Bebenčiuke, ne jūs pirma, ne paskutinė, kuri čia bandot "atvesti mamas į protą", be reikalo varginatės. Nes čia jau susirinkę mamos, kurias gyvenimas privertė pareiti į protą ir mesti chemiją.
Nereikia čia aiškinti apie chemiją, fiziką, manau daugumos čia įgytas išsilavinimas privertė suabejoti homeopatijos veiksmingumu perskaičius tik teoriją, o bet tačiau praktika parodė, kad tai veiksminga, tai kodėl gi nesigydyt tuo vandenėliu su gliukoze Nemanau kad kuri čia praradus sveiką protą yra ir linki savo atžaloms blogo.
Mano patirtis - vaikas per pirmus du metus 8 kartus gavo antibiotikus, diagnozė BA plius dar visokių nesąmonių. Paskirtas gydymas kasdien moncasta profilaktikai. Nuo 2 metų perėjom prie homeopatijos, nuo tada jau 2 metai kaip mano vaikas nėra net ragavęs nė vieno cheminio vaisto. Vadinasi tai veiksminga, net jei ir gydau pasakėlėm, kodėl gi ne.
Ir kaip jūs sakot, kad dauguma ligų praeina negydomos savaime, tai dabar atsakykit, kur didesnis blogis - gydytis pasakėlėm ir leisti ligai praeit savaime ar kimšti vaikui chemiją kaip siūlo dažnas pediatras ir taip ardyti tą kaip jūs sakot naturalų stiprėjantį imunitetą ir aplinką?
P.s. puikiai žinau, kad nei jūs mano, nei aš jūsų nuomonės nepakeisiu, tai su visa derama pagarba siūlau negadinti mamoms nuotaikos ir leisti temoje ramiai diskutuoti mums visoms akutalia savigydos homeopatija tema Geros jums dienos!
QUOTE(bebenčiukė @ 2012 02 17, 17:05)
Jūs gal ir vartojate E514 ir Fairy, aš tai ne. O kai kurios ligos savaime praeina, gydytumėt jas ar ne. Štai, užteko draugės vaikui kelis mėnesius pabūti kaime, o išvešėjusios tonzilės sumažėjo. Vaiko sveikatą lemia ne vaistų kiekis, o aplinka, gyvenimo kokybė, jo nuotaikos (kaip žinia teigiamos emocijos net gydo). Ne veltui homeopatai klausinėja apie vaiko būklę. Geri gydytojai tradicininkai irgi visko išklausinėja apie vaiką, situaciją, santykius šeimoje, darželyje ir pan. Beje, vaikai auga, o imunitetas stiprėja.
P.S. o jei homeopatinis vaistas atsiprašant būtų pagamintas iš žmogaus kakučio 10000 -osios dalies, o dar geriau-radioaktyvaus polonio, irgi vartotumėte?
Nu prajuokino čia: "mes mamos skaitome, domimės". Nu, šiaip sėkmės jums ir toliau tikėti pasakomis. Geriau pasirūpinkite savo vaikais ir sveikesne aplinka, mažiau sirgsite, nereikės tada nei stebuklingų homeopatų, nei homeopatinių priemonių bei nemažų pinigų.
Papildyta:
Beje, coliuke29 http://www.homeowatc...mphomyosot.html čia daugiau info.
P.S. o jei homeopatinis vaistas atsiprašant būtų pagamintas iš žmogaus kakučio 10000 -osios dalies, o dar geriau-radioaktyvaus polonio, irgi vartotumėte?
Nu prajuokino čia: "mes mamos skaitome, domimės". Nu, šiaip sėkmės jums ir toliau tikėti pasakomis. Geriau pasirūpinkite savo vaikais ir sveikesne aplinka, mažiau sirgsite, nereikės tada nei stebuklingų homeopatų, nei homeopatinių priemonių bei nemažų pinigų.
Papildyta:
Beje, coliuke29 http://www.homeowatc...mphomyosot.html čia daugiau info.
na negrazu butu Jums sakyt, jog nesirupinam savo vaikais ir sveikesne aplinka. jei jau gydomes, domimes naturalia medicina, tai vien tai reiskia, jog rupinames savo seima ir aplinka. o del to, jog pasak Jusu neplaunat indu su fairy ar nevartojat tu visu E ir gyvenat sveikai, tai tik dziunglese gyvenantis zmogus galetu taip sakyt, nes kaip zinote, siais laikais net tikros duonos kazi ar benusipirksi ir beje, kaimus ne visi turi ir ne visi gali gyventi jame, jei visi sulektu i kaimus, tai ir kaima kaimu negaletumem bevadint
beje, kazkada kazkokioj temoj buvau radus ir su jumis noriu pasidalint mokslu daktaro V.Stonkaus interviu. siaip idomiai kalba, ir beje ne homeopatas jeigu ka
http://video.balsas....ujais-ligoniais
tai va, jei jau po truputi medicinos mokslu daktarai prabyla apie tradicinius vaistus ne is gerosios puses, tai ka bekalbet apie neaiskiu asmenu parasytus straipsnius pries homeopatija ir t.t.
