Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Kirkė @ 2012 02 25, 00:46)
Mažiausiajam kaip tik kalasi dantys. Per dvi savaites ketvirtas dantis kalasi  blink.gif T.y. per 2-3 d iš dygsta du dantys. "Prasimuša", tada porą dienų ramus vaikas būna, o po tovėl 3-4 d. neramumų vakarais ir naktimis. Camomila gauna tik tais neramiais vakarais /naktimis. Išeitų 2-4 d su camomila, 2-4 d be jos. Tai kaip ir nepastovus naudojimas, ar aš klystų  g.gif

taip, kaip aš suprantu, taip ir reikai naudoti, kai būna tie neramumai. bet ne profilaktiškai, kad vaikas būtų ramesnis ir ramiau miegotų smile.gif
Papildyta:
O aš sunkiai kovoju su vaiko kosuliu doh.gif Šiaip nelinkęs į kosulius, tik du kartus dar buvom pasigavę ir per porą dienų aš jį sutvarkydavau. o dabar nesigauna. Kosėja sausai iš giliai, bet taip lyg į drėgnumą, atrodo dar dar ir jau atsikosės šlapiai. jau vieną dieną drėgnai kosėjo, atiskosėdavao. kitą dieną vėl susauėjo, pripeuoliais užeina net. Bet taip skau, atrodo, kad gleivių prisikabinę ir jos sunkiai atsiplėšia, trūskta sudrėkinimo.
Duodu bronchalio, dar kompleksiuka bryonia+cuprum+spongia+drosera. Inhaliuoju.
Prie viso to ir sloga tiršta geltonai žalsva. Tai gelbėja cinnabsin.
Kaip tą kosulį sudrėkint? g.gif
Atsakyti
ir pastebejau, kad taip sausai koseti pradeda po lakstymo, sokinejimo. Atsigeria vandenuko - nustoja.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 02 25, 12:25)
ir pastebejau, kad taip sausai koseti pradeda po lakstymo, sokinejimo. Atsigeria vandenuko - nustoja.

man i causticum labai panasu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos o kramtyti zirnius galima? g.gif

Ir jei sutrinu su vandenuku mazajai tai su vienu a.s vandens taip tinka? g.gif
Atsakyti
as netirpdau ir netinu, duodu ir viskas.
Atsakyti
Manoji mergaite irgi ilgai nemokejo suciultpi zirniuku, bet pastebejau, kad jie suveikdavau (jei pataikydavau tuos suduoti, kuriuos reikia smile.gif ). Dabar jau išmoko sučiulpti, tai kažkaip ramiau, kad taisyklingai juos vartoja. Nors iš tiesų, juos netgis reikia po liežuviu pasidėti, kad geriau įsisivintų g.gif
Atsakyti
mano penkiamate kramto, neciulpia.. o 8 men kudikiui su vandenuku trinu... gi uzsprings jei idesiu zirni blink.gif

tai jei trinu su vandenuku ar kramto tai neveikia?
Atsakyti
O kas nors naudojate siuos homeopatinius preaparatus?http://www_gunainc_com/prodotti.php?idcat=6&idsupercat=1

mums pasiule Grozio akademijoje... uzpaudus ant vaisto raso sudeti..
Atsakyti
Džada, tie kompleksai su daug nozodų... Gerai, jeigu gerai, o jei organizmas per stipriai sureaguoja ir be homeopato priežiūros... ax.gif

Tą patį ir daug geriau galima pasiekti su atskirais, tiesiog reikia atitaikyt. Pvz., vadinamasis katės nagas kad būtų naudojamas homeopatijoje pirmą kartą matau... ir dar daugybė kitų, kuriuos matau pirmą kartą kaip paruoštus homeopatiškai. Truputį abejotina, kad jų poveikis potencijavus yra išsamiai ištirtas...
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2012 02 25, 18:11)
mano penkiamate kramto, neciulpia.. o 8 men kudikiui su vandenuku trinu... gi uzsprings jei idesiu zirni blink.gif

tai jei trinu su vandenuku ar kramto tai neveikia?

Iš esmės, ar jie kramtyti, ar nekramtyti - jeigu atitinka, suveiks bet kuriuo būdu. Per alkoholį, kavą ir pan. Svarbu - turi atitikti negalavimą.
Kūdikiui esu ne tik aš davus netirpintą žirnį - o kaip kitaip duoti nakčia, negi kilnosi kas valandą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 27 vasario 2012 - 01:04
Kas galetu pasakyt, drauges mergyte kamuoja diegliukai, nera dar nei menesiuko, bet nuo 23 val. iki 4 nemiega. reikia ja nesiot, tada nurimsta. daviau pasiskaityt keliu zirniu apibudinimus, tai sake, gal labiausiai tiktu Chamomila arba Colocynthis. Bet va, nezinau po kiek jai patart duot g.gif Reiktu tikriausiai 6 potencijos, nes visgi leliukas ir is pradziu bandyt nuo Chamomilos, tik va, patarkit po kiek jai reiktu duot mazylei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 02 24, 23:46)
Tai kad kaip tik sučiulpia  lotuliukas.gif Nesvarbu kaip giliai įmigę būna, bet  homeopatiniai žirniai dukrai ir mažiausiam veikia kaip katinui grietinė  tongue.gif Šiaip stengiuosi žirnį užkišti už lūpos, kad saugiai ten tirptų. Be to maniškiai visi miega tik ant pilvo, todėl nelabai žirnis gali pakliūti/įstrigti gerklėje.

Jūsų teisė rizikuot, bet jei aš pati esu prabudus ir nesučiulpus, tai ir bijau, o jei vaikui nuo kosulio duočiau, o jam užeitų priepoliukas kosulio imigus su žirniu ar tablete burnoj doh.gif Lašiukus suprantu, galima sulasint lupytę atvėpus, bet dėti miegančiam vaikui į burną daugiau gyvenime nebandysiu. Aš tik norėjau Jus įspėt, o kaip Jūs elgsitės, jūsų reikalas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 02 27, 17:16)
Jūsų teisė rizikuot, bet jei aš pati esu prabudus ir nesučiulpus, tai ir bijau, o jei vaikui nuo kosulio duočiau, o jam užeitų priepoliukas kosulio imigus su žirniu ar tablete burnoj  doh.gif  Lašiukus suprantu, galima sulasint lupytę atvėpus, bet dėti miegančiam vaikui į burną daugiau gyvenime nebandysiu. Aš tik norėjau Jus įspėt, o kaip Jūs elgsitės, jūsų reikalas.

Tai, kad tie žirniukai (nežinau kaip kiti, bent jau mūsų konstitucinis) miniatiūrinio dydžio, vos pirštais sugraibyt buteliuke galima. Aš ir dedu miegančiai į burnytę kai ikrai to reikia.
Atsakyti