Mergaites matau aktyviai domites imuniniais reikalais - oi as nuosirdziai linkiu kad jums to neprireiktu ir apsieitumet su mazyciais pasigydymais ir sekmingai taptument
Nekantrioji - jau nedaug beliko iki graziu ziniu Laukiu nesulaukiu
O tai pridavei krauja ar ne siandien? Nu jo tas nT isivaizduoju kad nervus pagadino, bet ir jokio tepliojimo nera ane?
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 04, 13:39)
sveikutes
o man siandien visiskai nervai pakriko,vyras dar NT ryte padare,nieko nerodo,o dabar dar iskilo problema kur atlikti kraujo tyrima,nes siandien balsavimai ir viskas uzdaryta...mane nuzudys sitas laukimas...depresija juoda,plius dar dasidejo svoris,nes nuo sito gulinejimo penejausi kaip kiaule...na ka jei nieko neparodys ir kraujas,grysiu i Dukano skyreli kudintis,nes tuoj apsiverksiu i save ziurint..
Tada biskiatsipusiu ir vel pradesim sita kelia is naujo,po kokiu 3 men.kadangi nebuvo ka uzsaldyti,tai vel ta pacia daina reikes dainuot is naujo
o man siandien visiskai nervai pakriko,vyras dar NT ryte padare,nieko nerodo,o dabar dar iskilo problema kur atlikti kraujo tyrima,nes siandien balsavimai ir viskas uzdaryta...mane nuzudys sitas laukimas...depresija juoda,plius dar dasidejo svoris,nes nuo sito gulinejimo penejausi kaip kiaule...na ka jei nieko neparodys ir kraujas,grysiu i Dukano skyreli kudintis,nes tuoj apsiverksiu i save ziurint..
Tada biskiatsipusiu ir vel pradesim sita kelia is naujo,po kokiu 3 men.kadangi nebuvo ka uzsaldyti,tai vel ta pacia daina reikes dainuot is naujo
Mažut,laikykis. Ne tiek daug beliko. O tavo sėkme vis tiek mes tikime,nepaisant to,kad tu nebetiki
Bet viršūnė, kad nėr kur pasidaryt kraujo tyrimą O svoris neturėtų taip rūpėti. Juk čia jis paauga, čia nukrenta. Nenusimink taip:console:
Va man prisidėjo kokie 3 kg, bet mažių mažiausiai dėl to kvaršinu galvą,tik apie vaikelius galvoju.O mano vyras kaifuoja,kad aš papilnėjau,nes jam patinka Šiaip niekada nebuvau iš tų lieknųjų, dietos tenka pasilaikyti Bet man tai niekis,nes kai aš užsispyriu, nuo 5 iki 10 kg galiu kaip nieko numest(žinoma,protingos dietos). Tik užsispirt reikia - sveikai maitintis Po šio nepavykusio IVF ir bandysiu sveikiau maitintis, gal masažus lankyt. Nu nežinau,kažkaip reikia nukreipt mintis - pamylėti ir save, o ne vien vaistus ryti,leistis ir laukti HCG
O kaip jums, mergaitės, su svoriu? Netenka laikytis dietos?
