Beila, Mimosa sveikinu ir linkiu toliau sekmingai auginti HCG skaiciukus ir savo kleckelius Kaip saunu, kad jums pagaliau pavyko!
Terze, ziauriai gaila.. Tegu greiciau ateina laikas, kai viska galveleje susideliosit ir imsites tolimesniu veiksmu. Vis tiek anksciau ar veliau pasiseks
Citas, taip, FSH rodo kiausidziu rezerva - as ji turiu auksta ir mano stimuliacijos buna neskaitlingos folikulais..
Warwara, as i Embrions vykstu 12 30 d. Sakyk, ko reikia
Visoms mergaitems aciu uz patarimus del vaistu Juos blogai susileidau, bet kazkoks rezultatas yra. Kai gyd skyre tolimesnes dozes, tai tris kartus kartojo, kad nieko nekeiciau, bet skirtas dozes reikia visas ir susileist Kaip kokiai glusei Zodziu ziuresim, kaip seksis toliau. O jums prisiduosiu tik su rezultatais, taip kad sedekim kartu tyliai, buckis
QUOTE(Citas @ 2011 12 28, 00:45)
Nu labai lauksiu ziniu is taves, nu turi but priezastis tokiems dviems beveik identiskai nekokybiskiems ciklams. FSH kai aukstas tai ka reiskia mergaites? kad rezervas mazeja? Pas mane su visom 3 infekcijom kausialasciu isimdavo nuo 7 iki 12, bet 3 dienai likdavo apie 2 gerus tik, o tas paskutinis kartas kai blastukes turejau tai manau infekciju itaka sumazino akupunktura ir daug papildu. Cia mano nuomone, bet as ir toliau prasysiu taves nepakeisti nuomones del tu zarazu issityrimo
Taip, aukstas FSH reiskia, kad rezervas mazeja... Ne, nepakeisiu, jau susiradau tavo zinutes, kaip ka daryti, dar ju puslapyje paskaiciau, su Atijola pasitariau del siuntimo paprastu pastu - belieka laukti
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 28, 02:43)
tiketis tik STEBUKLO ir VIESPATIES MALONES MUSU SEIMAI.
Oij... nelengvas pokalbis buvo.... Svarbu, kad priemet kartu su Tr bendra sprendima, dziaugiuosi, kad jis sutiko, nes isivaizduoju, kaip tu skubi....
Ir aciu, kad parasei toki ilga raporta, viska taip issamiai...
Tikesim tavo stebuklu....
Terze,sveika mergyt,nesinervuok,nieko nepakeisi ir kai kuriu zmoniu mastymo taip pat.Nors as turiu dukra,bet tikrai suprantu kaip yra svarbu tureti vaiku ir darai viska kad tik ju butu.Mano santuoka yra antroji ,mano vyras savo vaiku neturi,nes jam esu pirma zmona.ir as ji pilnai suprantu,kad laikas bega o savovaikelio ,savo kraujo neturi...jis dar vis svarste,kad gal dar palaukiam gal ka,bet maciau kaip jis kencia,kaip seiles tysta del visu mazu kudikeliu kai jis juos mato,bet as griebiau jauti uz ragu,jei paprastu butu nera galimybes ,purtom kisenes ir einam prie rimtu dalyku.ner cia ko laukti,nes visus gydymus isbandem ir niekas nepasiteisino,tad beliko tik ivf...
Mergyt,laikykis,auksciau galva ir pirmyn prie reikalu,pailses,kai busi jau
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 28, 08:43)
Terze, kaip siandien tavo nuotaikos?
Aciu, kad teiraujies.... Vakar suvalgiau saldainiu maisa Man kai sunku-as jau ne valgau, bet edu.... Kadangi saldytuvas buvo tuscias, tai suejo visi kalediniai saldainiai Jauciu skausma - bet turiu cia jus - patarejas - yra mazi sprendimai ir jau gyventi galima.... Siandien ryte kaip inkstus skaudejo matyt nuo saldainiu
Daznai susigraudinu - dziaugiuosi, kad turiu gera vyra - bent jau del jo gyvenime nereikejo kovoti.... Darbe - kova, del vaiku-kova...Maciau per gamtos kanala kaip driezas ryte ryja vora - jetus, kokia ten kova...
Kaip tu pati? Vis dar rami kaip belgas? Va tokios ramybes galima siekti... Krempudra, ar tu kartais BAK'e nesilankei anksciau? As lyg tave ten esu maciusi... na gal klystu....
