Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 05, 20:56)
Daviau Belladona+Aflubin, bet tempa numušdavau tik Ibufeno pagalba. Paskui dar pridėjau angin heel. Trečią parą jau išsivertėm be Ibufeno, tempa buvo pakilusi iki 38, vėliau pati nukrito iki 37, bet šlapias kosulys virto į smarkų sausą su spazmais.

Na pasakyčiau, kad mano mažajai gal ne bronchitas, nes eiga viens prie vieno kaip ir jums. Pradžioje aukšta tempa, trečią parą ji nukrito ir tas drėgnas kosulys patapo sausas su spazmais. Plius dar dabar ir užkimimas jaučiasi g.gif

O dėl tiko, man irgi taip buvo, tirkai nemalonu doh.gif Bet aš tiesiog pagėriau magnio (turėjau magnio B6 kompleksą) - ir susitvarkė smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
prašau patarimo - vaikui 9 m. nuo pervargimo (greičiausiai) dažnai skauda galvą su pykinimu, kartais su vėmimu, blogiau nuo šviesos ir triukšmo, pabalusi veido oda, šaltos galūnės. Kokie vaistai labiausiai tiktų? Pas homeopatą dar negreit, jo mobilaus nr. neturim.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 06, 10:28)
gal kas galetumet patarti ,ka duoti vaikui is homeopatiniu vaistuku kai daznai kyla rukstis ,buna skranduko uzdegymai ,gyditojai nemato bedos ,nes retai gulime ligoninej su tokia beda ,o kad mes vargstame namie ,taikau maista,duodu semenu nuovira ,jei tik atsipalaiduoju vemia ,o darzeli tai bendras maistas ,vaikui 6 metukai

man labai padeda nux vomica 30 potencijos,po 8 zirnelius kas 10 minuciu 2-3 kartus. thumbup.gif vaikui uztektu ir 6 potencijos,bet jei turite 30 tai pabandykite po 4-5 zirnelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2012 03 06, 10:48)
Sveiki,
prašau patarimo - vaikui 9 m. nuo pervargimo (greičiausiai) dažnai skauda galvą su pykinimu, kartais su vėmimu, blogiau nuo šviesos ir triukšmo, pabalusi veido oda, šaltos galūnės. Kokie vaistai labiausiai tiktų? Pas homeopatą dar negreit, jo mobilaus nr. neturim..  4u.gif

Sakyčiau, kad migrena kamuoja.
Stebėkit, kada prasidea - ką suvalgo, išgeria, po dūkimo, nuo pervargimo, nuo streso, sušalimo ir pan. Ir tuomet venkti reikia to, kas sukelia.
O šiaip man migreninius skaumsus labai gerai nuima Calcium phosphoricum.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 03 06, 10:04)
Sakyčiau, kad migrena kamuoja.
Stebėkit, kada prasidea - ką suvalgo, išgeria, po dūkimo, nuo pervargimo, nuo streso, sušalimo ir pan. Ir tuomet venkti reikia to, kas sukelia.
O šiaip man migreninius skaumsus labai gerai nuima Calcium phosphoricum.

Gal būti, nes ir man pačiai migrena dažna viešnia doh.gif
kad nelabai eina išvengti blush2.gif Dėkui, reiks pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2012 03 06, 11:20)
Gal būti, nes ir man pačiai migrena  dažna viešnia  doh.gif
kad nelabai eina išvengti  blush2.gif Dėkui, reiks pasiskaityti.

Labai puikiai tvarkausi su migrena - labai reta viešnia. Migrena kamuoja nuo paauglystės, bet tai būdavo reti nesmarkūs priepuoliai. Po gimdymo labai stipriai suaktyvėjo, bet su laiku išmokau ją kontroliuoti. Man dažniausiai nuo pervargimo, streso labai didelio, neišsimiegojimo, raudono vyno užpuola. Aišku, čia galit ir pasijuokti, dar prisidėjo ir katė smile.gif Kai turėjau katę, ji miegodavao prie mano galvos, tai jei anksčiau galvos skausmas būdavo nuolatinė viešnia, tai po jos miegojimų prie galvos - irgi labai sumažėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2012 03 06, 10:54)
man labai padeda nux vomica 30 potencijos,po 8 zirnelius kas 10 minuciu 2-3 kartus.  thumbup.gif  vaikui uztektu ir 6 potencijos,bet jei turite 30 tai pabandykite po 4-5 zirnelius  4u.gif

aciu uz patarimus,pasidomesiu ,o kazin kaip gastricumeet raso jis ir homeopatinis,gal kas susidure esat?
Atsakyti
Sveikos,
noreciau paklausti, ka duodate vaikams, kai sloga tokia tirsta, "pulinga".
aciu

