Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(vaivoryte @ 2012 03 08, 22:34)
o Kas ta Pulsatilla ? cia lasiukai ar tab? ir kam daugiau jis tinka? Grizo dukryte siandien, sloga uzkimso nosi, issipucia tik labai jau sunkiai, inhaliavom su druska, Euphorbiuma purskem, duodu Engystoli ir cinnabsin smile.gif nzn kaip ta nosi atpalaiduoti g.gif  patarkite 4u.gif

pulsatila yra zirniukai 4u.gif paskirta gali buti nuo daugelio simtomu..nera taip,kad vieni zirniukai yra nuo tik tam tikro negalavimo...pulsatila naudoja ir nuo slogos 4u.gif ir kitiems simtomams pasiereiskus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugneta: 08 kovo 2012 - 21:47
QUOTE(vaivoryte @ 2012 03 08, 21:34)
o Kas ta Pulsatilla ? cia lasiukai ar tab? ir kam daugiau jis tinka? Grizo dukryte siandien, sloga uzkimso nosi, issipucia tik labai jau sunkiai, inhaliavom su druska, Euphorbiuma purskem, duodu Engystoli ir cinnabsin smile.gif nzn kaip ta nosi atpalaiduoti g.gif  patarkite 4u.gif

tai zirniukai, kuriu paprastoje vaistineje neisigysite 4u.gif Juos gamina Kaune, pvz vilnietes uzsakineja ivairius zirniukus tam tikrose vaistinese ir juos atveza is Kauno 4u.gif
Beje, jei pastudijuotumete Euphorbium sudeti pamatytumete, jog i jo sudeti ieina Pulsatilla 4u.gif
O del to nosies uzsikimsimo, tai vieniems vieni zirniai padeda kitiems kiti, viskas priklauso nuo jusu vaiko konkreciu pozymiu. Nera taip, kad vieni zirniukai skirti nuo uzsikimsimo, kiti nuo kosulio. Vienas ir tas pats zirnis gali gydyti ivairius negalavimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(vaivoryte @ 2012 03 08, 21:34)

mano vaikui irgi "užgulė" nosį prieš porą dienų, bet jau šiai dienai tvarkoj viskas.O daviau Echinacea compositum complexus ir Naso heel. Nežinau kuris ką padarė,bet svarbu suveikė thumbup.gif engistolis nelabai man kažkaip atrodo prie slogos mastau.gif
Atsakyti
gal galetu kas pagelbeti, vaikui 4m. siaubingas kosulys, jis slapias, bet negali atsikoseti ir sloga prasidejo. sergam kas pora savaiciu vis kvepavimo taku ligomis visokiomis, o gydytoja, kiek kartu kreipemes, tiek kartu skiria antibiotikus, nuo sausio men jau 3 kartai... nenoriu as ju, bandau pati gydyti su homeopatiniais vaistais, daznai pavyksta pasveikti, tik si karteli sunkiau kapstomes. gal galite ka nors rekomenduoti siuo atveju?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 03 08, 15:26)

Reikia patarimo  4u.gif
Pauaglys, 12 m dar iki šiol šlapinasi į lovą. Iš fiziologinės pusės nukrypimų nėra. Jis pats(t.y. vaikas) tame problemos nemato - jam tai atrodo normalu. Kas galėtų pagelbėti šioje situacijoje?  (Mano nuomone, šlapinimosi priežastys greičiausiai psichologinės, bet vaikas sako kad jam viskas gerai ir kodėl suaugusieji čia mato bėdą, nes jam tai normalu) blink.gif

Kirke, čia ne jūsiškis? Geriausia būt homeopato konsultacija.
Mano mažiui būdavo panašus dalykas: jis tiesiog labai giliai miega, neišsibudina ir paskui rėkia per miegus. Be to, šiek tiek tulžis užspazmuodavo (tam tikru metu būna jos aktyvumas apie 11-11:30 vakaro). Jam buvo homeopatė skyrus Carduus marianus. Apsitvarkė, paskui savo nuožiūra perėjom prie Berberis homaccord. Atsiranda tik tada, kai kur nors pašąla kojas, pervargsta: ir tas miegas neišbudinamas, ir paskui rezultatas.
Paprasti tyrimai nieko nerodė...
Atsakyti
Mamos reikia jusu patarimo.Mano dukrai skauda ausis,mes turim pilna buteliuka lasu otipax jis buvo atidarytas tik viena karta lapkricio men,bet ten parasyta kad negalima vartuoti ilgiau nei men po pirmo aridarymo.Ir ka daryt,uzlasint jai ar kentet iki ryto kol atsidarys vaistine?
Atsakyti
sveikos, mano klausimas nelabai į temą bet Jūsų nuomonė šioje temoje man labai svarbi . Kokias žarnyno gerosios bakterijos geriausios? Kokias jūs naudojate?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2012 03 10, 17:09)
sveikos, mano klausimas nelabai į temą bet Jūsų nuomonė šioje temoje man labai svarbi . Kokias žarnyno gerosios bakterijos geriausios? Kokias jūs naudojate?

mes dar tik pereinam i platesne homeopatija, bet as duodu erse flora (maciau gintarinej akcija 40 %), labai gerai tirpsta, ko nepasakyciau apie linex ir LINEA ORO probiotikai su inulinu vanilino skonio apie juos - labai patinka merginoms.

Atsakyti
Sveikos, bandau ir as nerti i homeopatijos platybes, kad kazkaip kovot su adenoidais. Sausio menesi 3.5 metuku sunui isoperavo adenoidus, piras dvi savaites kvepavo pro nosyte, bet po to vel slogyte nedidele bet pastovi verysad.gif tai bijau ,kad vel ataugs adenoidai verysad.gif verysad.gif . O sloga jam alergine (dulku erkutems alergiskas) tai daug neispucia, bet va vis uzimta nosyte ir kelis kartus per diena ispuciam( su imuwasu plaunam nosi). Gal galetumet kanors mums patart, gal bandyt nuo alergijos ir + adeniodams kazka g.gif . Na ka lekiu toliau skaityt cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ka reiktu suduoti nuo bepradedancio augti miezio ant kaires akytes,apatinio voko prie asaru latako?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti