Cituk, mano starto dar tikrai greitai nebus, sedesiu kaip sirgalis ir visas lydesiu is cia.
Papildyta:
Mano kumsciai suspausti uz busimas nestukes, laukiu teigiamu NT ir dar teigiamesniu HCG.
tiksliai kaip as cia taip is to dziaugsmo pavirusuoti pamirsau
dalinu dalinu visoms virusiukus
dalinu dalinu visoms virusiukus
Beila kaip gaila!!!! Kaip be galo gaila!
Stiprybes jums!
Stiprybes jums!
QUOTE(Beila @ 2011 12 29, 15:05)
STEBUKLŲ NEBŪNA...HCG -18
vajej taip tikejau tikrai galvojau, kad garantuotai bus labai labai gaila
o jus dar snaigiuku turit, a ne?
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 29, 14:54)
jau turiu skaiciukus grazus tie mano skaiciukai, net pati tiek nesitikejau bet jau kaip ir negrazu tokiais skaiciukais cia girtis
Girkis, girkis mieloji, mes nuo to tik kaifuosim Sveikinu!!!!
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 29, 16:05)
sorry, jauciuosi kalta... su savo nesekme uzkretusi sita tema
Isliudek, nurimk ir grisk pas mus!!! Labai lauksim taves!!!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 29, 15:23)
Terze, o kad taip paprasta butu, deja nei burejos nei gorgis man vaiko garantuot negali, tikiu tik D ir savo tikejimu ir aisku tu abieju pradzioj isvardintu pagalba. Gorgis randa priezasti, ja gydo ir pasalina ir taip paruosia dirva maziukui isitvirtinti, bet 100% tikrai neduoda
Tikiuosi musu tikejimas tavo sekme irgi suteiks tau stiprybes....
Cituk,gadinsiu,bet ziuresiu ar sekmadieni ar pirmadieni,sekmadieni bus 11 dienu tai gal jau ka parodys..
Beiliukas,nu kas cia per drama dabar,tai tipo cia nieko,nesilauki? eina sau,nu,stiprybes tada ir vel ziurekit ka galima daryti nenusimink labai,nieko nepakeisi,o geriau ieskok problemu
bet tai tadu kaip suprasti ta testa?
Beiliukas,nu kas cia per drama dabar,tai tipo cia nieko,nesilauki? eina sau,nu,stiprybes tada ir vel ziurekit ka galima daryti nenusimink labai,nieko nepakeisi,o geriau ieskok problemu
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 29, 16:06)
Cituk,gadinsiu,bet ziuresiu ar sekmadieni ar pirmadieni,sekmadieni bus 11 dienu tai gal jau ka parodys..
HCG Rodo, kad embrionas nenori pas mane pasilikti. O NT rodė nėštumą, nes pastojusi buvau. O dabar kogero nėštumas nutrūko...
o as noriu verkti,galvojau cia vakar kazkas sustreikavo man,bet siandien dar baisiau,uzkietejo viduriai.Patarkit ka daryti?atrodo ir vaisiu ir darzoviu valgau,bet jau bijau eiti i tulika
nuo ko jie cia gali sitaip uzkietet?ar nuo kazkuriu vaistu?
Papildyta:
blyn kaip gaila,tikrai aisku,cia ta uzuojauta nieko nepades,bet tikrai uzjauciu mergyt
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 29, 14:09)
Rodo tai, kad embrionas nenori pas mane pasilikti
blyn kaip gaila,tikrai aisku,cia ta uzuojauta nieko nepades,bet tikrai uzjauciu mergyt
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 29, 17:13)
o as noriu verkti,galvojau cia vakar kazkas sustreikavo man,bet siandien dar baisiau,uzkietejo viduriai.Patarkit ka daryti?atrodo ir vaisiu ir darzoviu valgau,bet jau bijau eiti i tulika
Papildyta:
Papildyta:
Ryte suvalgydavau jogurta isilasinus siek tiek alyvuogiu aliejaus, vakare minimum 3 kivius, ir dar jei budavo sudetinga slyvas dziovintas uzpildavau vandeniu palaikius pora tris valandas isgerdavau. nepamirsk gerti daug gryno vandenuko (per preivarta nieko nedaryk, zirnalai tulike padeda reikalus atlikti letai)