[quote=Warwara,2012 01 02, 11:19]
Papildyta:
Ingvita, gero tau siandien derliuko! O kad nakti susidraugautu tavo ir vyro daleles! I sraseli nori? Kelintas tavo IVF?
O taip, noriu. Tikiuosi nepabloginsiu statistikos
As suprantu kad dabar man yra 2 IVF. Tiksliai nezinau kaip skaiciuojasi.. 1 IVF dariausi LV (viena karta dejo sviezutelius embrionus, kitus du kartus snaigutes)... Bet kaip suprantu, cia uzsiskaito kaip vienas IVF.
Beje, siandien punkcijos metu man ispunktavo tik 5 kiausialastes (jau buvau minejusi, kad prastokai pas mane uzaugo.. )
Tad jei man ir mano brangiojo turtas sia nakti susidraugaus, tai isodinimui vaziuosiu ketvirtadieni..
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 02, 19:50)
O taip, noriu. Tikiuosi nepabloginsiu statistikos
As suprantu kad dabar man yra 2 IVF. Tiksliai nezinau kaip skaiciuojasi.. 1 IVF dariausi LV (viena karta dejo sviezutelius embrionus, kitus du kartus snaigutes)... Bet kaip suprantu, cia uzsiskaito kaip vienas IVF.
Beje, siandien punkcijos metu man ispunktavo tik 5 kiausialastes (jau buvau minejusi, kad prastokai pas mane uzaugo.. )
Tad jei man ir mano brangiojo turtas sia nakti susidraugaus, tai isodinimui vaziuosiu ketvirtadieni..
Ingvita - jau mums cia reikia geru ziniu, taip kad ziurim i viska optimistiskai, ok? Kokia schema tau taike? Ilga ar trumpa?
QUOTE(Citas @ 2012 01 02, 21:43)
Ingvita - jau mums cia reikia geru ziniu, taip kad ziurim i viska optimistiskai, ok? Kokia schema tau taike? Ilga ar trumpa?
Man taike trumpa schemute nuo 2 c.d. po 112.5 gnalio, todel tiek nedaug ir uzderejo man..
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 02, 19:27)
Man taike trumpa schemute nuo 2 c.d. po 112.5 gnalio, todel tiek nedaug ir uzderejo man..
man per ilga tik tiek uzaugo
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 02, 16:42)
Nekantrioji, eik ilsetis, mes uz tave pasirgsime ir pastresuosime, o tu gulek ir glostyk pilvuka.
tai kad as tik ta ir tedarau guliu ir glostau,jau vyras ir i lova valgyt atnesa
Damos, help!
Man reikia menopuro. Nedaug. Nors 5 ampuliu, aisku geriau 10, kad butu rezervas. Gal kas turi? Gal kas zino ar jis parduodamas LV? Gal kas atvez??? aaa... nenoriu vel varyti i Belastoka!!!!
Man reikia menopuro. Nedaug. Nors 5 ampuliu, aisku geriau 10, kad butu rezervas. Gal kas turi? Gal kas zino ar jis parduodamas LV? Gal kas atvez??? aaa... nenoriu vel varyti i Belastoka!!!!
QUOTE(egk @ 2012 01 02, 17:32)
Terze, Citukai, jau tikriausiai viską apie tas zarazas išsiaiškinot visos? Na neįsivažiuoju aš vis dar į kasdienybę Dar noriu "šventę įvęst" Jei ko neatsakiau - perklauskit
Terze, o tu nevažiuosi pas Bykovą?
Sveika - tikiuosi jau greitai intensyviau pasijungsi i musu buri
As tai dar tik pradzioj kelio su Graikija, o va Citukas jau ties finisu ... tikiuosi labai...
Visokiu miniu yra, ir del Bykovos ir del Gorgio.... Naktim pastoviai kosmarus sapnuoju: tai man krauja perpila, tai Treisas atveda man arkly ... Kazkaip kamuoja tie sapnai.
Pirma noriu su Treisu pakalbeti - paziuresim, ka jis patars. bet turiu 6 jausma, kad siulys donoro kiausineli...
Del Bykovos net nzn, nelabai turiu nuomones, is to, ka skaiciau forume tam 8psl..., gal net galvoju ta pacia diena daryti susitikima su ja ir su Tr... bet jei jau susitikineti su ja-tai ant durniaus nesinori... O gal is kart mesti visas jegas ant Gorgio.. Kol kas galvoj bardakas.
Kaip tu? Kokie tavo planai?
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 02, 18:49)
Sveikute LV daro tik ISCI, pvz Treisas tiki, kad to pilnai pakanka ir Dieve padek jiems sekmingai darbuotis Linkiu tau kuo greiciau patapti
Man cia irgi naujiena..... idomiai....
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 02, 14:03)
Labukas,aukseliai,ai zinai,nei seip nei taip..pilvo skausmai vis stipreja,jauciu vakare tikrai turesiu mmm
Nekantrioji - siandien kraujuka nuleisi?? As irgi esu daug skaicius, kad jei pilvo apacia skauda - geras zenklas... Labai laukiam ziniu is taves.... geru...
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 02, 13:11)
TERZE,o kokie planeliai pas tave? Kaip sveikatėlė?
bardakas-ne planeliai Aciu, kad teiraujiesi. Laukiam tavo raporto is gyd.
Papildyta:
QUOTE(senatve @ 2012 01 02, 13:45)
trinkit mane is lapkricio men.deja.......nesugebejau issaugoti.......nei vieno.....
kas cia darosi.... Laikykis....
Paziurejau lapkricio statistika 20proc
Tikiuosi bent nekantrioji pakels gruodzio statistika...
