QUOTE(Trolėmolė @ 2012 03 05, 20:56)
Daviau Belladona+Aflubin, bet tempa numušdavau tik Ibufeno pagalba. Paskui dar pridėjau angin heel. Trečią parą jau išsivertėm be Ibufeno, tempa buvo pakilusi iki 38, vėliau pati nukrito iki 37, bet šlapias kosulys virto į smarkų sausą su spazmais. Ketvirtos paros pabaigoj tempa vėl užkilo, vaikas tapo vangus, verksmingas, taigi šiandien penkta para ir jau pradėjau duot antibus, nes labai ryškiai vaikas pasikeitė.
Beje, susirgom visa šeima vienas po kito. Dukrytei eiga iki ketvirtos paros tokia pat, tik su gera pabaiga - šiandien vaikas žvalus ir be tempos, liko tik kosulį sutvarkyti.
Nu ką,po pirmos antibų dozės vaikas atsikėlė be tempos, žvalesnis. Užtai dukrytei vėl pakilo tempa iki 38,6
Nu koks biesas čia mus apsėdo.
QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 06, 09:28)
gal kas galetumet patarti ,ka duoti vaikui is homeopatiniu vaistuku kai daznai kyla rukstis ,buna skranduko uzdegymai ,gyditojai nemato bedos ,nes retai gulime ligoninej su tokia beda ,o kad mes vargstame namie ,taikau maista,duodu semenu nuovira ,jei tik atsipalaiduoju vemia ,o darzeli tai bendras maistas ,vaikui 6 metukai
O kaip nustatė,kad kaltos kylančios rūgštys? Ir kokie negalavimai vargina. Maniškis irgi mėjas kartas nuo karto pavemti, ne maistu, o skrandžio sultimis, tai irgi kyla minčių, kad rūštys kaltos. Darėme echoskopiją,nieko blogo nerado. Gal dėl maisto pasidalintumėte patirtimi
QUOTE(bzykas @ 2012 03 06, 10:29)
Trolėmolė o gal galima parasyti uzklausima del vaistu sudeties i ta vaistine-gal atsakys
Reiks užklausti. Įtariu, kad užtektų ir mano turimo Nervoheel. Aišku, pirmiausiai tai reikėtų gerai išsimiegoti ir nestresuoti, bet kol vaikai nepasveiks, tai kaip ir misija neįmanoma.
QUOTE(Braita @ 2012 03 06, 10:41)
Na pasakyčiau, kad mano mažajai gal ne bronchitas, nes eiga viens prie vieno kaip ir jums. Pradžioje aukšta tempa, trečią parą ji nukrito ir tas drėgnas kosulys patapo sausas su spazmais. Plius dar dabar ir užkimimas jaučiasi
O dėl tiko, man irgi taip buvo, tirkai nemalonu
Bet aš tiesiog pagėriau magnio (turėjau magnio B6 kompleksą) - ir susitvarkė
Mums šiandien jau šlapėja kosulys. Vakar čia pasiskaičiusi daviau Tartephedreel + Drosera Homaccord, turbūt suveikė. O Jūsikė neatkrito vėl? Aš jau nebežinau ką dar bandyti
Ačiū už patarimą, pabandysiu dar ir magnį.
Papildyta:
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 06, 11:34)
Sveikos,
noreciau paklausti, ka duodate vaikams, kai sloga tokia tirsta, "pulinga".
aciu
Jei iš kompleksų, tai bandykit Cinabsin.