Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Labas vakaras.

Terze, geros naujienos, laikau kumstukus. wub.gif 4u.gif

Kuciu nakti buvau su jumis. wub.gif Tikiu, suveiks. wub.gif
Atsakyti

Sveikutės, draugužės, wub.gif

visą dieną buvau svečiuose pas senelių ir iškart grįžusi namo sėdau rašyti. Kažkaip prisirišau prie jūsų ir nebegaliu apie jus negalvoti ir jums nerašyti wub.gif 4u.gif
TERZE, svarbiausia ne kiekybė,o kokybė. Super, kad turi 5 gražias kiaušialąstes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Beprotiškai džiaugiuos už gražią pradžiąwub.gif
AFRODITE,TERZE, CITUK,KEBERIOKŠT,ATILOJA, WARVARA, NEKANTRIOJI,ir kitos, kurių vardų čia nepaminėjau, dėkoju už širdies gerumą ir besąlyginį palaikymą. Visuomet taip gera skaityti jūsų žodžius... wub.gif Iš tikrųjų beveik kiekvieną vakarą, glostydama savo žvaigždutes, meldžiu, kad jūs kuo greičiau taptumėte nestuke.gif (ne tik Kūčių naktį)...Aš tikiu, kad šis forumo skyrelis greit bus uždarytas ax.gif

P.S. Šįryt prisisiojau(10 dpi) į indelį ir tik dabar su tuo rytiniu šlapimu pasidariau Easy Cup testą (buvau svečiuose ir ten NT neturėjau doh.gif ) ir štai vaiduokliukas wub.gif SUNKU PATIKĖTI TUO,KĄ MATAU blush2.gif wub.gif Gyvenime nebuvau mačiusi tokio vaizdo... wub.gif Bet kaip keista, jau 7 dpi man rodė vaiduokliuką rolleyes.gif
Ryt laukia HCG tyrimas ir jo rezultatas...Labai jaudinuosi, bet jau šiek tiek naktį turėčiau miegoti ramiau...

http://imageshack.us...1226193225.jpg/

MELSIUOSI UŽ JUS nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
O prie slopinančių imunitetą priskiriamas ir Prednesolonas? g.gif Šįvakar maudžia pilvuką,atrodo kartais,kad tuoj mmm prasidės unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 26, 22:49)
Sveikutės, draugužės, wub.gif
Šįryt prisisiojau(10 dpi) į indelį ir tik dabar su tuo rytiniu šlapimu pasidariau Easy Cup testą (buvau svečiuose ir ten NT neturėjau doh.gif ) ir štai vaiduokliukas wub.gif SUNKU PATIKĖTI TUO,KĄ MATAU blush2.gif  wub.gif Gyvenime nebuvau mačiusi tokio vaizdo... wub.gif Bet kaip keista, jau 7 dpi man rodė vaiduokliuką rolleyes.gif
Ryt laukia HCG tyrimas ir jo rezultatas...Labai jaudinuosi, bet jau šiek tiek naktį turėčiau miegoti ramiau...

http://imageshack.us...1226193225.jpg/

MELSIUOSI UŽ JUS nestuke.gif  4u.gif
Papildyta:
O prie slopinančių imunitetą priskiriamas ir Prednesolonas? g.gif Šįvakar maudžia pilvuką,atrodo kartais,kad tuoj mmm prasidės unsure.gif

Mazute, tau jau net keli testukai parode kad tu laukies nestuke.gif thumbup.gif Rezultatas rytoj bus tikrai LABAI LABAI GERAS. Ir jau ne viena kart esu girdejusi kaip nestukes sake,kad tuoj tuoj pramus mm,o vietoj ju jos suzinodavo kad nestuke.gif thumbup.gif
Viskas nomalu,tavo gimda,gimdos raisciai ir kaklelis ruosiasi kad kuo jaukiau butu tavo maziukams-zvaigzdukams.Tad guli ramia sirdele ir prizadek kad nebesinervinsi.Mes visos su tavim ir labai tikimtavim,o kaip netiketi kai viskas taip akivaizdu 4u.gif
As gyvenime nemaciau NT tokio koki tu mums parodei ir dar taip anksti 7dpi.Pamenu,kai mama mano pasake,nusipirk nestumo testa,man rodos kad tu laukies.tai trys nestumo testai daryti ne kas dienman rode tik I, ketvirtas rode jau teigiama rezultata,o penktad vel nieko nerode-o pasirodo pas mane jau uvo dukryte mirksiukas.gif
O tau visi testukai teigiami-FANTASTIKA thumbup.gif
Buckis ir eik ilsetis wub.gif
Atsakyti
Laba naktis ar labas rytas rolleyes.gif
Nežinau,nė kaip pasisveikinti,kai nubudau 2val nakties ir iki dabar lovoj pragulėjau-filmą žiūrėjau blush2.gif Jaučiuosi visiškai žvali, nors žiovulys manęs ir nepaleidžia g.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 26, 23:51)
Mazute, tau jau net keli testukai parode kad tu laukies nestuke.gif  thumbup.gif Rezultatas rytoj bus tikrai LABAI LABAI GERAS. Ir jau ne viena kart esu girdejusi kaip nestukes sake,kad tuoj tuoj pramus mm,o vietoj ju jos suzinodavo kad  nestuke.gif  thumbup.gif 
Viskas nomalu,tavo gimda,gimdos raisciai ir kaklelis ruosiasi kad kuo jaukiau butu tavo maziukams-zvaigzdukams.Tad guli ramia sirdele ir prizadek kad nebesinervinsi.Mes visos su tavim ir labai tikimtavim,o kaip netiketi kai viskas taip akivaizdu 4u.gif
As gyvenime nemaciau NT tokio koki tu mums parodei ir dar taip anksti 7dpi.Pamenu,kai mama mano pasake,nusipirk nestumo testa,man rodos kad tu laukies.tai trys nestumo testai daryti ne kas dienman rode tik I, ketvirtas rode jau teigiama rezultata,o penktad vel nieko nerode-o pasirodo pas mane jau uvo dukryte mirksiukas.gif
O tau visi testukai teigiami-FANTASTIKA
Buckis ir eik ilsetis wub.gif

