Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Terze @ 2011 12 27, 12:53)
Mergaites - Kaledu stebuklai ties siandien baigesi..... nei vienas embrionukas neisgyveno...einu uzsidaryti i kamputi....

verysad.gif verysad.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 27, 13:18)
o man siandien krutine atslugo g.gif beveik nejauciu jokio skausmo g.gif oj oj,tikiuosi cia tik taip turi buti verysad.gif aisku tos isskyros ''teka''....Dieve meldziu,nors viena dziaugsmeli palik mums po sirdele verysad.gif .noriu jau ryt pasidaryti  testa,bet bijau,ryt 7d.ir bijau supanikuoti,jei kad ir  nestuke.gif  nieko neparodys dar.Siandien jauciuosi labai stresuota nervuota nezinau kas man yra,gal del tu krutu supanikavau....

Na del krutu nera ko panikuoti, mergaites cia su visai nejauriomis sekmingai netukemis patape. Gal dar pabuk kantri mazute, 7dpi labai retai kam parodo bent menka vaiduokliuka. Dar kkia dienele viena ar dvi ir tada jau nekantrauk wub.gif

Beila - laukiam geru ziniu is taves smile.gif
Atsakyti
Terze kokia neitiketina zinia! verysad.gif verysad.gif verysad.gif uzjauciu tave brangute, buk gera issiverk, pailsiek ir suburk nauja plana, kuris bus geresnis ir laimingesnis!

nekantrioji:) be panikos! Laikomes ir laukiam stebuklo!
Atsakyti
verysad.gif oj nezinau....jauciuos kaip pries mmmm,pilvo skausmas tas pats...as tuoj apsiverksiu verysad.gif
Atsakyti
nekantrioji:)
Ir turi buti tas pilvo skausmas tas pat! Gi daugumai taip yra! Ramiau! 4u.gif

Damos, lapkricio statistika 40% smile.gif
Skelbiu pirmo 2012 metu hebros susirinkimo! Egegej! Kur sausio (ir gruodzio irgi) damos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 27, 14:56)
Damos, lapkricio statistika 40% smile.gif
Skelbiu pirmo 2012 metu hebros susirinkimo! Egegej! Kur sausio (ir gruodzio irgi) damos?  blush2.gif

nu visai neblogas tas lapkricio skaiciukas 4u.gif
Bet visoms linkiu, kad ateinantys metai siuos skaiciukus padidintu bent 1.5 karto 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
Bet visoms linkiu, kad ateinantys metai siuos skaiciukus padidintu bent 1.5 karto
tai gi prasom, prasom ir gerbiamoji neuzilgo kad pagerintu! wub.gif
Atsakyti
Terze, labai gaila. console.gif Jegu atsitiesti ir eiti i prieki. 4u.gif
Atsakyti
..man jau zinokit vaidenasi,pries kelias minutes,lyg kazkoks kraujas buvo pasirodes,bet toks neryskus ,dabar vel nieko..tikrai gali stogas pavaziuot per sitas 2vi savaites doh.gif

Warwariuke,Citule,aciu mergaites uz palaikyma,jauciu man jo reikes verysad.gif
Atsakyti
mimoza:) oj, linkiu jau pamatyti savo stebukleli! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 27, 15:39)
Kol kas lyg ir gerai  ax.gif  penktadieni pas gine einu.
Bet NT vis dar vaiduokliuoja, nors jau 16 DPI  unsure.gif

o HCG nekartojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 27, 12:53)
Mergaites - Kaledu stebuklai ties siandien baigesi..... nei vienas embrionukas neisgyveno...einu uzsidaryti i kamputi....

verysad.gif LABAI GAILA
Atsakyti
Mimoza 4u.gif tikiuos tikrai is sirdies,kad viskas gerai bus..
Ir visom bus gerai wub.gif
Atsakyti