QUOTE(Citas @ 2012 01 02, 18:30)
Egk - sakai vis dar sventi
Cia terzei iskilo klausimas kaip tu susiorganizavai antibiotikus kai jau suzinojai apie zarazos buvima? Ar tau jau sugerei ta kursa ar dar ne?
Cituk, baigiau gydymą gruodžio 31
Tik su pakartotiniu tyrimu labai nuo tavęs atsiliksiu
Po to kabinimosi užpraitą mėnesį kai ciklas buvo 1,5 mėnesio va kaip viskas išsitesė... Šį mėn mmm praleisiu, o vasario mėnesio - į Graikiją
O antibiotikam tai reikia savo daktaro, ir pageidautina kuo savesnio
QUOTE(Terze @ 2012 01 03, 10:37)
Sveika - tikiuosi jau greitai intensyviau pasijungsi i musu buri
As tai dar tik pradzioj kelio su Graikija, o va
Citukas jau ties finisu ... tikiuosi labai...
Visokiu miniu yra, ir del Bykovos ir del Gorgio.... Naktim pastoviai kosmarus sapnuoju:
tai man krauja perpila, tai Treisas atveda man arkly ... Kazkaip kamuoja tie sapnai.
Pirma noriu su Treisu pakalbeti - paziuresim, ka jis patars. bet turiu 6 jausma, kad siulys donoro kiausineli...
Del Bykovos net nzn, nelabai turiu nuomones, is to, ka skaiciau forume tam 8psl..., gal net galvoju ta pacia diena daryti susitikima su ja ir su Tr... bet jei jau susitikineti su ja-tai ant durniaus nesinori... O gal is kart mesti visas jegas ant Gorgio.. Kol kas galvoj bardakas.
Kaip tu? Kokie tavo planai?
Kaip suprantu tą chaosą... Na bet gerai, kad vistik tos mintys paskui kažkaip susirikiuoja ir ateina sprendimas
Aš dar nelabai greit jungsiuosi kaip matai
Na bet stengsiuosi neatsilikti nuo jūsų naujienų, tik parašyti nelabai turėsiu ką
QUOTE(Warwara @ 2012 01 03, 14:55)
O aš nuo vakar pradejau saukti ta kaprizinga pauksciuka!!!! CYp-cyp-cyp!
Su startu
Atiloja, su naujom pareigom tave
Afrodite, o kokios naujienos iš Griciaus? Atrodo turėjai pas jį važiuoti dar vienai nuomonei išgirsti?
nekantrioji, sėkmės rytoj