TERZYT,linkiu, kad tau rastų ką nors. Tada galėsi gydytis ir nėštėti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 08, 16:12)
Na, labas sekmadienis visoms
Neiskenciau as del tu Zarazu
Jei teisingai suprantu, renkate mmm krauja i kolbas, ir siunciate I Graikija istirti 1-3 zarazas. Tai yra chlamidijas, ureaplazmas arba mikoplazmas, ar ne?
Tai va, uzsiiminejate niekais ir svaistote sunkiai uzdirbtus pinigus
Jei kam idomu, kodel taip manau, parasykite I AZ.
Siaip sergu labai uz visas geraja prasme
Neiskenciau as del tu Zarazu
Jei teisingai suprantu, renkate mmm krauja i kolbas, ir siunciate I Graikija istirti 1-3 zarazas. Tai yra chlamidijas, ureaplazmas arba mikoplazmas, ar ne?
Tai va, uzsiiminejate niekais ir svaistote sunkiai uzdirbtus pinigus
Jei kam idomu, kodel taip manau, parasykite I AZ.
Siaip sergu labai uz visas geraja prasme
QUOTE(Deimė @ 2012 01 08, 17:24)
Labas, biski apie ta Gorgi keleta zodiu imeskite
Kokios srities jis, kokios tautybes? Man kvepia sarlatanizmu (kaip ir Bykovos atveju, apie jos gydymus jau skaiciau).
Gerai suprantu, kad kai viltys nepasitvirtina, griebiames bet ko...
Kokios srities jis, kokios tautybes? Man kvepia sarlatanizmu (kaip ir Bykovos atveju, apie jos gydymus jau skaiciau).
Gerai suprantu, kad kai viltys nepasitvirtina, griebiames bet ko...
Tai gal gali pagrįsti savo nuomonę,kodėl Bykova ir Gorgi yra šarlatanai?Būtų įdomu išgirsti tavo argumentus.
QUOTE(Prince @ 2012 01 08, 19:14)
Tai taip iseina
Nes pastebiu ,tos kurios nepastoja visai neserga
As asmeniskai visai nesergu ir nepamenu kada yra buvusi temperatura ar koks gripas.visi aplinkui serga ,o man niekas nekimba.ir jau taip 10 metu tikrai
Nes pastebiu ,tos kurios nepastoja visai neserga
As asmeniskai visai nesergu ir nepamenu kada yra buvusi temperatura ar koks gripas.visi aplinkui serga ,o man niekas nekimba.ir jau taip 10 metu tikrai
O siaube ir aš laaaabai retai sergu Nei juokas neima
KEBERIOKŠT,tu esi šaunuolė Aš tave pamenu,kai dar tik pradėjau aiškintis nevaisingumo priežastis Tu tada, man regis, IUI ar IVF skyrelyje buvai. Džiugu,kad dabar jau gali glostyti savo mažylį
Sakykit, o tie tyrimų rezultatai,tarkim chlamidijų, jei darysiu Jolsanoje,skirsis nuo tų,kuriuos pasidaryčiau Gorgi?