Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 06, 19:50)
O as irgi mastau apie BAK'A. O pas ka darotes?

Nu ir kam tau mastyti dabar apie BAK'a??? Nurimk ir pasiruosk tiek mintys tiek sirdi tiek kuna snaiguciu pasiemimui ir negalvok apie joki kita karta, viskas bus gerai, tavo snaigutes puikios kokybes, belieka mamytei jas islaikyti 4u.gif

Indie, Deine - sekmes mergaites kuo didziausios ir kad sie IVF butu vieninteliai. Beje del to nepaaiskinamo nevaisingumo, tai kiek skaiciau daugiausia kartais visai nedideliu imuniniu problemu ir buna nurasoma neaiskios kilmes nevaisingumui. bet dabar jau pradcejot kelione, taip kad tikekit savo sekme o jei neduok dieve nepavytu tada ir galesit gilinsit labiau 4u.gif

Warwara - jau pradedi nervinti mane doh.gif Jau tikrai vakaras pakankamai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 06, 21:15)

Warwara - jau pradedi nervinti mane  doh.gif Jau tikrai vakaras pakankamai  unsure.gif

ne tik tave, mane irgi cool.gif
Atsakyti
Senus veidus keicia nauji,naujus veidus keicia seni

4u.gif Sveikos mano pupos,tiek daug priraset,kad nes pavargau beskaityt. 4u.gif
Aciu visoms uz palaikyma ir gera zodi.Aciu Dievui,galima sakyti atsigavau,nors dar sirdies gilumoje tuno skausmas...
Tikiuosi,kad sitie metai bus visoms sekmingi ir visos pasieks to trokstamo ir issvajoto nestuke.gif
Nuvykite liudesi,jei nepasiseks-jis blogas pakeleivis..geriau tikekit,svajokit ir siekite savo tikslo...
Sekmes visoms wub.gif
Kartais uzsuksiu pasilabinti,nes labai pripratau prie jusu,nors tikiu,kad greitai cia jusu ir nebeliks,to labiausia linkiu visoms wub.gif
Atsakyti
Mergaites, atsiprasau uz ne kuklu klausima, bet ar galima myletis po isodinimo? Ar reikia, kad praeitu siek tiek laiko? blush2.gif Gydytoja kaip ir leido, bet man kazkaip atrodo, kad tai butu nelabai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 06, 21:02)
Mergaites, atsiprasau uz ne kuklu klausima, bet ar galima myletis po isodinimo? Ar reikia, kad praeitu siek tiek laiko?  blush2.gif  Gydytoja kaip ir leido, bet man kazkaip atrodo, kad tai butu nelabai gerai...

Mes tai susilaikėme blush2.gif Vardan švento dalyko, ko tik nepadarai ax.gif Manau, kad spėsit dar pasidžiaugti smileysex.gif biggrin.gif
Kaip tavo sveikatėlė?
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 06, 22:02)
Mergaites, atsiprasau uz ne kuklu klausima, bet ar galima myletis po isodinimo? Ar reikia, kad praeitu siek tiek laiko?  blush2.gif  Gydytoja kaip ir leido, bet man kazkaip atrodo, kad tai butu nelabai gerai...

Lietuvoj man gydytoja sake galima, gyvenkit kaip iprasta, o vat UK tiesiai sviesiai vienas is reikalavimu jokiu sexu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 01 06, 22:28)
Mes tai susilaikėme  blush2.gif Vardan švento dalyko, ko tik nepadarai ax.gif Manau, kad spėsit dar pasidžiaugti  smileysex.gif  biggrin.gif
Kaip tavo sveikatėlė?

