Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Kirkė @ 2012 02 09, 13:38)
Laba,
turiu calcium complex. Manau, kad paduosiu kokią savaitę. Ar užteks savaitės ar paduoti ilgiau? Duodu 1-ą kartą dienoje, komplekso potencija 6. Kokiu dažnumu ir kiek laiko reiktų duoti. g.gif

bzykas, o kodėl vitamino D atsisakėte? Netoleravo?

mes gereme vasara po viena zirniuka 1 kart dienoj, rudeni po 1 du kart ir ziema po 1 tris kartus dienoj. geriame visus 9men. smile.gif reikes gerti iki metu. siaip jei skiria zirniukus, tai maziausei 2 savaitem.
atsisakem, kadangi D vitaminas nera jau toks nekaltas kaip ir skiepai, vitaminai ir t.t bet cia tik musu pasirinkimas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lienusia @ 2012 02 09, 14:12)
sweikos, gal gali kazka patarti nuo pienliges, mano mazei liezuvis pabales, daug baltu spuogiuku, nevalgo nieko, tik laizo laizo. daktarin tepu, nepraeina schmoll.gif , gal padesit smile.gif  aciu

taigi mums buvo skirti borax6- 2 savaites gerti ir sodos tirpalu valyti burnyte. Kadangi eilini kart vienkomponenciu neturejau, tai daviau daugiakomponenti, kur ieina borax, candida, ehinacea , vince tox, hydrastis. (po 1 zirniuka 3 kart dienoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzykas: 09 vasario 2012 - 13:19
QUOTE(bzykas @ 2012 02 09, 14:18)
mes gereme vasara po viena zirniuka 1 kart dienoj, rudeni po 1 du kart ir ziema po 1 tris kartus dienoj. geriame visus 9men. smile.gif reikes gerti iki metu. siaip jei skiria zirniukus, tai maziausei 2 savaitem.
atsisakem, kadangi D vitaminas nera jau toks nekaltas kaip ir skiepai, vitaminai ir t.t bet cia tik musu pasirinkimas  rolleyes.gif
Papildyta:
taigi mums buvo skirti borax6- 2 savaites gerti ir sodos tirpalu valyti burnyte. Kadangi eilini kart vienkomponenciu neturejau, tai daviau daugiakomponenti, kur ieina borax, candida, ehinacea , vince tox, hydrastis. (po 1 zirniuka 3 kart dienoje)

aciu, ieskosim siu vaistuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2012 02 08, 19:43)
smile.gif atsiprasau, o gal tada pas ja adenoidai?

adenoidai 2 lygio... tai dar ner siaubinga..

Na mums po 3 dienu krito temperatura, ir isbere visa kuna... taigi tridiene karstine, ir mergina pikta kaip seskiukas.. ta pati turejau su vyresnele kai jai buvo 8men..

o del D vitamino, as toki foruma apie sveikata radau.. labai ji giria... g.gif

"Bet kai kurių vitaminų reikia kur kas daugiau nei RDN, pvz. Tyrimas patvirtinta, kad jei žmonės
per dieną gautų 4000 tarptautinių vienetų vit. D tai butų išvengtą 4 iš į vėžio atvejų. Taučiau ši
informacija yra nenaudingą farmacijos kompanijoms ir todėl didelių pinigų valdoma masinė
informacija ir gydytojai šios informacijos arba nežino arba žino ir neskelbia.
4000 Tarptautinių vienetų vit. D geriausia gauti 20 min. būnant saulėje apnuoginus bent pusė kūno.
Deja tai dėl klimato sąlygų tai padaryti ne visada įmanoma, nes Lietuvoje UVB saulės spinduliai
vitamino D gamybą skatina tik Balandžio – Rugsėjo/spalio mėnesiai). Tada galima vartoti vit. D
papildus. Geriau vartoti D3 vitaminą – Cholekalciferolį, o ne Vit. D2 – Ergocalciferol, nėra toks
efektyvus, nes organizmas jį turi paversti į D, ir šis procesas ne visada sklandžiai vyksta.
Įspėju, kad vid. D papildus reikia vartoti atsargiai ir pavartojus gerai padaryti kraujo
tyrimą, nes perteklinis vit. D kiekis organizme yra toksiškas, sukelti audinių ir kraujagyslių
kalcifikaciją. Test tas vadinasi 25-Hydroxy vitamin D3 arba 25-Hydroxycholecalciferol . Nepaisant
to daugeliui žmonių toksine normą pasiekti labai sunkų ir daugelis gali saugiai vartoti po kelis tūkts."
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 09, 16:52)

o del D vitamino, as toki foruma apie sveikata radau.. labai ji giria...  g.gif

4u.gif kiekvienas renkasi kas jam geriausia ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2012 02 09, 17:09)
4u.gif kiekvienas renkasi kas jam geriausia ax.gif  rolleyes.gif

tai aisku 4u.gif
Atsakyti
Calcium kompleksa mano 11 men. maziukui skyre po 3 zirnius kas vakara.
Atsakyti
o maniskiui Carlcarea karb D6 ryte po 2 zirn
Atsakyti
Niekaip nesugebu ikelti nuotraukos, kitaip ir mano klausimas yra betikslis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelina: 10 vasario 2012 - 12:09
QUOTE(Lelina @ 2012 02 10, 12:54)
Niekaip nesugebu ikelti nuotraukos, kitaip ir mano klausimas yra betikslis  verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelina: 10 vasario 2012 - 14:14
QUOTE(Lelina @ 2012 02 10, 15:13)

Tai ikelkite i koki public fotki o cia nuoroda imeskite 4u.gif

Merginos, ar imanoma naikint kirmeles, ty isvaryt su homeopatija?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 02 10, 15:13)

Su foto ikelimu kazkiek susidraugavau, tik labai jau nekokybiska ta mano nuotrauka, nelabai kas ir matosi doh.gif

Taigi, mano sunelio zarnune rado grybelio "candina albicans" per didelia kolonija, israse mums Daktarina. O stai pries keleta dienu lupytes vidineje puseje mums atsirado toks baltas ale spuogas, bet is pradziu as pamaniau, kad jis susizalojo, bet kai jau 4-a diena niekas nesikeicia, kazkaip pradejau itarti pienlige. Beda tik, kad as nezinau kaip ji atrodo, niekada jos neturejome (arba nepastebejau), o dabar stai - siurprizas.

Gal esate susidure su to grybo naikinimu homeopatiniais vaistais ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelina: 10 vasario 2012 - 15:14
[quote=Lelina,2012 02 10, 15:53]
Su foto ikelimu kazkiek susidraugavau, tik labai jau nekokybiska ta mano nuotrauka, nelabai kas ir matosi doh.gif

Taigi, mano sunelio zarnune rado grybelio "candina albicans" per didelia kolonija, israse mums Daktarina. O stai pries keleta dienu lupytes vidineje puseje mums atsirado toks baltas ale spuogas, bet is pradziu as pamaniau, kad jis susizalojo, bet kai jau 4-a diena niekas nesikeicia, kazkaip pradejau itarti pienlige. Beda tik, kad as nezinau kaip ji atrodo, niekada jos neturejome (arba nepastebejau), o dabar stai - siurprizas.

Gal esate susidure su to grybo naikinimu homeopatiniais vaistais ?

user posted image

Gal geriau matysis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelina: 10 vasario 2012 - 15:53