QUOTE(Braita @ 2012 02 24, 11:37)
Dėl chamomilos davimo - aš irgi duodavau nakčiai, nes negalėdavau išsimiegoti normaliai. irgi veikdavau gana raminamai, migdančiai. Bet kai pasakiau A.Vaivarienei, ji pasakė, kad chamomila netinkama pastoviam naudojimui (tarkima kas vakarą, kad ramiai miegotų), ji duodama ūmiais atvejais, na
kai užeina isterijos, ar ūmus neramumas dėl dantukų kaip pvz, tiesiog tam kartui, kol nurimsta.
Mažiausiajam kaip tik kalasi dantys. Per dvi savaites ketvirtas dantis kalasi
T.y. per 2-3 d iš dygsta du dantys. "Prasimuša", tada porą dienų ramus vaikas būna, o po tovėl 3-4 d. neramumų vakarais ir naktimis. Camomila gauna tik tais neramiais vakarais /naktimis. Išeitų 2-4 d su camomila, 2-4 d be jos. Tai kaip ir nepastovus naudojimas, ar aš klystų
QUOTE(bevardė @ 2012 02 24, 15:44)
Ne į temą, bet kaip jūs nebijote miegančiam vaikui duoti į burną žirniukus? Jie taip greitai neištirpsta, o jei vaikas ramiai
nečepsėdamas užmiega tai ir valandą tas žirnis gali burnytėj išbūt. Kai aš pati vieną kartą užmigau su žirniu burnoj ir su tuoo pačiu žirniu atsibudau po valandos, man pačiai buvo neramu. O jei vaikas ką susapnuos išsigas ir pasprings tuo žirniuku. jei vaikas budrus tai suprantu, pasėdi šalia kol sučiulpia, bet miegančia dėt ką nors į burną- gyvybiškai pavojinga.
Tai kad kaip tik sučiulpia
Nesvarbu kaip giliai įmigę būna, bet homeopatiniai žirniai dukrai ir mažiausiam veikia kaip katinui grietinė
Šiaip stengiuosi žirnį užkišti už lūpos, kad saugiai ten tirptų. Be to maniškiai visi miega tik ant pilvo, todėl nelabai žirnis gali pakliūti/įstrigti gerklėje.