Sveikutes
Naujokelemes linkiu neuzsibuti cia,taip kaip mes senbuves ir greit lyg reaktyviu lektuu skristi pas
As labai laikau kumstukus uz
Warwara ir palaikau mergaites,kad uz kupros ismesim mes ja pas nestukes-labai labai linkiu kad cia tau butu jau suskaiciuotos dieneles ir savo ir maziuko dieneles jau skaiciuotum pas nestukes
Ingvita super super dabar suspaude kumstukus,susipyne kasytes laukiam tik teigiamo ir sekmingo tavo
MUMS REIKIA PAGALIAU Meiles vaisius ,Ova is sitos mergaites jau greit manau sulauksime daug daug stipriu virusiuku
Zodziu,Nauji Metai ir lai pagaliau prasideda gera ju pradzia su gerais skaiciais ir daug daug pavykusiu
IVF,IUI ir kitokiais budais kad sulauktumem musu meiles stebukliuku
O as vakar jau susileidau ovitreli.Siandien ramybe,nuo ryt vakaro deduosi jau crinone. Meldziuosi kad tik atsiltu mano snaigutes kokybiskos ir pagaliau rastu vieta pas mane,pajustu kad su kiekvienu sirdies duziu,kiekveinu ikvepimu jos tooookios laukiamos iki nuprotejimo
Man pratese gydytoja ligonlapi,pasakiau darbe-tai.....pavaduotoja mane isbrauke is saraso i kelione Italijon nors ji butu tik Sausio 28d.
Taip,kad neiseis uz jus ir uz save pasimelsti sventoj vietoj-nors taip tikejausi.