Supratau, aciu uz patarima blush2.gif
Jauciuosi kaip visada, iprastai.. Siek tiek pamaudena pilva kaip pries mm, tai siokia tokia baime ima, bet kadangi dar tik pradzia, tai galvoju, kad dar viskas cia normaliai. Siaip tik noretusi kazkaip greiciau pradeti jausti kazkokius kitus simptomus, kurie "pasakytu", kad mano maziukai auga ir niekur dar nepabego rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 06, 22:48)
Lietuvoj man gydytoja sake galima, gyvenkit kaip iprasta, o vat UK tiesiai sviesiai vienas is reikalavimu jokiu sexu  blush2.gif

Man irgi keista, kad gydytoja leido smileysex.gif
Tuo tarpu prisimenu kai pirmaji karta dariausi IVF Rygoje, tai bent kelias dienas patare tikrai to nedaryti...
Zodziu, patvirtinote sena tiesa: "Susilaikymas - dorybe" bigsmile.gif
Atsakyti
Cituk, Atoloja ir kitos damos, sorriukas smile.gif Nespejau vakar parasyti, labai reikej daug lakstyti smile.gif Zodziu reikalai kaip ir neblogai. Rado 4 folius (cia vienoj pusej tik), bet vakar buvo tik 4 ukolai pilni. Bet mums ir situ 4 pakanka. Atrodo visi maz daug vienodi. Per ilga schema praeita karta tik 2 priauginau. Per pirma IVF irgi tik 4 buvo. Tai gi kiekis mano atveju nepasikeite i blogaja puse pkeiciant schema ir as kol kas esu patenkinta surizikavusi!

sawana, tai tau ne stimuliacija prasideda, o blokuojantis! Bet vis vien spesi manau patekti i sausi! Sekmutes tau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 07 sausio 2012 - 06:09
Warwara, gera pradzia! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 07, 06:08)
Cituk, Atoloja ir kitos damos, sorriukas smile.gif Nespejau vakar parasyti, labai reikej daug lakstyti smile.gif Zodziu reikalai kaip ir neblogai. Rado 4 folius (cia vienoj pusej tik), bet vakar buvo tik 4 ukolai pilni. Bet mums ir situ 4 pakanka. Atrodo visi maz daug vienodi. Per ilga schema praeita karta tik 2 priauginau. Per pirma IVF irgi tik 4 buvo. Tai gi kiekis mano atveju nepasikeite i blogaja puse pkeiciant schema ir as kol kas esu patenkinta surizikavusi!

sawana, tai tau ne stimuliacija prasideda, o blokuojantis! Bet vis vien spesi manau patekti i sausi! Sekmutes tau!

Oi, kaip puikios žinios wub.gif 4 foliai ir dar vienodo dydžio bigsmile.gif JĖGA thumbup.gif Pamatysi apsivaisins kokio 6-7 foliai tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 07, 07:08)
Cituk, Atoloja ir kitos damos, sorriukas smile.gif Nespejau vakar parasyti, labai reikej daug lakstyti smile.gif Zodziu reikalai kaip ir neblogai. Rado 4 folius (cia vienoj pusej tik), bet vakar buvo tik 4 ukolai pilni. Bet mums ir situ 4 pakanka.

thumbup.gif Warwariuk, dar 4 ukolai tik.., dar duodu 100proc, kad pora-trejeta geru foliu bus wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 06, 22:48)
Lietuvoj man gydytoja sake galima, gyvenkit kaip iprasta, o vat UK tiesiai sviesiai vienas is reikalavimu jokiu sexu  blush2.gif

As is pati nelabai noriu tada prisileisti wink.gif blush2.gif

Del svorio noriu ir as pasidalinti: man labai padeda kai geriu daug vandens, tada nenoriu valgyti, nes skrandis buna matyt pilnas vandens.... bet siaip ziema visada lasinukai nori nenori atsiranda smile.gif
Papildyta:
Indie, Deime, Sawana - ir smagu, kad prisijunget wink.gif bet nesmagu, kad cia musu daugeja sad.gif Linkiu ilgai neuzsibuti!
Papildyta:
Meiles vaisius dar neturi mum prasinesti? smile.gif

As kazkaip sia savaite sunkiai... Man viskas po kurio tai laiko atsiliepia...
Bet kaip nors wink.gif
Siandien uzsiklijavau kolbute lipduku, pradedu rinkti wink.gif o pirmad siunciu i GR... Uzrasiau visus 3 smile.gif Noreciau pastatyti, kad nors 1 butinai butu + .....
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 07, 07:08)

jo supratau, nes man ilgoji schema smile.gif
Atsakyti