Mergaites, dar: ISCI LV kainuoja kiek BAK'e IVF.. aisku, tik tos keliones vargina. Cia tom, jeigu kas nori taupyti ir pakeliauti
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 28, 11:02)
TERZE,, pritariu CITUKUI, kad šuo tikrai čia kažkur pakastas,jei antrame IVF taip pat embrionai dalinosi sunkiai
Taip, bandysim ta suni iskasti
Na o tu trydaliok, smagu skaityti, vis kazkas idomesnio Tik tiek, kad as bent esu rami del tavo skaiciuku - ryt laukiam?
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 12 28, 13:51)
be liemeneles net vaikscioti negaliu , atrodo kiekviena zingsni jauciu
o jega.... kai as buvau "uzsimetus"svorio, tai vien del (.)(.) nesinorejo kudintis
QUOTE(Terze @ 2011 12 28, 20:04)
Del Terzes man irgi gaila.... Juokas pro asaras, gaila nera tokios sypseneles pas mus Ai, man irgi vyras sako, gal pabandysim natur... Koks natur??Kai mums jau taiko ISCI.... Tai jau zaidem su natur apsauga iki vestuviu - netyciukas taip ir neuzkibo. Cia matyt gydytis reikia, tikiuosi tik liga iki smegenu neisplis
Viena gera drauge turiu, kuri pasiule pailseti... Mane jau erzina tokie pasakymai, koks poilsis, kai gydytis reikia, is esmes lengva kalbeti zmonem, kurie neturi tokiu bedu, ir turi vaikus - bet ne iki galo ivertina, kaip jiem pasiseke...
Mano teta pasakojo, kaip jos drauges marti 40metu pastojo per stebukla... Na zinokit jauciu kazkokia potekste, kad na gal ir jum bus stebuklas, tai ka, sedeti ant puodo ir laukti?? Pirkti teleloto bilieta ir tiketis, kad jis bus laimingas, kai tarkim losimo sistema isrenka laimingus bilietus, perkantiems tik Balbieriskyje...
Nuo vakar nusprendziau, kad nei tevam, niekam nebesakysiu, nei ka mes veikiam, nei kaip mum sunku... Is savo mamos kartais jauciu toki dalyka, kad jai sunkiau, nei man... Tai kam tada is vis sakyti... Pasakymas, kai turesi vaiku, zinosi, kaip skauda... O jei neturesiu, tai nezinosiu kaip gali skaudeti?!Sorry, issipleciau..
Viena gera drauge turiu, kuri pasiule pailseti... Mane jau erzina tokie pasakymai, koks poilsis, kai gydytis reikia, is esmes lengva kalbeti zmonem, kurie neturi tokiu bedu, ir turi vaikus - bet ne iki galo ivertina, kaip jiem pasiseke...
Mano teta pasakojo, kaip jos drauges marti 40metu pastojo per stebukla... Na zinokit jauciu kazkokia potekste, kad na gal ir jum bus stebuklas, tai ka, sedeti ant puodo ir laukti?? Pirkti teleloto bilieta ir tiketis, kad jis bus laimingas, kai tarkim losimo sistema isrenka laimingus bilietus, perkantiems tik Balbieriskyje...
Nuo vakar nusprendziau, kad nei tevam, niekam nebesakysiu, nei ka mes veikiam, nei kaip mum sunku... Is savo mamos kartais jauciu toki dalyka, kad jai sunkiau, nei man... Tai kam tada is vis sakyti... Pasakymas, kai turesi vaiku, zinosi, kaip skauda... O jei neturesiu, tai nezinosiu kaip gali skaudeti?!Sorry, issipleciau..
Oi, mažut, žinau, kad tikra kančia girdėt tokius žodžius Aš tik už kovą - todėl tave palaikau 100 proc. Nesustokit, kol tu nebūsi O kai pastosi, viskas atrodys kaip didžiulis pokštas...Laikykis
Taip TERZYT ryt nusprendžiau vis dėlto kartot HCG. Dievuliau ,kaip bijau...
Žinot ką, šiandien labai drausmingai gulėjau visą dieną, tai pilvo ir nemaudžia ,apie papulius tyliu, jie ne tik didžiuliaiiiiii, bet dar ir spalvą keičia - tikri chameleonukai
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 28, 15:57)
Beje, kuciu vakara prisijungiau prie jusu sektos ir paprasiau ten to aukstai, kad kazkaip jau imtusi spresti jusu problemu kur kas efektyviau nei iki siol Tai sake, kad pasistengs
Na nors tau pavyko kontakta uzmegzti Atsakymas tenkina
QUOTE(Beila @ 2011 12 28, 15:32)
AČIŪ CITUK UŽ PAAIŠKINIMĄ
Man punkcija buvo gruodžio 12 dieną, o įsodino 5 dienų blastutes gruodžio 17d. Gruodžio 27 dieną HCG man rodė 37. Taip išeina,kad vakar buvo 15dpi??? MAŽAS MANO HCG Bet tikiu,kad augs
Man punkcija buvo gruodžio 12 dieną, o įsodino 5 dienų blastutes gruodžio 17d. Gruodžio 27 dieną HCG man rodė 37. Taip išeina,kad vakar buvo 15dpi??? MAŽAS MANO HCG Bet tikiu,kad augs
CITUK,ARBA KAS NORS , PAAIŠKINTI KELINTA MAN ŠIANDIEN DPI???AŠ JUK PUSIAU BLONDINĖ (PLAUKAI ATAUGO,O DAŽYT NEGALIU )
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 28, 21:06)
Terze, apkabinu...
