Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(argus @ 2012 01 18, 08:44)
Parekomenduokit - sloga ryte žalia tiršta, o dienos metu balta arba skaidri bet viduje vaikui. Cinabsinas nepadeda. Ir taip jau kokios dvi savaitės.
Kas padėtų? Ačiū

Argus, vertinkit pagal tai, kokia dienos metu, nes po nakties ten viskas "susisluoksniavę".
Cinnabaris gal? Natrium Muriaticum? Hydrastis? Cinnabsino labai žemos potencijos, gal dėl to nėra poveikio... g.gif Dar Mercurius sol. complex (iš KMUK vaistinės).
Atsakyti
Mums ir nera poveikio nuo cinabsino...

O merginos ka duoti bandyt kai jau zaliu snargliu neber, va ispucia nosi pora kart per diena kai a sliepiu, nu skaidrus snargliai.. kartais vandenukas kartais ale siek tiek klampesnes bet vis tiek skystos skaidrios.. ir is vienos nosies puikiai oras eina, is kitos kiek sunkiau.. cia koki drenaza padaryt reiktu?ar limfa patvarkyt?
Oboliausia ka patartumet?aciu!!!

O pasakykit man tokiai nelabai ismananciai -homeopatiniai vaistukai maniau skiriami tik pagal individa, ne ligai bet zmogui, bet kiek suprantu ir ligai skiria.. tarkime visi heel preapratai, ar pvz slogai tam tikri zirniai...koks tada skirtumas realiai, ar gydit individa ar gydit liga?

Ir dar karta parasysiu ka siulytumet kudikui nuo isberimu maisto?

Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 16, 17:49)
Teka, tokiu atveju, norint, kad būtų geresnis poveikis, reikia aukštos potencijos - 200 arba 1M. Jeigu 30, galima duoti labai dažnai. Kai smarkiai prisispaudė nagą, daviau 200 pot. kas kelias min., kol aprimo skausmas.
Po visokių pjovimų, siuvimų, operacijų tik tokios potencijos padeda (pvz. po cezario, apendicito operacijų nereikėjo nuskausminamųjų).
Įprastai dienos metu dažnai dozuojant aprimsta, paskui po nakties gali būt vėl labiau patinę.

Ledum - durtinė žaizda
Staphysagria - pjautinė (iš dalies tiktų šiuo atveju).

neturiu nei vienų, bet mums jau praėjo tinimas beveik (daviau arnica ir apis, nežinau, ar tikrai nuo jų, ar visgi jau laikas buvo nueit tinimui). dabar tik laukiam, kol nueis visi šašai nuo lūpų. valgo jau normaliai, tik dar skauda

Atsakyti
sveikos, gal kam teko susidurti su mazu vaiku baimemis? manajai 1.5 pradejo visko bijoti isgirsta koki garsa ar pasneki garsiau, ar kai esam ne dviese namie, ir kitam kamabari bet koks garsas ivyksta is karto cypia ir bega pas mane. skaiciausiu Phosporus, kaip manot? gal kam yra teke susidurti? cia jau kelios dienos taip vyksta,bet ziuriu kuo toliau tuo labiau darosi baiksti...
Atsakyti
QUOTE(D_linija @ 2012 01 19, 11:25)
sveikos, gal kam teko susidurti su mazu vaiku baimemis? manajai 1.5 pradejo visko bijoti isgirsta koki garsa ar pasneki garsiau, ar kai esam ne dviese namie, ir kitam kamabari bet koks garsas ivyksta is karto cypia ir bega pas mane. skaiciausiu Phosporus, kaip manot? gal kam yra teke susidurti? cia jau kelios dienos taip vyksta,bet ziuriu kuo toliau tuo labiau darosi baiksti...

mano 7 metu vaikas pradejo bijoti zaibu, perkuno, o veliau ir lietaus barbenancio garsiai i stoglangius. naktim pas mane i lova pradejo lakstyt. gydytoja paskyre Arsenicum album. Dabar jau nieko. jei ir ateina nakti miegot, tai jei koks negeras sapnas aplanko. Pasiskaitykit, gal tiks ir jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D_linija @ 2012 01 19, 10:25)

Geriausia būtų kreiptis į homeopatą. 4u.gif Nes ir Mezereum, ir dar kiti turi jautrumą garsui...

Miau, kaip įdomiai... aš būčiau galvojus apie Phosphor tokiu atveju. O jinai švaruolė, turi pedantiškumo bruožų?
Atsakyti
Mūsų homeopatė nuo baimių irgi skiria Arsenicum alb. Pirmą kartą skyrė mažajai kai, po gulėjimo ligoninėje, atsirado paniška baimė viskam. Praėjusiais metais vyresnioji turėjo problemų su baime dėl darželio irgi labai padėjo Arsenicum.