AFRODITE, o kaip tu šventes praleidai? Kaip sveikata ir kada tavo pirmasis vizitas pas ginekologą?
AFRODITE, užmigau šiąnakt daugiau tikėdama,kad vis gi NT gali rodyti nėštumą. Jaučiuosi kaip mažas vaikas, kuriam viskas taip nauja ir nežinoma.Tiek metų planuota,svajota apie kūdikį, ir štai viltis, kad galbūt aš esu nėščia wub.gif Bet žinau,kad čia tik ilgo ir sunkaus kelio pradžia, kad viskas yra labai trapu,kad gyvenimas čia duoda,čia atima. Tad džiaugiuosi taip tyliai ir atsargiai, kad mūsų svajonė nestuke.gif nuo mūsų nepabėgtų...
TERZE, dabar meldžiuos ir už tavo būsimas žvaigždutes, kurios apsigyvens tavo jaukiame pilvelyje. Jos dabar apsivaisinusios taip gražiai snaudžia inkubatoriuje ir ruošiasi dalintis wub.gif O, Dievuliau, saugok Terzes žvaigždutes wub.gif wub.gif
BONAMA, o kaip tamstelės sveikata? Kaip savijauta? Kažkaip rečiau užsuki pas mūsų unsure.gif O mums reikia visų group.gif
WARWARA, ar man taip atrodo,ar tu Kalėdas šventi?O gal kalėdų senis tave pagrobė? biggrin.gif Kaip gyvuoji?
MIMOZA,kaip tavo pilvelis gyvuoja? wub.gif ax.gif
Mergaitės, o kaip šventes sutikot?Ar kalėdų senelis jus aplankė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 27 gruodžio 2011 - 05:11
labas rytas 4u.gif

Afrodite, sekmes siandien LV 4u.gif

Terze, visos issiziojusios kartu su tavim laukiam ziniu apie tavo vaikiukus bigsmile.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 26, 20:36)
Bet kaip keista, jau 7 dpi man rodė vaiduokliuką rolleyes.gif

kur nerodys, jei tu pas mus daugiavaike mamyte user posted image hihihi.gif laukiam siandien tavuju skaiciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas mano brangiosios 4u.gif , buvau su jumis kūčių vakarą ir širdimi ir maldomis, tikiu, kad turi visom pasisekti ir nebus čia mūsų nė kvapo,
laukiam gerų žinių šiandien iš mergaičių biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos! Su praejusiom sventem! Tikiosiu bus mums daug dovaneliu ta proga!

Beila, oj laukiam laukiam, mes skaiciuku laukiam!!!! wub.gif

Afrodite69, linkiu tau geros keliuones! 4u.gif

Terze, nu, kaip tavo stebuklingas penketukas? thumbup.gif

nekantrioji:) sakau tau, issyros yra gerai! Be to nuo crinone gali buti taip!
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
dar karta su praejusiuom sventem jus wub.gif
Jau sedziu laukiamajame ir laukiu Beilos skaiciuku 4u.gif
Terze, kaip tavo vaikuciai siandien laikosi? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites - Kaledu stebuklai ties siandien baigesi..... nei vienas embrionukas neisgyveno...einu uzsidaryti i kamputi....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 27, 12:53)
Mergaites - Kaledu stebuklai ties siandien baigesi..... nei vienas embrionukas neisgyveno...einu uzsidaryti i kamputi....

Mieloji, laikykis - stiprybes tau 4u.gif Tu pralaimejai si musi, bet karas dar nepralaimetas 4u.gif Linkiu kuo greiciau atsitiesti ir is naujo stoti i kova 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 27, 11:53)

eina sau blink.gif blink.gif blink.gif negaliu patiketi swoon.gif swoon.gif swoon.gif tiesiog be zodziu likau verysad.gif laikykis, mergyt console.gif console.gif
Atsakyti
Terze blink.gif eina sau,neitiketina mergyt,bet laikykis,mes su tavim aukseli.Gyvenimas tuo nesibaigia,atsigauk,sukaupk jegas ir startuokit vel.Svarbiausia tiketi,svarbiausia noreti ir svajone taps realybe mirksiukas.gif

Beiliukas,kaip tu saulyte? 4u.gif lauliam laukiam rezultatu laukiam biggrin.gif

o man siandien krutine atslugo g.gif beveik nejauciu jokio skausmo g.gif oj oj,tikiuosi cia tik taip turi buti verysad.gif aisku tos isskyros ''teka''....Dieve meldziu,nors viena dziaugsmeli palik mums po sirdele verysad.gif .noriu jau ryt pasidaryti testa,bet bijau,ryt 7d.ir bijau supanikuoti,jei kad ir nestuke.gif nieko neparodys dar.Siandien jauciuosi labai stresuota nervuota nezinau kas man yra,gal del tu krutu supanikavau....
Atsakyti