QUOTE(Beila @ 2012 01 04, 15:10)
Mažut,laikykis. Ne tiek daug beliko. O tavo sėkme vis tiek mes tikime,nepaisant to,kad tu nebetiki
Bet viršūnė, kad nėr kur pasidaryt kraujo tyrimą O svoris neturėtų taip rūpėti. Juk čia jis paauga, čia nukrenta. Nenusimink taip:console:
Va man prisidėjo kokie 3 kg, bet mažių mažiausiai dėl to kvaršinu galvą,tik apie vaikelius galvoju.O mano vyras kaifuoja,kad aš papilnėjau,nes jam patinka Šiaip niekada nebuvau iš tų lieknųjų, dietos tenka pasilaikyti Bet man tai niekis,nes kai aš užsispyriu, nuo 5 iki 10 kg galiu kaip nieko numest(žinoma,protingos dietos). Tik užsispirt reikia - sveikai maitintis Po šio nepavykusio IVF ir bandysiu sveikiau maitintis, gal masažus lankyt. Nu nežinau,kažkaip reikia nukreipt mintis - pamylėti ir save, o ne vien vaistus ryti,leistis ir laukti HCG
Nebaisu bet ir nekas su tuo svoriu Man gi daktaras liepe numesti apie 4-5kg iki sekancio IVF, t.y. kovo men. Nusipirkau pereita savaite begimo kedus, bet dar neisbegau Gal pasufleruotum man kokia protinga dieta?, tik nebaisia kokia kur valgyt negalima arba vien lapais maitintis reikia
QUOTE(Citas @ 2012 01 04, 14:13)
Nebaisu bet ir nekas su tuo svoriu Man gi daktaras liepe numesti apie 4-5kg iki sekancio IVF, t.y. kovo men. Nusipirkau pereita savaite begimo kedus, bet dar neisbegau Gal pasufleruotum man kokia protinga dieta?, tik nebaisia kokia kur valgyt negalima arba vien lapais maitintis reikia
Man asmeniškai pati geriausia - skaičiuoti kalorijas Bet dar labai gelbėja grikiai, kefyras (liesas jogurtas), daržovės, vaisiai Tik, žinoma, ilgai grikių dietos (patobulintos )neišeina laikytis, nes grikiai pabosta Bet krenta svoris stulbinamai
Gal šiek tiek nukrypom nuo temos,bet juk reik truputį atsipalaiduot
Super - kedai, stadiono aikštelė ir sportas Tik va šitam reikalui ir aš turiu nusiteik,jau beveik metus nebelakstau,tai gėda man Beprotiškai pavargstu darbe ir po darbo,tai nebepajėgiu lakstyt
QUOTE(Beila @ 2012 01 04, 15:27)
Man asmeniškai pati geriausia - skaičiuoti kalorijas Bet dar labai gelbėja grikiai, kefyras (liesas jogurtas), daržovės, vaisiai Tik, žinoma, ilgai grikių dietos (patobulintos )neišeina laikytis, nes grikiai pabosta Bet krenta svoris stulbinamai
Super - kedai, stadiono aikštelė ir sportas Tik va šitam reikalui ir aš turiu nusiteik,jau beveik metus nebelakstau,tai gėda man Beprotiškai pavargstu darbe ir po darbo,tai nebepajėgiu lakstyt
Nu puiki dieta man labai megstu grikiu, kefyra, darzoves ir vaisius O isbegti vis tiek reiks, nors kaip ir tau ziauriai nesinori grizus po darbo, pavargu dar vilktis atgal i gatve, geriau gi ant sofkutes , ka skanaus ir ir TV paziuret ramiai Nu kadangi man nedaug numesti reikia tai kaip nors issiversiu (ir taip labai uzpykau ant daktaro kad isdriso pasakyti tai man , juk nesu is stambiuju )
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 04, 15:39)
sveikutes
Gal neprireiks tau to antro karto
Zinok, pas mane irgi su valgymu buvo ziauriai... per ta stimuliacija pridejau 5-6 kg tai dabar bandau i vezes stotis, nes jau ir is vyri sulaukiau komentaro
Bet nuo vakar jau krutine atleido, ir pilvas nebeissiputes
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 04, 16:10)
Po šio nepavykusio IVF ir bandysiu sveikiau maitintis, gal masažus lankyt. Nu nežinau,kažkaip reikia nukreipt mintis - pamylėti ir save, o ne vien vaistus ryti,leistis ir laukti HCG
Galvojam vienodai
as irgi eisiu atpalaiduojanciu nes tas stresas ir itampa
Mergaitės, juk pamiršau pasakyt, kad ryte pasirodė mmm,dar tik pradžia, daugiau maudžia nei sergu. Kaip sakot, kogero vis tiek verta pasirodyt gydytojai ir aptart viską?..
MIMOZA, tai šiaušim pasipalaiduoti O aš sportuot per daug bijau, kad pupuliai nesublogtų
Galėtų už tuos 10 gabalų bent papukai didesni palikt
MIMOZA, tai šiaušim pasipalaiduoti O aš sportuot per daug bijau, kad pupuliai nesublogtų
Galėtų už tuos 10 gabalų bent papukai didesni palikt
QUOTE(Citas @ 2012 01 04, 11:40)
Nekantrioji - jau nedaug beliko iki graziu ziniu Laukiu nesulaukiu
O tai pridavei krauja ar ne siandien? Nu jo tas nT isivaizduoju kad nervus pagadino, bet ir jokio tepliojimo nera ane?
pagaliau pridavem krauja atsakymas apie 7-8 val,o gal ir anksciau ,pavargau nuo visko,greiciau viskas baigtusi...
ne neteplioja,niekas man nesidaro,jau pati ant saves pykti pradejau,atsibodo drybsoti,tai nors vyra pavaikiau po turgu po kraujo ,tai nors tiek sirdi pamaloninau,kad atsigrojau ant kazko
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 04, 12:10)
kai viskas pradeda erzinti,tai ir svoris netinka,nes jauties nutukusi:)
Jus tikit mano sekme,o as jau ja praradus senai...
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 04, 12:54)
Gal neprireiks tau to antro karto
Zinok, pas mane irgi su valgymu buvo ziauriai... per ta stimuliacija pridejau 5-6 kg tai dabar bandau i vezes stotis, nes jau ir is vyri sulaukiau komentaro
Papildyta:
Galvojam vienodai
Papildyta:
Galvojam vienodai
oj reikes...jaucia mano sirdis...
priaugau ir as nemazai aoie kokiu 6 tai tikrai,reikes pasisverti gryzus namo..
QUOTE(Iride @ 2012 01 04, 14:24)
Bet tikėkimės, kad tau nereikės, nes džiaugsiesi savo žvaigždutėmis
T.y. snaigutėmis? Iride, o tai jei dėtis snaigutes tai neverta daryti LIT? Mano atveju tai ir reikia man, kad TVIRTAI įsikabintų, o ne belekaip. Paaiškink man kaip tu supranti
nekantrioji nebedaug liko laukti
QUOTE(egk @ 2012 01 04, 16:20)
T.y. snaigutėmis? Iride, o tai jei dėtis snaigutes tai neverta daryti LIT? Mano atveju tai ir reikia man, kad TVIRTAI įsikabintų, o ne belekaip. Paaiškink man kaip tu supranti
Čia kaip supratau, buvo kalbama apie mano žvaigždutes Kaip suprantu, dėl LIT nebent kreipsiuos , tirsiuos,jei nepavyks su žvaigždutėmis...
EGK, o tu norėsi dabar snaigutes sodint?
NEKANTRIOJI,gaila,kad aš prisėsiu prie PC tik apie 21 val. Bet aš sergu už tave, pažiūrėsim,kas lažybas būtų pralaimėjęs AŠ UŽ DIDELĮ SKAIČIŲ
AFRODITE,kaip tau šiandien dienelė pralėkė? Turėk bičių pikio prie savęs, jei ligos užpultų
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 04, 16:58)
pagaliau pridavem krauja atsakymas apie 7-8 val,o gal ir anksciau ,pavargau nuo visko,greiciau viskas baigtusi...
ne neteplioja,niekas man nesidaro,jau pati ant saves pykti pradejau,atsibodo drybsoti,tai nors vyra pavaikiau po turgu po kraujo ,tai nors tiek sirdi pamaloninau,kad atsigrojau ant kazko
Nu zinai tu mus visas labai kantriomis cia pavertei, bo laukiam nuo vakar ryto O mano sirdis jaucia kad viskas bus gerai su tavim O kad ant vyro atsigrajinai, tai visada sirdi paglosto, ypac kai jie neiko atgal negali pasakyti nes gi reikia saugoti mus kaip kiausinius
QUOTE(egk @ 2012 01 04, 17:20)
Ne manes klausi, bet as kaip tik manau kad tau LIT praverstu, juk cia tavo organizmas paruosiamas embrioniuko idejimui ir jo neatmetimui, as labai uz LIT ir Gorgio netgi reikalausiu kad man ji paskirtu o tada jau mausiu tiesiai pas Bykova
Egk tai ju 4 savaites antibus geret?
QUOTE(Beila @ 2012 01 04, 17:31)
Čia kaip supratau, buvo kalbama apie mano žvaigždutes Kaip suprantu, dėl LIT nebent kreipsiuos , tirsiuos,jei nepavyks su žvaigždutėmis...
Aha apie tavo, bet aš ir sau prisiderinau, nes tiko
Snaigutes, taip buvau supykus ant Treijso, kad neieškojo priežasties kodėl nepasilieka, kad sakiau eisiu pas kitą gydytoją ir darysiu viską nuo pradžių Bet dabar jau atsileidau negi palikčiau savo mažiukus ilgam kažkur
QUOTE(Citas @ 2012 01 04, 17:34)
Egk tai ju 4 savaites antibus geret?
Ne, mes tris savaites, na 25 dienas, bet paskutinė diena ten jau ne antibai, o skrandžiui