QUOTE(Warwara @ 2012 01 08, 11:10)
Aciu damos uz rupesti ir palinkejimus
Ziuresim toliau kaip viskas augs. Tikiuosiu kad i blogesne puse tikrai situacija nepasikeis.
Citas
Nu jau tikrai nereikia nerimauti
Jei bus blodu ziniu, pies dingdama tikrai parasysiu
Jo, visi tupi vienoj pusej, kita taip ir miega...
Mano rezervas ne superinis, tai gi 10 priaugti tikrai jau nepriaugs. Bet gyd. sake, kad jau ramu, kai buna 4. Ramumo minimuma ispyldziau
Nu gerai, nuraminai
O zinai del rezervo, tai mano irgi truputi mazesnis uz minimalia riba, bet va su ilgom schemom visada priaugdavo apie 10-14 foliu. Tai kadangi cia is abieju kiausidziu, tai manau kad 5-6 is vienos tikrai realus variantas, o kadangi ir 4 foliai pasak gydytojos jau gerai, tai dabar laikykim kumscius uz kokybe, nes kaip man sesele sake is tikro tai uztenka to vieno vienintelio
Terze - reikia keliu lasu vandenuku, nes sukreses
Ingvita - tau ketvirtadieni pries 10 dienu isodino???
labai sudominai st ta audio knyga
nu tamsi pasijautau kaip tundra bet niekada negirdejau apie tai ir nemaciau pirkti net
O cia daug knygu tokiu audio yra isleista? ta prasme idomiu, nauju knygu?
QUOTE(Terze @ 2012 01 08, 15:56)
Oij, kada atsakymai - nezinau. (Cia i Graikija). Issiunciu rytoj, per Centrini pasta, kad greiciau nueitu. Galeciau siandien, bet tegul pabuna saldytuve, nei paste silumoj... Paste sake per savaite nueis... Pririnkau beveik puse jau
tai vandenuko manau nei nereikia... Dar galiu kam nors pririnkti
Idomu, kiek kainuos pavedimas, praeita savaite pirkau kai ka is Lenkijos, mokejau 80lt - daugokai..
Cia mano 2 nesekmingas, jeigu taip galima skaiciuoti... nes per antra net nespejau pavaidinti
.
Ai, man dar seimynines bedos prisidejo metu pabaigoj, tai kazkaip negalejau nei dziaugtis is vis kad gyvenu... Save guodziu, kad visa laika negali buti blogai -tai belieka laukti ir tiketi kad bent kazkas gero turi ivykti...
Mergaites, kaip
EGK ???? Ji kreipesi i gydytojus? Ar as ka praleidau? Mano drauge kazkada nei is sio nei is to pradejo kraujuoti - tai ilgai gydesi, gimda vis valydavo-lyg kontraceptinem sustabde... Tikiuosi jau EGK pasveiko... o gal cia memes??
Citas - jau beveik sausio vidurys... tu jau greit testuosis del antibu dietos??
Nu iki mmm teoriskai 10 dienu liko, bet kad man tikrai nesivaidena ir lyg truputi skaudena ir tepa ir papus su strenom skauda, nu lygiai kaip pries mmm. Nezinau
as aisku nieko pries kad anksciau susirgciau, bet kad siandien tik 20cd
nu gal dar pratemsiu nors 4-5 dienas ir tada jau dzin, greiciau issitirsiu
Labai uzjauciu del seimos nelaimes
Net ir po juodziausios nakties visada pakyla saule, linkiu kad tavo sauletekis butu 2012-ieji visom prasmem
Egk - kaip tu? ar sustojo kraujavimas, tikiuosi kreipeisi i gydytoja, negalima tokiu dalyku praleisti pro akis ir tiketis kad viskas savaime praeis
Beilute - ar jau isivaziavai i darbo rezima
?