per angustaQUOTE
Gal kam teko pries punkcija leistis Diphereline 0,1 mg, o ne Ovitrelle?
Tikrai zinau, kad kartais leidzia dipherelina, vietoj Ovitrellio. Kodel neatsimenu, bet kad taip buna - 100 %.
Uzjauciu del tokios situacijos, tikrai labai nemalonu ir tikrai kyla didziulis klausimas kodel. Bet kraujo tavo vietoj vis vien priduociau.
Beila, kaip noresi, kad tavo tau sitas etapas pasibaigtu, nu kiek gi galima tave kankynti ta situacija. Nebijok!
Beje, mergytės, ar daug reiks vaistų vartot prieš blastocistų patalpinimą ir kokių?
Nu zinok tikrai man vaistuku nereikejo daug. Visi prednizolonai ir aspirinai kainuoja mazai, dar reikejo estrofena, bet uz 3 pakuotes 100 lt nesumokejau + ovitrelis. Tai gi apie 200 lt is viso. Bet cia kai naturaliame cikle sodino. O paprastai taip ir buna, nebent ten jau dideliu bedu yra.
O kaip tu WARVARA pati jautiesi?
tai kad geriai liktais viskas. Laukiu kol turesiu ziniu savo
senatve uzjauciu... kaip nesazininga ir kaip skaudu! Stiprybes!
mimoza:)QUOTE
pas gine nebuvau... nepatiko poziuris... liepe nutraukti vaistus ir sake sulauksiu mmm po menesio (nes man jau buvo), bet sulaukiau vakar
Reiskia ten visai ne mmm buvo, o atsisloksnievimas. Bet tau isku nuo to nelengviau... Laikykis
Damos,As nebenoriu vesti saraso. As nenesu sekme. Man baisu ziureti i statistika!!!!!!
Gal yra kas su lengva ranka?