QUOTE(Beila @ 2012 01 03, 20:00)
Užjaučiu dėl tų trijų kartų
Vajei,vadinasi, ir man ateity gali tekt per galvą užvažiuot. Nes jei dar kartelį man bandys implantuotis ir nepasiliks,tai tada ir aš galvoju kreiptis pas Georgį. O sakyk, girdėjau, kad kraują ten galima paštu išsiųst. Ar tai tiesa? Tai gal galima ir atsakymus paštu gaut. Bet dėl gydymo skyrimo vis tiek kogero tektų pas jį apsilankyti...
O kaip Bykovą reikia rast?
Bykova LV, o Georgis Londone. Mergaitės jau labai išsamiai aprašė, jų privalumus ir trūkumus. Todėl ir tenka laviruotis...
QUOTE(Terze @ 2012 01 03, 20:28)
Va sito as irgi bijau: "nieko nežinau, mes netiriam, reiškia mes negydom". Kai gausiu atsakymus as irgi savivaliausiu-pas Gorgi skristi dar tik pradedu mastyti, taip, kad teks irgi sekti kazkurios mergaites pedomis... Primink, kuria tau bacila rado?
Aisku, o ka daryti?? Ko klausyti? Kad iseiti is to rato... As gailiuosi, kad pirmo IVf nedariau pas Treisa, butu kaip ir pilna ligos istorija, o dabar "jis kazka girdejo" ir "pas ji kazkas gavosi/nesigavo"... Klausimas - ar jam sakyti del Graikijos???
Man rado chlamidiją. Po šiai dienai nu niekaip man nedaeina, kaip galima nei kart neturėjus jokios zarazos, turėt ją užslėptą
Nesigailėk
Aš visus IVF dariau pas Treijsą, tačiau atsakymų deja turiu ieškotis pati... Kai galvojau dėl Bykovos, rinkausi informaciją, rašė mergaitės ir į až, na buvo kam pasiūlė Treijsas Bykovą, bet daugiau buvo kad nepatiko jam. Aš jam tada kai buvau paskutinį kartą nebepasakiau apie tą Graikijos tyrimą, tai taip ir liko. Ir išvis tą paskutį apsilankymą pas jį kažkodėl nenoriu net prisiminti
O tu jau išsiuntei į Graikiją?
QUOTE(Iride @ 2012 01 03, 22:11)
Klausyk savo sirdies balso
Kazkodel as esu isitikinusi, kad su Bykovos pagalba tau pavyks. LIT sutaret daryti, ane?
Stengiuosi
ir ačiū, kad tiki
Mano pirmas LIT jau turėtų būti šį mėnesį, labai tikiuosi, kad man jo tikrai labai reikia
Gal jau žinai kada tavo startas? Laikysiu kumščius ištisai