QUOTE(bebenčiukė @ 2012 02 16, 21:01)
Šita nuoroda metama periodiškai į šitą temą. Pasidomėkit geriau, kas autorius, tada mažiau klausimų kils..
QUOTE(bebenčiukė @ 2012 02 17, 14:29)
O tai jūs skaitėte vaisto sudėtį? Jūs galvojate, kad čia tik labai natūralus preparatas? Kam ten pvz. natrio sulfatas, kad ir D4 ir kur jis dar naudojamas?
Jeigu puolate gelbėti pasaulio, pirma pasidomėkite ta tema, kuria ketinate diskutuoti. D4 potencijoje fizinės medžiagos yra vos kelios molekulės.
Ir nemanau, kad tai placebas. Jeigu taip būtų, homeopatiniai neveiktų nei kūdikių, nei gyvūnų.
Nemanau, kad galima alergija pienui isgydyti pabuvus nors ir 10 metu kaime
Mano nuomone del bambanciu tokia, kad joms paprasciausiai nepavyko pasveikti, na man irgi ne visada padeda, tada griebiuosi vaistazoliu ir tiek.
Mano nuomone del bambanciu tokia, kad joms paprasciausiai nepavyko pasveikti, na man irgi ne visada padeda, tada griebiuosi vaistazoliu ir tiek.
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 02 17, 19:39)
Šita nuoroda metama periodiškai į šitą temą. Pasidomėkit geriau, kas autorius, tada mažiau klausimų kils..
Jeigu puolate* gelbėti pasaulio, pirma pasidomėkite ta tema, kuria ketinate diskutuoti. D4 potencijoje fizinės medžiagos yra vos kelios molekulės.
Ir nemanau, kad tai placebas. Jeigu taip būtų, homeopatiniai** neveiktų nei kūdikių, nei gyvūnų.
Jeigu puolate* gelbėti pasaulio, pirma pasidomėkite ta tema, kuria ketinate diskutuoti. D4 potencijoje fizinės medžiagos yra vos kelios molekulės.
Ir nemanau, kad tai placebas. Jeigu taip būtų, homeopatiniai** neveiktų nei kūdikių, nei gyvūnų.
*Aš ir negelbėju pasaulio, tik jūsų piniginę. Nebent jūs iš to bizniaujat.
**Tai kad jos ir neveikia, nebet tik vaizduotę.
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2012 02 17, 19:40)
Nemanau, kad galima alergija pienui isgydyti pabuvus nors ir 10 metu kaime
O jos ir nereikia ir gydyti, ji išaugama.
Papildyta:
Beje, gyvenkite sveikai iki nėštumo, nėštumo metu ir po vaiko gimimo ir nebus jokių alergijų ir ligų. Štai kolegė valgė visokį š..., bulvių košės net nemokėjo pasigaminti, iš miltelių gaminosi, namus vis šveitėsi visokia chemija, vonia šveitėsi visokiais kvepiančiais chemikalais ir juose murkdėsi, iš kitų šaipėsi, kurie jais nesiplovė. Rezultatas: vaikai alergiški, nuolat sergantys, su dusulio priepuoliais, silpni. Kam kišt į savo organizmą neaišku ką, tame tarpe ir homeopatiją, jeigu galima tiesiog pasikeisti gyvenimo būdą. Na, bet čia jūsų reikalas. Man tas pats, tiesą sakant. Sėkmės.
Hm... kaip matau tamsta perskaitėt vienintelį straipsnį, kurį parašė kompiuteristas apie homeopatiją ir viską apie ją išmanote. Kaip pastebėjau, pešiotis jūsų prigimčiai kaip kvėpuoti (peržvelgus surinktas žinutes).
Ačiū už dėmesį, bet jo jums šioje temoje turėjo jau pakakti.
Ačiū už dėmesį, bet jo jums šioje temoje turėjo jau pakakti.
QUOTE(bebenčiukė @ 2012 02 17, 16:05)
Jusu idetoje nuorodoje nera nei vieno logisko argumento, kad Lymphomyosot produktas yra tikrai dubious (abejotinas). Nuoroda i 2003 metu saltini, kuriame net autoriaus nera. O nezinomas autorius netgi nezino Heel produkcijos kilmes.
QUOTE(bebenčiukė @ 2012 02 17, 19:24)
*Aš ir negelbėju pasaulio, tik jūsų piniginę. Nebent jūs iš to bizniaujat.
