QUOTE(egk @ 2012 01 03, 18:42)
Taip išsityriau, o vaistus pasiskyriau sau pati tokius kokius Georgis buvo skyręs Keberiokst. Gal ir reikia man į galvą, nežinau. Tik tada ir kitas mergaites, kurios ruošiasi tirtis šitas zarazas, reikia lupt. O jei kurios važiuoja pas Georgį, tai nieko nereikia tirtis pačiom, jis lieps (na nebent iš anksto, kad jau žinoti atsakymą per pirmą vizitą). Ne tik Lietuvoje, bet ir kitur šito tyrimo nedaro. Taip kad apsisprendus tirtis, teks savivaliaut. Dar kita problema, kur gaut receptus. Todėl ir sakiau, kad reikia labai gerai pažįstamo daktaro. Nes šiaip jų pozicija būna "nieko nežinau, mes netiriam, reiškia mes negydom". Iš kitos pusės, tai ne kažkas labai jau tokio ypatingo, tik antibiotikai, bet gana stiprūs. Todėl tos zarazos ir yra paslėptos, niekada ansčiau nerastos ir taip paprasati ir neišgydomos.
Pas ką kreiptis, lemia piniginės storis (čia bent iš mano varpinės). Ir dar... Bykova tai tokia natūralistė, jai nuo Georgio siūlomų antibų dozių plaukai atsistoja Vienas gyd siūlo tą, o kitas visai priešingai. Taip kad užburtas ratas...
Turėjau 3 IVF, vieną natūraliam cikle, kibo visus kartus, yra kibę ir natūraliai.
TAI KĄ GI MAN DARYTI??? KO KLAUSYTI??? KUO PASITIKĖTI, KUO NE???
Pas ką kreiptis, lemia piniginės storis (čia bent iš mano varpinės). Ir dar... Bykova tai tokia natūralistė, jai nuo Georgio siūlomų antibų dozių plaukai atsistoja Vienas gyd siūlo tą, o kitas visai priešingai. Taip kad užburtas ratas...
Turėjau 3 IVF, vieną natūraliam cikle, kibo visus kartus, yra kibę ir natūraliai.
TAI KĄ GI MAN DARYTI??? KO KLAUSYTI??? KUO PASITIKĖTI, KUO NE???
Užjaučiu dėl tų trijų kartų
Vajei,vadinasi, ir man ateity gali tekt per galvą užvažiuot. Nes jei dar kartelį man bandys implantuotis ir nepasiliks,tai tada ir aš galvoju kreiptis pas Georgį. O sakyk, girdėjau, kad kraują ten galima paštu išsiųst. Ar tai tiesa? Tai gal galima ir atsakymus paštu gaut. Bet dėl gydymo skyrimo vis tiek kogero tektų pas jį apsilankyti...
O kaip Bykovą reikia rast?