektu ir butum
Terze, labai liudna..tikrai,taip sirdele suspaude perskaicius..dabar isliek visas neigiamas emocijas,tada viska apmastyk,pasitark su kuo nors ir toliau kovok
O del pinigeliu tai jie zinau kad grazina,nepamenu kam jau buvo is Embrions skyrelio bet irgi nedare isodinimo tai grazino pinigelius be problemu.
Ingvita,as tavo vietoj vistiek eiciau iki galo.Nezinai,o gal is tu tavo folikulu ir bus pasislepusi tavo sekme.Nenuleisk ranku
O tas Cetrotide man kaip aiskino Treisas subrandinti padeda kiausialastes ir kazkaip neleidzia joms ovuliuoti,as ji irgi leidausi. Beje,man LV su3 endo taike trumpaja schema
priaugo atrodo vidutiniskai
apsivaisino labai gerai,net vyro spermiukai kelias kiausialastes sudraske nes keli i viena kiausialaste isibrove.
O mes su vyru gryzom 21 val.Aisku,skambino abieju teveliai klause kaip ir kas,pavalgem...paskui susedom pasikalbeti...aprimti.
Tai,mano naujienos tokios kad po beveik 1.5 val. itikinejimo Treisas man sutiko atsildyti mano snaigutes ir deti.Netgi, pasake,kad jei man bus ramiau israsys jis man to prednezolono-bet realiai tipo duomenu nera kad jis padeda implantuotis. Tai mastau eiti pas savo gine ir prasysiu Bonama kur geria tu vaistuku bei nusipirksiu vitamino c kazkaip jisten vadinasi kur skystina krauja.Dabar vaziuoju Treisui pasirodyti Gruodzio 31 diena.Galbut jau iki Triju Karaliu turesiu savo maziukus,tik Duok Dieve kad jie atsiltu ir butu kokybiskis.
Siaip Treisa maciau pirma kart toki ZMOGISKA.Nuverkiau posmus pas ji, kalbejom,aptarinejom,irodinejau.....buvo kad ir uzpykau....nes pasakojo istorija ir man kazkaip pasirode kad persa man ta minti.Tipo mergina niekaip negalejo pastoti....nes jos vyro sperma prasta labai.daresi du IVF...paskui jie daresi viena IVF su donoro sperma irgi nepavyko ir tada Treisas pasiule su donorine kiausialaste ir jai pavyko-turi dvynukus.Tai jis sake,kad pasirodo kad su jos kiausialastemis buvo beda-nors embriologai ir nemate.Mat mes daug diskutavome kaip padeti embrionui isitvritinti-tai jis aiskina kad siaip nera zinoma kodel jie neisitvirtina,ir ar padeda tie visi prednezelonai ir pan.todel ir ju neskiria-sako jeigu zinotu toki buda taigi visos klinikos pultu taikyti ir skelbti kad turi tokia galimybe.Logiskai pakalbejo.
Na,bet
WARWARA manes dar i Sausi nerasyk,kai zinosiu viska aiskiau tada ir iasyk,ok?
Vyras buvo pas tikrai superini urologa Karols
Man rekomendavo
Atiloja tad didelis aciukas nuo manes ir vyro
Aiskinosi jis visus dalykelius apie maniski,tikrino echoskopiskai..ir atejes pasake,kad ligos jokios pas mano vyra nera.Yra truputi padidejusi vena prie seklidziu-bet tai neturetu dideles reiksmes tureti spermos kokybei.be to,sake kiekvienasyra individualus..vienas visa laikagali tureti tik 20 mln. 1ml.ejakuliato kitas maziau ar net daugiau-bet jie gali buti vaisingi.Siaip idomiai jis pasakojo ir pasake,,kad kai jau nebenoresim tureti vaiku,nuspresim kad viskas -tada vyras gali operuotis-anksciau jis net nesiulo ,nessako gali buti atvirkstinis variantas-padaryti blogiau-bet taas jau seniau skaiciau iariuose straipsniuose,moksliniuose darbuose.
Jokiu vaistu,papildu neisrase.Pasake kad jeigu sveikai stengies maitintis ir gyventi tai tik pavasariop vartok papildus stiprint organizma,o siaip nekisk jokiu papildu nes tai irgi nera gerai spermai.
Bet kas keisciausiai,kad jis irgi pradejo aiskint..tipo na kiek darysites jus IVF du,tris,keturius,penkis ir jei nepavyks kas tada..sako pagalvokit apie donorine sperma...tai as tokia paklaikusi buvau
sakau tai ka manojo netinka?jis sako as nesakau kad netinka,btinka-tik siaip siulau pamastyti.Tai vaziuojant net verkiau...pasikukciodama...sakau nenoriu jokiu donoryniu spermu ar kiausialasciu-su Dievo pagalba pastosiu pati su savo vyro sperma.Uz tai ir meldziuosi.
Tai tokios naujienos is manes.Dabar lauksiu Nauju Metu dieneles,kad paziuretumem kaip ten kas ir toliau jau gal laikysiu kumstukus uz mano snaigutes.Dieve,butu fantastiska jeigu mums pagaliau pavyktu
Zinoma,tokiom mintim linkiu ir kitoms gyventi-buna mana bejoniu,baimiu.... gal dar prisideda kad jau kiek laikosedziu cia,skaitau tai atsimenu kad atsildavo blogos, idedavo nepavykdavo-bet stengiuosi nuteikti save snaigutems ir tiketis tik STEBUKLO ir VIESPATIES MALONES MUSU SEIMAI.
Saldziu mergytes.Ryt galiu neprisijungti nes turiu reikalu i vyrui kompo reikes visa diena-tad nesupykit.Ikiukas