Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Iewuzze @ 2012 02 23, 13:08)
allium cepa 4u.gif

neturim unsure.gif

bandysiu coryzalia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 23 vasario 2012 - 12:21
QUOTE(Dzada @ 2012 02 23, 12:48)
aciu merginos 4u.gif tai diena ji rami, nakti prasideda.... o nakti gi nepulsi duot kas 15min doh.gif

maiškis irgi vakare zyzia. Paduodu po vieną žirnį vakare kokius tris keturis kartus. Tada kai užmiega įdedu žirnį. Jei naktį neramiai miega - vis tiek girdi smile.gif , dar įdedu. Kiek pastebėjau, po trečios dozės nurimsta. Retai prireikia ketvirtos.

Gal kas turit kokią nuorodą apie homeopatinių vaistų veikimą. T.y. veikimo principus, kas vyksta jei dozės sudvigubinamos ir pan. Ieškau, kur galėčiau paskaityti apie homeopatiją "iš vidaus". Kažką panašaus į mokslinius straipsnius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 23, 13:18)
neturim unsure.gif
bandysiu coryzalia unsure.gif

manau tiks wink.gif juk ten irgi yra allium cepos 4u.gif
Atsakyti
sweikos, sakykužit o kur jus vilniuj nusiperkat kokiu reikia vaistu? as kiek cia paskaitau, kurie mum tiktu, kiek nuvaziuoju i vaistine jeruzaleej, ten visada savaite reikia laukt. ar jus is anksto nusiperkat? homeopate be apsilankymo pas ja , nieko nepadeda vaistais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2012 02 22, 16:40)
sweikos, patarkit ka galima duoti vaikui nuo nosies uzkimsimo? snargliuku nera, o nosis uzsikimsus labai, kalba pro nosi, aciu 4u.gif

aš duodu Apis. kartu ir konstitucinį.

kažin , ar kurioj Vilniaus vaistinėj iš karto būtų reikiamų vaistų. Aš užsisakinėju, kai naudojami vaistai eina į pabaigą.

kartą, kai vaikui buvo raudona geklė ir pūlinukas ant tonzilių, ir kai apibūdino gydytojai : "duria ten" ir parodė iš išorės vietą-tiklsiai kur pūlinukas-skyrė Bellad+Hepar sulfuris+konstitucinis. Hepar sulfuris būtent pulinukui išvalyt.

Dar atradau labai tinkančią kombinacijai, kai atsigulus kriokė ( ne knarkė) , nors nosis sausa ir švari, įpurškus vandens išpūsdavo vandes lašus, gerklė kiek paraudus- Bellad+Apis+Hepar sulfuris+konstitucinis.
Atsakyti
Dėl chamomilos davimo - aš irgi duodavau nakčiai, nes negalėdavau išsimiegoti normaliai. irgi veikdavau gana raminamai, migdančiai. Bet kai pasakiau A.Vaivarienei, ji pasakė, kad chamomila netinkama pastoviam naudojimui (tarkima kas vakarą, kad ramiai miegotų), ji duodama ūmiais atvejais, na kai užeina isterijos, ar ūmus neramumas dėl dantukų kaip pvz, tiesiog tam kartui, kol nurimsta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 02 24, 12:37)
Dėl chamomilos davimo - aš irgi duodavau nakčiai, nes negalėdavau išsimiegoti normaliai. irgi veikdavau gana raminamai, migdančiai. Bet kai pasakiau A.Vaivarienei, ji pasakė, kad chamomila netinkama pastoviam naudojimui (tarkima kas vakarą, kad ramiai miegotų), ji duodama ūmiais atvejais, na kai užeina isterijos, ar ūmus neramumas dėl dantukų kaip pvz, tiesiog tam kartui, kol nurimsta.  g.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
Idomiai del camolilia, man gyd, nieko nesake... unsure.gif o as ja kad naudoju 3k i diena...

Mums po begimo nosies, dickei ji vel uzburkus g.gif galvoju ar bandyt ta arsenicum album kur jau ana karta padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 24, 14:37)
Idomiai del camolilia, man gyd, nieko nesake... unsure.gif  o as ja kad naudoju 3k i diena...
Mums po begimo nosies, dickei ji vel uzburkus g.gif galvoju ar bandyt ta arsenicum album kur jau ana karta padejo g.gif

mums siaip arsenicumas irgi paburkima nuima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 02 23, 12:58)
Tada kai užmiega įdedu žirnį. Jei naktį neramiai miega - vis tiek girdi  smile.gif , dar įdedu. Kiek pastebėjau, po trečios dozės nurimsta. Retai prireikia ketvirtos.

Ne į temą, bet kaip jūs nebijote miegančiam vaikui duoti į burną žirniukus? Jie taip greitai neištirpsta, o jei vaikas ramiai nečepsėdamas užmiega tai ir valandą tas žirnis gali burnytėj išbūt. Kai aš pati vieną kartą užmigau su žirniu burnoj ir su tuoo pačiu žirniu atsibudau po valandos, man pačiai buvo neramu. O jei vaikas ką susapnuos išsigas ir pasprings tuo žirniuku. jei vaikas budrus tai suprantu, pasėdi šalia kol sučiulpia, bet miegančia dėt ką nors į burną- gyvybiškai pavojinga.
Atsakyti
Mano homeopatas nuo antibiotikuzalos ir perdozavimo Arsenicum alb 6 rekomendavo. Dabar bandom.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 02 24, 11:37)
Dėl chamomilos davimo - aš irgi duodavau nakčiai, nes negalėdavau išsimiegoti normaliai. irgi veikdavau gana raminamai, migdančiai. Bet kai pasakiau A.Vaivarienei, ji pasakė, kad chamomila netinkama pastoviam naudojimui (tarkima kas vakarą, kad ramiai miegotų), ji duodama ūmiais atvejais, na kai užeina isterijos, ar ūmus neramumas dėl dantukų kaip pvz, tiesiog tam kartui, kol nurimsta.  g.gif

Mažiausiajam kaip tik kalasi dantys. Per dvi savaites ketvirtas dantis kalasi blink.gif T.y. per 2-3 d iš dygsta du dantys. "Prasimuša", tada porą dienų ramus vaikas būna, o po tovėl 3-4 d. neramumų vakarais ir naktimis. Camomila gauna tik tais neramiais vakarais /naktimis. Išeitų 2-4 d su camomila, 2-4 d be jos. Tai kaip ir nepastovus naudojimas, ar aš klystų g.gif

QUOTE(bevardė @ 2012 02 24, 15:44)
Ne į temą, bet kaip jūs nebijote miegančiam vaikui duoti į burną žirniukus? Jie taip greitai neištirpsta, o jei vaikas ramiai nečepsėdamas užmiega tai ir valandą tas žirnis gali burnytėj išbūt. Kai aš pati vieną kartą užmigau su žirniu burnoj ir su tuoo pačiu žirniu atsibudau po valandos, man pačiai buvo neramu. O jei vaikas ką susapnuos išsigas ir pasprings tuo žirniuku. jei vaikas budrus tai suprantu, pasėdi šalia kol sučiulpia, bet miegančia dėt ką nors į burną- gyvybiškai pavojinga.

Tai kad kaip tik sučiulpia lotuliukas.gif Nesvarbu kaip giliai įmigę būna, bet homeopatiniai žirniai dukrai ir mažiausiam veikia kaip katinui grietinė tongue.gif Šiaip stengiuosi žirnį užkišti už lūpos, kad saugiai ten tirptų. Be to maniškiai visi miega tik ant pilvo, todėl nelabai žirnis gali pakliūti/įstrigti gerklėje.
Atsakyti