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 05, 20:56)
Daviau Belladona+Aflubin, bet tempa numušdavau tik Ibufeno pagalba. Paskui dar pridėjau angin heel. Trečią parą jau išsivertėm be Ibufeno, tempa buvo pakilusi iki 38, vėliau pati nukrito iki 37, bet šlapias kosulys virto į smarkų sausą su spazmais. Ketvirtos paros pabaigoj tempa vėl užkilo, vaikas tapo vangus, verksmingas, taigi šiandien penkta para ir jau pradėjau duot antibus, nes labai ryškiai vaikas pasikeitė.
Beje, susirgom visa šeima vienas po kito. Dukrytei eiga iki ketvirtos paros tokia pat, tik su gera pabaiga - šiandien vaikas žvalus ir be tempos, liko tik kosulį sutvarkyti.

Nu ką,po pirmos antibų dozės vaikas atsikėlė be tempos, žvalesnis. Užtai dukrytei vėl pakilo tempa iki 38,6 doh.gif Nu koks biesas čia mus apsėdo.

QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 06, 09:28)
gal kas galetumet patarti ,ka duoti vaikui is homeopatiniu vaistuku kai daznai kyla rukstis ,buna skranduko uzdegymai ,gyditojai nemato bedos ,nes retai gulime ligoninej su tokia beda ,o kad mes vargstame namie ,taikau maista,duodu semenu nuovira ,jei tik atsipalaiduoju vemia ,o darzeli tai bendras maistas ,vaikui 6 metukai

O kaip nustatė,kad kaltos kylančios rūgštys? Ir kokie negalavimai vargina. Maniškis irgi mėjas kartas nuo karto pavemti, ne maistu, o skrandžio sultimis, tai irgi kyla minčių, kad rūštys kaltos. Darėme echoskopiją,nieko blogo nerado. Gal dėl maisto pasidalintumėte patirtimi 4u.gif

QUOTE(bzykas @ 2012 03 06, 10:29)
Trolėmolė o gal galima parasyti uzklausima del vaistu sudeties i ta vaistine-gal atsakys g.gif

Reiks užklausti. Įtariu, kad užtektų ir mano turimo Nervoheel. Aišku, pirmiausiai tai reikėtų gerai išsimiegoti ir nestresuoti, bet kol vaikai nepasveiks, tai kaip ir misija neįmanoma.

QUOTE(Braita @ 2012 03 06, 10:41)
Na pasakyčiau, kad mano mažajai gal ne bronchitas, nes eiga viens prie vieno kaip ir jums. Pradžioje aukšta tempa, trečią parą ji nukrito ir tas drėgnas kosulys patapo sausas su spazmais. Plius dar dabar ir užkimimas jaučiasi  g.gif

O dėl tiko, man irgi taip buvo, tirkai nemalonu  doh.gif Bet aš tiesiog pagėriau magnio (turėjau magnio B6 kompleksą) - ir susitvarkė  smile.gif

Mums šiandien jau šlapėja kosulys. Vakar čia pasiskaičiusi daviau Tartephedreel + Drosera Homaccord, turbūt suveikė. O Jūsikė neatkrito vėl? Aš jau nebežinau ką dar bandyti doh.gif
Ačiū už patarimą, pabandysiu dar ir magnį.
Papildyta:
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 06, 11:34)
Sveikos,
aciu

Jei iš kompleksų, tai bandykit Cinabsin.
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 06, 10:34)
Sveikos,
aciu

Mums dažna tokia sloga, tai homeopatas yra paskyrę stokį kompleksiuką:
Kalium bichr. 6
Merc. Jod. 6
Hep. Sulfur 6
arba dar tokį vieną kartą:
Silicea 6
Hepar sulph 6
Thuja 6
Čia dar ir nuo kitų simptomų ir būklės priklauso, tiesiog galimi variantai kaip suprantu.

Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 03 06, 12:43)
Mums dažna tokia sloga, tai homeopatas yra paskyrę stokį kompleksiuką:
Kalium bichr. 6
Merc. Jod. 6
Hep. Sulfur 6
arba dar tokį vieną kartą:
Silicea 6
Hepar sulph 6
Thuja 6
Čia dar ir nuo kitų simptomų ir būklės priklauso, tiesiog galimi variantai kaip suprantu.

tai va kad toks ir nustatimas ,sako kad dar tokiam nera galimybes tikrinti skrandzio ,bet gerkle buna paraududsi,slogos nera tai sako kad nuo rugsciu ,ir siaip jei suvalgo kazko rugscau tuoj skundziasi kad pilva paskauda,pav.varskes negalim valgyti ,rugsciu produktu,atsikrenkstineja siaip neis niekur ,tai tokie ir nustatymai ,sako saugot maista,o ka duoti tai ir as nelabai zinau ,is ryto isverdu semenu klijuka toki ,ant tuscio skrandzio isgeria ,paskui koses,kol saugojau ir buvo galimybe laikyti namie tai seniai besirgom skr.uzdegimu ,tik pradejo lankyt paruosiamaja darzelyje ir prasidejo ,maistas bendrai tai ir cepelinu gauna ir marinuotu agurku ,tai buvo dabar taip sustreikaves skrandis kad ne vandens neprieme ,su lasinem ligoninej atkele
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2012 03 06, 09:48)
Sveiki,
prašau patarimo - vaikui 9 m. nuo pervargimo (greičiausiai) dažnai skauda galvą su pykinimu, kartais su vėmimu, blogiau nuo šviesos ir triukšmo, pabalusi veido oda, šaltos galūnės. Kokie vaistai labiausiai tiktų? Pas homeopatą dar negreit, jo mobilaus nr. neturim..  4u.gif

Konstitucinis nenustatytas? Koks sudėjimas? Liaunas, įtariu? Pasiskaitykit apie Phosphorus, dar Calcium phosphoricum.

Mano vaikiui irgi panašiai būdavo. Jeigu vaikas jautresnis - tiesiog visos dienos nuovargis taip išeina. Jei įmanoma - nuimt papildomos veiklos, bandyt ieškot homeopatinių iš Šiuslerio grupės (tas pats Calcium phosphoricum, Magnesium phosphoricum).

QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 06, 12:00)
tai va kad toks ir nustatimas ,sako kad dar tokiam nera galimybes tikrinti skrandzio ,bet gerkle buna paraududsi,slogos nera tai sako kad nuo rugsciu ,ir siaip jei suvalgo kazko rugscau tuoj skundziasi kad pilva paskauda,pav.varskes negalim valgyti ,rugsciu produktu,atsikrenkstineja siaip neis niekur ,tai tokie ir nustatymai ,sako saugot maista,o ka duoti tai ir as nelabai zinau ,is ryto isverdu semenu klijuka toki ,ant tuscio skrandzio isgeria ,paskui koses,kol saugojau ir buvo galimybe laikyti namie tai seniai besirgom skr.uzdegimu ,tik pradejo lankyt paruosiamaja darzelyje  ir prasidejo ,maistas bendrai tai ir cepelinu gauna ir marinuotu agurku ,tai buvo dabar taip sustreikaves skrandis kad ne vandens neprieme ,su lasinem ligoninej atkele

Susiraskit homeopatą 4u.gif Mes galim distanciniu būdu tik mėgint patarti, o realios padėties neįvertinsim, kodėl tas skrandis taip veikia.
Kaip pirmai pagalbai galit mėgint Gastricumeel, jei tikrai rūgštys. Dar virškinimui reguliuoti yra aibė variantų: Nux vomica homaccord, Veratrum homaccord, Berberis homaccord.
Atsakyti