As ir tave apkabinu... zinau, kad tu jau ilgai lauki savojo starto...primink, kada eini vizitui?
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 12 28, 21:08)
Terze, ziauriai gaila.. Tegu greiciau ateina laikas, kai viska galveleje susideliosit ir imsites tolimesniu veiksmu. Vis tiek anksciau ar veliau pasiseks
Visoms mergaitems aciu uz patarimus del vaistu Juos blogai susileidau, bet kazkoks rezultatas yra. Kai gyd skyre tolimesnes dozes, tai tris kartus kartojo, kad nieko nekeiciau, bet skirtas dozes reikia visas ir susileist Kaip kokiai glusei Zodziu ziuresim, kaip seksis toliau. O jums prisiduosiu tik su rezultatais, taip kad sedekim kartu tyliai, buckis
Sveikute, tai kiek foliu pamate? Hi hihi, zinau ta jausma: "Kaip kokiai glusei" cia mums einancioms situ keliu pasitaiko ir taip Man viena karta U sako: tu girdi ka as tau sakau??? O as savo kelia nuo ju pradejau, tai sedziu pas ja ir karpau ausim...girdeti tai girdziu, bet suprasti.... Bet kadangi man laaabai patiko jos elgesys, tai po metu nustojau dziaugtis jos "pagelba"
Kelinta tau siandien ciklo diena?
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 28, 21:16)
Terze,sveika mergyt,nesinervuok,nieko nepakeisi ir kai kuriu zmoniu mastymo taip pat.Nors as turiu dukra,bet tikrai suprantu kaip yra svarbu tureti vaiku ir darai viska kad tik ju butu.Mano santuoka yra antroji ,mano vyras savo vaiku neturi,nes jam esu pirma zmona.ir as ji pilnai suprantu,kad laikas bega o savovaikelio ,savo kraujo neturi...jis dar vis svarste,kad gal dar palaukiam gal ka,bet maciau kaip jis kencia,kaip seiles tysta del visu mazu kudikeliu kai jis juos mato,bet as griebiau jauti uz ragu,jei paprastu butu nera galimybes ,purtom kisenes ir einam prie rimtu dalyku.ner cia ko laukti,nes visus gydymus isbandem ir niekas nepasiteisino,tad beliko tik ivf...
Kiek jus laiko laukiat? O kokios bedos, suprantu pas vyra? Ai, man taip sirdi glosto, kai moterys turedamos viena vaika, eina situs kelius del kito.. va cia tai meiles jega...
Taip taip, pailsesiu, kai busiu
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 28, 21:25)
Taip TERZYT ryt nusprendžiau vis dėlto kartot HCG. Dievuliau ,kaip bijau...
Žinot ką, šiandien labai drausmingai gulėjau visą dieną, tai pilvo ir nemaudžia ,apie papulius tyliu, jie ne tik didžiuliaiiiiii, bet dar ir spalvą keičia - tikri chameleonukai
Tikiu, kad rytoj busi tokia su skaiciukais kiseneje Ir auganciais leliukais pilvukyje....
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 28, 21:30)
CITUK,ARBA KAS NORS , PAAIŠKINTI KELINTA MAN ŠIANDIEN DPI???AŠ JUK PUSIAU BLONDINĖ (PLAUKAI ATAUGO,O DAŽYT NEGALIU )
as manau 15dpi, del plauku nesijaudink - kepure gelbsti
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 28, 20:54)
Turiu klausima: gal kuri leidotes b grupes vit nuo streso, butu idomi nuomone.
Terziuk, i az.
Terziuk, i az.
Aš leidausi neorubiną 10 dienų. Po 5 dienų sustojo slinkti plaukai, o energijos buvo pilna šikna ir nuotaika superinė-atrodė,kad kalnus galiu nuversti:lotuliukas:
Oi nemačiau, kad į a.ž.
TERZE, tokia ryt tikrai nebūsiu Ne mano natūrai
QUOTE(Beila @ 2011 12 28, 22:05)
Aš leidausi neorubiną 10 dienų. Po 5 dienų sustojo slinkti plaukai, o energijos buvo pilna šikna ir nuotaika superinė-atrodė,kad kalnus galiu nuversti:lotuliukas:
Oi nemačiau, kad į a.ž.
