Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Kirkė @ 2012 01 06, 00:01)
(atsiprašau, išsiliejau, bet jau pradedu po truputį depresuot nuo tokio ligų maratono ir bemiegių naktų)

sako, kad po vejaraupiu ypac pasilpsta imunitetas, todel reikia pasisaugoti ir stiprinti imuniteta 4u.gif
smagu girdeti istorijas, kad taip sekmingai be antibiotiku issikapstot 4u.gif Sveikatytes 4u.gif
QUOTE(orchideja123 @ 2012 01 06, 09:31)
Labas rytas visiems. Turiu tą pačią bėdą. Dukra užsikrėtė nuo vyresnėlio brolio, pradėjo karščiuoti, tačiau ir užkimo, nosis užsikimšus, nebėga, sunku išvalyti, atrodo, kad viskas leidžiasi žemyn. Vakar pradėjau duoti Sticta, Hydrastis kad valytųsi nosytė ir Phytolacac bei Mercurius sol nuo paraudusios gerklės. Tačiau nuo užkimimo neturiu Homeovox. Gal žinot kuo pakeisti? Pieškočiau namie vaistinėlėj, gal rasčiau kažkokių kitų žirniukų, tinkančių nuo užkimimo.

Galit pabandyti phosphorus 4u.gif Jo yra ir influcide mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar daviau Camomila, atrodo suveikė, tikiuos kad suveiks ir šiandien. (atsiprašau, išsiliejau, bet jau pradedu po truputį depresuot nuo tokio ligų maratono ir bemiegių naktų)
[/quote]

Zinokit man tas pats, tik neprieinu iki tokiu temperaturu aukstumu.
AS duodu kompleksus, na man jie padeda didzkem, bet va maziui 1 metuku duok nedavus, niekas nepadeda. NA gal dantys. GYdytojas sake duoti Cammomila, bet....nuo slogos vistiek nepadeda. Na gerai kad savaime ji irgi praeina tik ilgiau thumbup.gif
Atsakyti
Atsakykite mamukai 4u.gif Ar nieko jei vaikas lasiukus uzgeria vandeniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 01 06, 16:13)
Atsakykite mamukai  4u.gif  Ar nieko jei vaikas lasiukus uzgeria vandeniu?  g.gif

Aš duodavau Lymphomyosot lašiukus užgerti šiek tiek vandens. Poveikis nedingdavo. smile.gif
Atsakyti
MAZIUKUI KAIP TIK REKOMENDUOJA ZIRNIUKUS SUTRINTI IR ISTIRBDYTI GERAME VANDENYJE.

O SPIRITINIAIMS VAISTAMS TIKRAI NEPAKENKS.
Atsakyti
Mums tikrai labai padejo nuo to slapio pastrigusio kosulio kazkur tartephedreel..

Merginos paziurekit gal bus idomu http://www.abchomeopathy.com/go.php as cia radau pagal viska mums tinka phosporus, tada beladona( ja naudojame beje daugiau nei puse metu) ir calcarea carbonica- pradedame dabar.
Na vyresnele po 2 savaiciu vel serga, sloga iskarto su zaliais snargliais. uzsiblokave viskas, ryte sausas kosulys, iskarto ir sese 6men apkrete sloga, ir nakti net zyst negali...
verysad.gif

As matau kad homeopatiniais kaip ir cheminiais galima padet, bet kaip uzkirst kelia? na kad ne butu taip daznai?kaip stiprint imuna? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 01 09, 20:13)
Mums  tikrai labai padejo nuo to slapio pastrigusio kosulio kazkur tartephedreel..

Merginos paziurekit gal bus idomu http://www.abchomeopathy.com/go.php  as cia radau pagal viska mums tinka phosporus, tada beladona( ja naudojame beje daugiau nei puse metu) ir calcarea carbonica- pradedame dabar.
Na vyresnele po 2 savaiciu vel serga, sloga iskarto su zaliais snargliais. uzsiblokave viskas, ryte sausas kosulys, iskarto ir sese 6men apkrete sloga, ir nakti net zyst negali...
verysad.gif

As matau kad homeopatiniais kaip ir cheminiais galima padet, bet kaip uzkirst kelia? na kad ne butu taip daznai?kaip stiprint imuna? doh.gif

Aš tai siūlyčiau pas gerą homeopatą klaust, mano dukrai padėjo, sloga nuo rudens kas dvi savaitės būdavo, pakeitė vaistą (buvo besikartojančios anginos) ir jau du mėnesiai beveik kaip be slogų (tpu tpu tpu), negaliu patikėt, bet niekas nepasikeitė, tik žirniai...
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2012 01 06, 22:29)
Aš duodavau Lymphomyosot lašiukus užgerti šiek tiek vandens. Poveikis nedingdavo. smile.gif

Aciu 4u.gif Mes butent siuos ir vartojam ax.gif sakykit ilgai geret? padejo jie Jums? g.gif ar del adenoidu vartojot?
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2012 01 09, 22:42)
Aš tai siūlyčiau pas gerą homeopatą klaust, mano dukrai padėjo, sloga nuo rudens kas dvi savaitės būdavo, pakeitė vaistą (buvo besikartojančios anginos) ir jau du mėnesiai beveik kaip be slogų (tpu tpu tpu), negaliu patikėt, bet niekas nepasikeitė, tik žirniai...

Mes lankomes pas bagdonaviciu jau metai... Tai jis mums ir skyre toki miksa( ten gal 6 rusys pavadinimu) ir atsiprasau ne beladona o pulsatilla..
Tai nz kas dar geriau Vilniuje nei jis g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Gal kuri žinot, ar galima po metų vaikui kartot lymphomyosot kursa? ar jie tik viena karta sugeriami ir viskas?

Ir kažkuri iš čia esančių žinau gydė vaiką, kuriam alergija pasireikšdavo alergine sloga - pūlinga būtent. Gal galit atsiliepti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 01 10, 12:59)
Mes lankomes pas bagdonaviciu jau metai... Tai jis mums ir skyre toki miksa( ten gal 6 rusys pavadinimu) ir atsiprasau ne beladona o pulsatilla..
Tai nz kas dar geriau Vilniuje nei jis g.gif

siaip man popovo kabinete sake, kad bogdanavicius yra buves stomatologas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2012 01 10, 14:09)
siaip man popovo kabinete sake, kad bogdanavicius yra buves stomatologas smile.gif

Iš esmės tai nieko nereiškia, jeigu žmogus išmano homeopatiją. O gydytojai visi pagrindą medicinos turi. ax.gif
Atsakyti