Ir rekomendavo, jei naktį ko nors išsigąsta turėti jo ir iškart duoti 1-3 žirniukus (priklausomai nuo potencijos).
Atsakyti
Mergaites atsiprasau uz offtopic ir isibrovima i jusu tema. 4u.gif Gal kuri galetumete parekomenduoti gera homeopata Vilniuje? Noreciau gydytis ginekologines ir lor ligas. Gal zinote kas specializuojasi sioje srityje. ax.gif Galima ir i a.z. parasyti kad netersti sios temutes. Is anksto visoms dekoju uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2012 01 19, 22:27)
mano 7 metu vaikas pradejo bijoti zaibu, perkuno, o veliau ir lietaus barbenancio garsiai i stoglangius. naktim pas mane i lova pradejo lakstyt. gydytoja paskyre Arsenicum album. Dabar jau nieko. jei ir ateina nakti miegot, tai jei koks negeras sapnas aplanko. Pasiskaitykit, gal tiks ir jums  smile.gif

aciu 4u.gif pradejau duoti Phosporus lyg ir sumazejo bijojimas, jei ne bandysiu Arsenicum, o mes KLP pas M lankoes,tai ten nedasibraut per zmoniu minias doh.gif ,jei nepades teks brautis pas homeopata
Atsakyti
As turiu klausimeli del dozavimo?

Pasidareme zirniukus nuo temperaturos Antigripin: (sudetis) Aconitum D3, Belladonna D3, Bryonia D3.

Kiek duoti 1.4 m. vaikui profilaktiskai? Skaiciau, kad reikia duoti iki 2-ju zirniuku, bet nesupratau ar per diena ar 1-a doze? Patarkite.

Mes kaip ir sergame, kostime, lengvos formos laringitas, vartojame Phosphor-homaccord lasiukus, siandien padare kraujo tyrima ir CRM - aiskiai rodo virusa. Temperatura 1-a nakti buvo sukilusi iki 40, dabar diena pakyla iki 38, bet padetis dar kontraliuojame...

Patarkite, prasau ... blush2.gif
Atsakyti
Lelina, jūs dabar duodat antigripiną ar profilaktiškai? Nes nemanau, kad profilaktiškai jis tinka...
Dozuoti geriausia stebint savijautą: suveikia dažniausiai po 10-15 min. (jei atitinka vaistas) ir turi bent truputį pagerėt savijauta. Geriausia kartot dozę, kai matot, kad savijauta prastėja.
Jeigu nepavyksta taip sekti - mėginkit kas valandą 1-2 žirnius. Dažniausiai poveikis pasijaučia po 2-3 dozių.
Jeigu virusas intensyvus - taip intensyviai dozuot gali reikėt ir dieną-dvi. Pvz., tas bjaurusis gripas kai buvo, tai vos ne savaitę tokiu intensyvumu reikėjo duot žirnius.
Vertinkit bendrą savijautą - jeigu vaikas nėra "lapas", geria, gal net šiek tiek valgo, bando žaisti - viskas gerai.
Atsakyti
Merginos, na pakonsultuokit? 4u.gif

O merginos ka duoti bandyt kai jau zaliu snargliu neber, va ispucia nosi pora kart per diena kai a sliepiu, nu skaidrus snargliai.. kartais vandenukas kartais ale siek tiek klampesnes bet vis tiek skystos skaidrios.. ir is vienos nosies puikiai oras eina, is kitos kiek sunkiau.. cia koki drenaza padaryt reiktu?ar limfa patvarkyt?
Oboliausia ka patartumet?aciu!!!

[COLOR=blue]O pasakykit man tokiai nelabai ismananciai -homeopatiniai vaistukai maniau skiriami tik pagal individa, ne ligai bet zmogui, bet kiek suprantu ir ligai skiria.. tarkime visi heel preapratai, ar pvz slogai tam tikri zirniai...koks tada skirtumas realiai, ar gydit individa ar gydit liga?

Ir dar karta parasysiu ka siulytumet kudikui nuo isberimu maisto?
Aciu labai!
[/quote]

Arsenicum album tame uzsienio forume mums ir rekomendavo kai rasiua kad 5 metu mergaite ir visko bijo, naktim vaiksto pas mus i lova.. bijo net filmukus ziuret, kur tarkime ragana ar baisus veidas...bet ji ne pedante g.gif

Buvome siandien pas LOR.. daubose skystis, kaktoje vienoje puseje skystis.. Liepe aerius gerti i purksti olinth.. kol kas nenoriu chemijos, siule operuotis jau..

Gal kazkas girdejote apie zacharovo klinikia?(cia ne i homeopatu tema, bet labai prasau atsiliepimu).
Atsakyti