Oi nemačiau, kad į a.ž.
Aciu, labai naudinga, daugiau nebegalvoju ir begu i vaistine.
I az turejau galvoje ka kita.
Nu bet ir tempai jusu siandien mergaites, nespeju nieko skaityt!!! Prisiedziau bulviniu blynu tai va prisedau o cia jau papildomi 6 puslapiai
Betuli - jau buvau issigandus kad mus palikai, faina kad dar vis uzsuki cia su savo bajeriais Aciu kad buvai kartu kuciu nakti, nestukiu maldu mums ypac reikia ! Ale matai dar ir taip buna, nu ka su mano ziniom, tai as tiesiog arba ant galvos pastoveciau arba grieztai pasakyciau suneliui kad baigtu bajerius ir gultu i normalia padeti
Beila - tau siandien 11dpi arba 16dpo Aciu dievui kad ryt kartoji HCG visoms cia o ypac tau ramiau bus gyvent bent diena ar dvi, nes po to aisku vel grysi i tryzniu kelia O tavo HCG nemazas, paziurek juk 15 dpo net su 17 isnesiojo leliukus.
Nekantrioji - nepyk, bet pagalvojau kad reikejo tau jau biski griezciau pasakyti, kad ziauriai per anksti su savo leliuka tikrini
Terze - oi kaip suprantu ka jauti dabar, aplinkui visada pasitaiko protingu! kurie aiskina kaip turetum jaustis arba kad tie vaikai tik apsunkina gyvenima ir kad be vaiku galima tiek daug nuveikti (mano mamyte irgi kartais tokia mintis susigalvoja), bet nusispjaut man buna ant tokiu nesamoniu. O tu mergyt kaukis, kovok ir busi mamyte. Tai laukiam mmm ir ziurim kokia zaraza turi, ne tai kad as tau jos linkiu bet kaip atiloja sake geriau jau rasti priezasti ir ja gydyti, nei viskas gerai ir vel bandyti nieko nepakeitus.
Meiles Vaisius - tai tik 30d mums pasakysi kiek uzsiauginot?? Hmmm tai man dabar labai idomu koks tas mano fsh, eisiu knistis po tyrimus ir ziuret, nes man jo visai neakcentavo , o kad kiausidziu rezervas menkas tai tikrai minejo.
Triunfante - kas naujo jusu fronte??
Warwara - skamba be rysio bet LAUKIAM LAUKIAM MES WARWAROS MMM-SU LAUKIAM!!
Betuli - jau buvau issigandus kad mus palikai, faina kad dar vis uzsuki cia su savo bajeriais Aciu kad buvai kartu kuciu nakti, nestukiu maldu mums ypac reikia ! Ale matai dar ir taip buna, nu ka su mano ziniom, tai as tiesiog arba ant galvos pastoveciau arba grieztai pasakyciau suneliui kad baigtu bajerius ir gultu i normalia padeti
Beila - tau siandien 11dpi arba 16dpo Aciu dievui kad ryt kartoji HCG visoms cia o ypac tau ramiau bus gyvent bent diena ar dvi, nes po to aisku vel grysi i tryzniu kelia O tavo HCG nemazas, paziurek juk 15 dpo net su 17 isnesiojo leliukus.
Nekantrioji - nepyk, bet pagalvojau kad reikejo tau jau biski griezciau pasakyti, kad ziauriai per anksti su savo leliuka tikrini
Terze - oi kaip suprantu ka jauti dabar, aplinkui visada pasitaiko protingu! kurie aiskina kaip turetum jaustis arba kad tie vaikai tik apsunkina gyvenima ir kad be vaiku galima tiek daug nuveikti (mano mamyte irgi kartais tokia mintis susigalvoja), bet nusispjaut man buna ant tokiu nesamoniu. O tu mergyt kaukis, kovok ir busi mamyte. Tai laukiam mmm ir ziurim kokia zaraza turi, ne tai kad as tau jos linkiu bet kaip atiloja sake geriau jau rasti priezasti ir ja gydyti, nei viskas gerai ir vel bandyti nieko nepakeitus.
Meiles Vaisius - tai tik 30d mums pasakysi kiek uzsiauginot?? Hmmm tai man dabar labai idomu koks tas mano fsh, eisiu knistis po tyrimus ir ziuret, nes man jo visai neakcentavo , o kad kiausidziu rezervas menkas tai tikrai minejo.
Triunfante - kas naujo jusu fronte??
Warwara - skamba be rysio bet LAUKIAM LAUKIAM MES WARWAROS MMM-SU LAUKIAM!!