Papildyta:
Papildyta:
Beje, gyvenkite sveikai iki nėštumo, nėštumo metu ir po vaiko gimimo ir nebus jokių alergijų ir ligų. Štai kolegė valgė visokį š..., bulvių košės net nemokėjo pasigaminti, iš miltelių gaminosi, namus vis šveitėsi visokia chemija, vonia šveitėsi visokiais kvepiančiais chemikalais ir juose murkdėsi, iš kitų šaipėsi, kurie jais nesiplovė. Rezultatas: vaikai alergiški, nuolat sergantys, su dusulio priepuoliais, silpni. Kam kišt į savo organizmą neaišku ką, tame tarpe ir homeopatiją, jeigu galima tiesiog pasikeisti gyvenimo būdą. Na, bet čia jūsų reikalas. Man tas pats, tiesą sakant. Sėkmės.
Papildyta:
Papildyta:
na nesupratau...bet ot Sm'as turi sindroma "o jus vaikai taip mastykit, kaip meistrelis masto"
gyvenkit sveikai...
Ar galima šiandien gyventi sveikai? galima bandyti gyventi sveikiau, tik tiek.
O dėl homeopatinių vaistų poveikio nebuvimo, tai manau klystate. Tik kantybes reikia jais gydantis, ne per diena poveikis pajuntamas.
Bebenciuke, na nebeukit tokia tikra kad isaugama alergija pienui, Jus net nezinot kokio lygio ta alergija. Ir kiek turiu pazistamu jau su metais, ir nieko, nei lasiuko negali kas is pieno pagaminta.
Tai va, savo sarkazma pasilikit prie saves. Neturit ka veikti , eikit i lauka su vaiku ir grudinkites ten, o ne cia bambekit.
ir visu pirma, mes gyvena kaime, turim savo darzoves , vaisius, chemikalu neneaudoja, higienos priemones irgi tik is ekologisku parduotuviu ir t.t. net testi nebenoriu.Gerai kad Jus gyvenat ekologiskai grudinates ir t.t. Turiu 3 vaikus ir jie vis kitaip serga, jie skirtingi. Net ir kiek imanoma ekologiskaiu gyvenat serga jie vistiek, LAuke buna ilgai. Tai apie ka kalbama is viso.
Ir dar yra psichosomatines ligos, kurias na neisgydysi nei zolelem(gal as nezinau, bet man nepavyko, jos paprasciausiai nustojo veikusios), nei cheminiais.
Zodziu nebekalbu
Tai va, savo sarkazma pasilikit prie saves. Neturit ka veikti , eikit i lauka su vaiku ir grudinkites ten, o ne cia bambekit.
ir visu pirma, mes gyvena kaime, turim savo darzoves , vaisius, chemikalu neneaudoja, higienos priemones irgi tik is ekologisku parduotuviu ir t.t. net testi nebenoriu.Gerai kad Jus gyvenat ekologiskai grudinates ir t.t. Turiu 3 vaikus ir jie vis kitaip serga, jie skirtingi. Net ir kiek imanoma ekologiskaiu gyvenat serga jie vistiek, LAuke buna ilgai. Tai apie ka kalbama is viso.
Ir dar yra psichosomatines ligos, kurias na neisgydysi nei zolelem(gal as nezinau, bet man nepavyko, jos paprasciausiai nustojo veikusios), nei cheminiais.
Zodziu nebekalbu
Sveiki, noreciau patarimo...vaiaks prigaves kazkoki virusa vienintelis skundas sloga, o tiksliau nosies UZGULIMAS.. kuris ypatingai ryskus nati..kai uzmega is kart klinkt ir kriokia per burna..atsibuinda..uz keliu minuciu ima kvepuot per nosi nors ir sunkiai.. bandytas alium cepa, nux vomica.. visokie purskalai..neikas nepadeda davus gelomirtolio..atsiranda skaidrus gelsvas tirstas snargliukas kuris puciasi bet nebega kaip ta uzgulima nugalet, ypac naktinis ryskus
QUOTE(anikita @ 2012 02 19, 10:15)
Sveiki, noreciau patarimo...vaiaks prigaves kazkoki virusa vienintelis skundas sloga, o tiksliau nosies UZGULIMAS.. kuris ypatingai ryskus nati..kai uzmega is kart klinkt ir kriokia per burna..atsibuinda..uz keliu minuciu ima kvepuot per nosi nors ir sunkiai.. bandytas alium cepa, nux vomica.. visokie purskalai..neikas nepadeda davus gelomirtolio..atsiranda skaidrus gelsvas tirstas snargliukas kuris puciasi bet nebega kaip ta uzgulima nugalet, ypac naktinis ryskus
jei pradzia galit beladona ar aconitum pabandyti, o jei tiesa pasakius tai pati ji prasimus.
Maniskem taip. Jei oras sausas tai ir uzsikemsa, kai salciau tai ir teka. Na cia mano nuomone