Warwara - cia ne tavo ranka kalta - gal cia koks menulis veikia...
NEKANTRIOJI, laikau kumštukus už tavo aukštą HCG Nepamiršk pranešt gerų naujienų
AFRODITE, kas kas, bet jau tu šįkart tikrai patapsi Visa širdim būsim sausio 9 dieną su tavim ir tavo mažiukais Džiugu, kad taip greit tavo vaikeliai bus tavo pilvelyje.
TERZE,suprantu dėl to bardako tavo galvoje. Pas mane taip pat didžiulis chaosas. Noriu daryti,bet nežinau ką.
P.S. Ryt kalbėdama su gydytoja klausiu,kokių dar tyrimų galėčiau pasidaryt,kurie atskleistų,kodėl man nepavyko per IVF pastoti ir vasarį ar kovą (jeigu jau leis) sodinsim snaigiukus...
AFRODITE, kas kas, bet jau tu šįkart tikrai patapsi Visa širdim būsim sausio 9 dieną su tavim ir tavo mažiukais Džiugu, kad taip greit tavo vaikeliai bus tavo pilvelyje.
TERZE,suprantu dėl to bardako tavo galvoje. Pas mane taip pat didžiulis chaosas. Noriu daryti,bet nežinau ką.
P.S. Ryt kalbėdama su gydytoja klausiu,kokių dar tyrimų galėčiau pasidaryt,kurie atskleistų,kodėl man nepavyko per IVF pastoti ir vasarį ar kovą (jeigu jau leis) sodinsim snaigiukus...
Sveikos mergaites
tu zinok, as po to, kai perskaiciau ta knyga, kur tu turi, pradejau mastyti, ka man cia veikus ir ka nuveikus..., ir nusapnavau, kad sedziu klinikoj (vieta man labai gerai zinoma ir visai ne klinika ten, bet...), o ant jos uzrasyta "imunologine klinika" ir nors tuo metu buvau kelyje i 2 IVF'a, vis tiekk jau zinojau, kad bedu reikia ieskoti pas Gorgi
tai gi tvarkyk savo bardaka, ir kuo greitesnio apsisprendimo
Warwara, cia tikrai ne tavo rankos kalte, cia tiesiog nesekmiu ruozas Bet as galiu atsiimti is taves parasiuka, juk galesi, jei ka, mane pavaduoti?
Afrodite, mano kumstukai susukti uz tave, uz tavo norus ir tavo sekme
QUOTE(Terze @ 2012 01 03, 10:37)
Visokiu miniu yra, ir del Bykovos ir del Gorgio.... Naktim pastoviai kosmarus sapnuoju: tai man krauja perpila, tai Treisas atveda man arkly ... Kazkaip kamuoja tie sapnai.
Pirma noriu su Treisu pakalbeti - paziuresim, ka jis patars. bet turiu 6 jausma, kad siulys donoro kiausineli...
Del Bykovos net nzn, nelabai turiu nuomones, is to, ka skaiciau forume tam 8psl..., gal net galvoju ta pacia diena daryti susitikima su ja ir su Tr... bet jei jau susitikineti su ja-tai ant durniaus nesinori... O gal is kart mesti visas jegas ant Gorgio.. Kol kas galvoj bardakas.
tu zinok, as po to, kai perskaiciau ta knyga, kur tu turi, pradejau mastyti, ka man cia veikus ir ka nuveikus..., ir nusapnavau, kad sedziu klinikoj (vieta man labai gerai zinoma ir visai ne klinika ten, bet...), o ant jos uzrasyta "imunologine klinika" ir nors tuo metu buvau kelyje i 2 IVF'a, vis tiekk jau zinojau, kad bedu reikia ieskoti pas Gorgi
tai gi tvarkyk savo bardaka, ir kuo greitesnio apsisprendimo
Warwara, cia tikrai ne tavo rankos kalte, cia tiesiog nesekmiu ruozas Bet as galiu atsiimti is taves parasiuka, juk galesi, jei ka, mane pavaduoti?
Afrodite, mano kumstukai susukti uz tave, uz tavo norus ir tavo sekme
QUOTE(Beila @ 2012 01 03, 11:37)
Man kvepia cia Kamelijos2 istorija. Ji per IVF nepastojo, o paskui dege noriu greitai pabandyti su snaigutem. Ir man rodos, kad po menesio ji jau snauguciu vaziavo. Ir ka - iskeliavo i mamyciu skyreli Tai tikiuosi, kad tikrai uzkvips ir tau tuo paciu.
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 03, 11:45)
ATILOJA, kokią knygą skaitei? Kur būtų galima rast daugiau info apie Bykovą ir Gorgy?
ne man klausimas, bet as atsakysiu: Joseph Murphy "Jusu pasamones galia"
TERZE,jei leis ir po mėnesio važiuosiu snaigučių Tikiuosi,kad paseksiu Kamelijos pavyzdžiu Kai tik turėsiu reikiamą sumą ir lėksiu. O jei vyras bus išvažiavęs ir be jo pasiimsiu snaigiukus
Tačiau nemanau,kad man realu po mėnesio pasisnaigint ,nes man dar mmm neprasidėjo, krūtinė veda iš proto ir neleidžia naktim miegoti
Ačiū už knygos pavadinimą, bandysiu nusipirkt ir paskaityt
Tačiau nemanau,kad man realu po mėnesio pasisnaigint ,nes man dar mmm neprasidėjo, krūtinė veda iš proto ir neleidžia naktim miegoti
Ačiū už knygos pavadinimą, bandysiu nusipirkt ir paskaityt