QUOTE(Krempudra @ 2011 12 24, 23:47)
su sv. Kaledom!
Terze, gero derliaus! tokios siaubingos eismo salygos
tikekimes sekmingai nuvaziuosit
lauksim sugriztant ir prisiduodant
labas rytas nesciosios ir beveik nesciosios
Su sv.Kaledomis visas!!!!
Labai linkiu, kad musu sukalbeta maldele pasieke tiksla...
Pirma karta sukalbejau maldele uz save ir jus... paskui prisiminiau keleta nicku, kuriuos pamirsau... tada kalbejau is naujo.... o po maldeles vis bandziau susikaupti, ar apie visas jus pagalvojau... Taip, apie visas
Tuoj startuosiu su raportuku.
Kelias buvo laaabai slidus... isvaziavom 3val nakties su atsarga - labai gerai padarem, nes vietoj buvo 7.50, reikejo buti 8val.... Ties Paneveziu kelias jau geresnis buvo, gal jau siluma pasieke si miesta, o LV.... istisa ciuozykla, ypac Ryga, dar tik masinos barste druska, kai mano manymu turejo nakti tai padaryti... visi viadukai buvo tikras isbandymas.... Aisku, jei su shipais, gal ne taip baisu butu buve, bet mes be shipu esam... O tik isejus is namu zuiki pagavau
tiesiai duris pradarius - vyras spejo ranka po popka pakisti
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 25, 02:33)
Terzyte, maldeles sukalbetos,sirdeleje ir dabar dar maldeles atgarsiai kartojasi-o tau nuosirdziai linkiu,kad sis stebuklingas laikas virstu stebuklingo meto pradzia,laimes pradzia.Kuo didziausios sekmes tau ir tavo vyrui,suspausti kumsciai,siunciamos pacios tyriausios mintys ir sekmingo,gero kelio.Bukit atsargus-lauksime sugryztanciu.
Aciu tau labai mieloji!!!! Tu esi daugiau nei miela... Tikrai tavo visa sklkeidziama sviesa gris tau su kaupu.... o gal ir su dviem
Tik kad greiciau.... uz tai ir melsiuos kiekviena karta, kai busiu su malda...
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 25, 14:01)
Beila - aciu tau labai labai....
Del tavo juosteles - Beila, bent mano monitorius rodo ja pakankamai ryskia, kad tai butu tiesa... Tai ir yra tiesa!! Patikek manim, jokie vaistai nerodo juosteles - bent jau man, 5 metus laukianciai jokie vaistai niekada nieko neparode !! As labai tikiu, kad tu esi
Ir Krempudros yra geri patarimai - pasistengti uzimti savo galva kazkokia veikla... Del tu serialu
Buna tokiu pirkti visokiu - as kazkada dvi paras ziurejau - tikrai, jie taip itraukia.... ypac rusiski. Jau tu daug pasiekei, tu pamatei juostele.... !!!!
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 12 26, 11:47)
Del laiko tai visada gerai leidausi, o del dozes - nu taip, dabar jau kaip bus, taip bus. Tik galvoju, ar nieko tokio, jei sivakar pavarysiu viska iki galo
Meiles vaisiau!! Gonal niekada visas nesusisvirkscia
Bent jau man tai atrodo, kad ten dar yra nemazai lieka, bet gyd visus mano 3 gonal paeme, kaip pabaigtus, o plika akim tikrai atrodo, kad ten dar 1 dozei sociai... Taip, kad gal tu viska gerai darai? Niekas man neliepe skaiciuoti trakstelejimu.... .Tik kai nustatai doze, arba ji tau yra nustatyta, reikia iki galo istraukti ji, o paskui sustumti, tik jis lieka pas mane bent jau sustumtas ir rodo skaiciuka 75. Gal viskas gerai? Man tikrai nei LT, nei LV trakstelejimu neliepdavo skaiciuoti... bet pati ta svirksta jau traukdavau is jegu iki galo, kad tikrai istraukciau
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 24, 11:32)
Aciu uz naujus siltus namucius
Juoko delei
kadangi esu jau sena vista(33) tai padejau 5 kiausinius,is ju 4 geri ir visus 4 man itaise atgal,Beiliukas,tu sakei tau 3,tikiuos tau visi ir prigis
Kadangi teko pasikalbeti su Warwara apie si bei ta,tai issiaiskinau,kad pas mane buvo ilgoji scema ir idejo 2 dieneliu(pirmo puslapio neskaiciau tai nezinojau)
Na va tai kaip ir vskas.Laukiu atomazgos,kas bus toliau
Linkim tapti
Tik nevadink saves sena vista
nes mes kam virs 33...kas mes tokios ?
Man ant nosies 34.... noreciau dovaneles va tokios
Noreciau buti visada jauna vista