Nereikia čia aiškinti apie chemiją, fiziką, manau daugumos čia įgytas išsilavinimas privertė suabejoti homeopatijos veiksmingumu perskaičius tik teoriją, o bet tačiau praktika parodė, kad tai veiksminga, tai kodėl gi nesigydyt tuo vandenėliu su gliukoze

Mano patirtis - vaikas per pirmus du metus 8 kartus gavo antibiotikus, diagnozė BA plius dar visokių nesąmonių. Paskirtas gydymas kasdien moncasta profilaktikai. Nuo 2 metų perėjom prie homeopatijos, nuo tada jau 2 metai kaip mano vaikas nėra net ragavęs nė vieno cheminio vaisto. Vadinasi tai veiksminga, net jei ir gydau pasakėlėm, kodėl gi ne.
Ir kaip jūs sakot, kad dauguma ligų praeina negydomos savaime, tai dabar atsakykit, kur didesnis blogis - gydytis pasakėlėm ir leisti ligai praeit savaime ar kimšti vaikui chemiją kaip siūlo dažnas pediatras ir taip ardyti tą kaip jūs sakot naturalų stiprėjantį imunitetą ir aplinką?

P.s. puikiai žinau, kad nei jūs mano, nei aš jūsų nuomonės nepakeisiu, tai su visa derama pagarba siūlau negadinti mamoms nuotaikos ir leisti temoje ramiai diskutuoti mums visoms akutalia savigydos homeopatija tema