QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 18:44)
Nežinau mamos, iš kur jūs tos drasos tiek turit
aš tai vaiko nekankinu ir jei 38.5 duodu paracetamolio, nes kol paracetamolis suveikia (30-40 min) paprastai temperatūra dar daugiau užkyla.
Man pačiai teko susirgti prieš porą mėnesių laringitu, tai taip blogai buvo, galvojau numirsiu.... nors temperatūros nebuvo, bet gerklės skausmas nepakeliamas, savaitę laiko gyvenau tarsi košmare, turėjau gerti vaistus nuo skausmo. Tai dabar labai suprantu mažylius ir jei matau, kad vaikas kankinasi, irzlus/daug verkia, nevalgo/negeria nors temperatūros nėra (ar yra neaukšta), homeopatiniai nepadeda, visad duodu vaistų....
Beje, su belladonna ir aconitum ir aš nemoku temperatūros suvaldyt
tai va butent, kad mes suauge ir prie keliu daliu tempos jau galvos nepakeliam, greitaja reik kviest
o va vaikai ir su 38 ar beveik 39 namo stoga istengia kilnot bedukdami
vaikai geriau pernesa teperaturas nei mes. o drasos igijau per laika
be to ziuriu ir pagal vaika, jei vaikas dejuoja, verkia, aisku, dedu paracetamolio zvakute, bet jei normaliai jauciasi ir su virs 39 tai sedziu ir laukiu salia, stebiu. yra buve atveju, jog visa diena laukiau, ir net vaika paguldziau su auksta temeratura, bet kai jau kantrybe truko ir atsinesiau paracetamolio, bet pries tai nutariau dar pamatuot, tai ir nebeprireike, issigando tempa paracetamolio ir pradejo krist
o as dar kazkaip isitikinus, jog kol homeopatiniai neiveiks uzdegimo, tol ir tempa laikysis ir gerai jog laikosi, pastebejau jog ir dar didesne sukelia ja nei buvo, todel primas diena net ir ramiau, jog temperatura laikosi, o ne staigiai nukrenta. is tikro, man net neramiau, jei va ima ir staigiai per diena kokia vaikas vos ne sveikas palieka, man geriau kai po truputi iveikineja tas zarazas.
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 19:21)
RRR Miau, na idomiai jus cia parasete.. mums tai sako negali tokia tempa del dantu but...bet as tikiu kad gali.. apziurejom nieko neranda, neturi prie ko prikibt..tai sako gal tridiene karstine.. sako jei ryt nekris reikia krauja ir slapima daryt..o sako dantenos jau ner tokios patine, kai man atrodo patine kad net kauburiai ten..
o kas jums sake, homeopatas ar seimos pediatre, nes jei pastaroji, tai tikiu, jog galejo sakyt. pas kelis esu buvus, tai vienas sake, jog auksta negali but, pas kita nuejus, sake jog tokia zema del dantu ir negali but - tai tada kokia ji is tikro turi but
as ir takart rodziau dantenas, bet pediatre net nezvilgterejo i jas, jai matyt neidomu, idomiau antibus rasyt i kompensuojama knygute ir sakyt, jog nuotrauka nerodo plauciu zudegimo todel, jog mes greitai suskubom sugert antibus
kaip sakant laiku suspejom, nors negerem jokiu antibijotiku ar kitu cheminiu vaistu.
QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 22:39)
Nuo žalios užsitesusios slogos mums buvo paskirta Thuja+Mercurius solubilis- tai viską greit užbaigė ir sutvarkė per porą dienų
Aš jau ne vieną kartą esu girdėjus gydytojus sakant, kad dėl dantų dygimo gali pakilti temperatūra iki 38 laipsniu, bet ne daugiau... jei daugiau, tai čia jau nebe dantys kalti...
tai va, kiek gydytoju tiek ir nuomoniu, bet patirtis savo sako...mes gi geriau savo vaikus pazystam