Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Teka @ 2012 02 07, 22:01)
aš tai net nematuoju būna, kad ramiau būtų biggrin.gif nes aš iš tų, kur nemuša tempų

kad jam negerėja visai, todėl galvoju, kad reik ko kito. nors duodu kelias dienas tik 3 kartus po 5 žirnius 30potenc. (vaikui 5m) g.gif

Nuo žalios užsitesusios slogos mums buvo paskirta Thuja+Mercurius solubilis- tai viską greit užbaigė ir sutvarkė per porą dienų 4u.gif

Aš jau ne vieną kartą esu girdėjus gydytojus sakant, kad dėl dantų dygimo gali pakilti temperatūra iki 38 laipsniu, bet ne daugiau... jei daugiau, tai čia jau nebe dantys kalti...

Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 02 07, 21:31)
yra kali bichronum kompleksas, tai ten nuo ivairesniu slogu.Ten yra ir Lufta, alium sepa, sulfur jodatum.

3 katus per diena tai labiau nuo letiniu ligu, o kaii umus tai kas 15 min reiktu.

nesu net girdėjus apie jo kompleksą

bet kad po kelių dienų ar dar ūmus skaitos? unsure.gif

QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 21:34)
tekka o nenorit tuo neti pot principu nosi isplauti? mums suveikia, isteka tie zali..dar thuja nuo zaliu veikia..

O pas mus dar ir zali kakai, neviduriuoja bet is kur ta spalva tokia? ir nuo dantu? g.gif

ai, šitam mano vaikui išplaut nosį -misija neįmanoma. nieko neleidžia, rėkia baisiau, nei mažasisi brolis doh.gif tas tai kaip kareivis, atsigula ir laukia, kol užlipsiu nosį plaut biggrin.gif nes kitaip aš jam kol kas negaliu

na pas mano vaikus, kai buvo leliukai, žaliai dažnai varydavo. o kiek jums laiko? gal ir dantai. aš tai mažiems viską dantims nurašydavau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 21:39)
Nuo žalios užsitesusios slogos mums buvo paskirta Thuja+Mercurius solubilis- tai viską greit užbaigė ir sutvarkė per porą dienų 4u.gif
Aš jau ne vieną kartą esu girdėjus gydytojus sakant, kad dėl dantų dygimo gali pakilti temperatūra iki 38 laipsniu, bet ne daugiau... jei daugiau, tai čia jau nebe dantys kalti...

kiek ant smūgio rusiškai permečiau akim, tai tuja mums nelabai tinka. gal jūs kuri trumpai galit pasakyt, nuo ko tuja ir mercuris. sol?
Atsakyti
Mums 7 menesiai...man dar biski kvapas nepatinka kaku jos..

Tai gaila kad neleidzia plauti...tai lai bent ispucia gerai... as savo sakau pusk kaip drakonas, ar nemoki? biggrin.gif sako as geriau uz drakona..

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 18:44)
Nežinau mamos, iš kur jūs tos drasos tiek turit biggrin.gif  aš tai vaiko nekankinu  ir jei 38.5 duodu paracetamolio, nes kol paracetamolis suveikia (30-40 min) paprastai temperatūra dar daugiau užkyla.

Man pačiai teko susirgti prieš porą mėnesių laringitu, tai taip blogai buvo, galvojau numirsiu.... nors temperatūros nebuvo, bet gerklės skausmas nepakeliamas, savaitę laiko gyvenau tarsi  košmare, turėjau gerti vaistus nuo skausmo. Tai dabar labai suprantu mažylius ir jei matau, kad vaikas kankinasi, irzlus/daug verkia, nevalgo/negeria nors temperatūros nėra (ar yra neaukšta), homeopatiniai nepadeda, visad duodu vaistų....

Beje, su belladonna ir aconitum ir aš nemoku temperatūros suvaldyt doh.gif

tai va butent, kad mes suauge ir prie keliu daliu tempos jau galvos nepakeliam, greitaja reik kviest biggrin.gif o va vaikai ir su 38 ar beveik 39 namo stoga istengia kilnot bedukdami doh.gif vaikai geriau pernesa teperaturas nei mes. o drasos igijau per laika biggrin.gif be to ziuriu ir pagal vaika, jei vaikas dejuoja, verkia, aisku, dedu paracetamolio zvakute, bet jei normaliai jauciasi ir su virs 39 tai sedziu ir laukiu salia, stebiu. yra buve atveju, jog visa diena laukiau, ir net vaika paguldziau su auksta temeratura, bet kai jau kantrybe truko ir atsinesiau paracetamolio, bet pries tai nutariau dar pamatuot, tai ir nebeprireike, issigando tempa paracetamolio ir pradejo krist biggrin.gif

o as dar kazkaip isitikinus, jog kol homeopatiniai neiveiks uzdegimo, tol ir tempa laikysis ir gerai jog laikosi, pastebejau jog ir dar didesne sukelia ja nei buvo, todel primas diena net ir ramiau, jog temperatura laikosi, o ne staigiai nukrenta. is tikro, man net neramiau, jei va ima ir staigiai per diena kokia vaikas vos ne sveikas palieka, man geriau kai po truputi iveikineja tas zarazas.
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 19:21)
RRR Miau, na idomiai jus cia parasete.. mums tai sako negali tokia tempa del dantu but...bet as tikiu kad gali.. apziurejom nieko neranda, neturi prie ko prikibt..tai sako gal tridiene karstine.. sako jei ryt nekris reikia krauja ir slapima daryt..o sako dantenos jau ner tokios patine, kai man atrodo patine kad net kauburiai ten.. g.gif

o kas jums sake, homeopatas ar seimos pediatre, nes jei pastaroji, tai tikiu, jog galejo sakyt. pas kelis esu buvus, tai vienas sake, jog auksta negali but, pas kita nuejus, sake jog tokia zema del dantu ir negali but - tai tada kokia ji is tikro turi but biggrin.gif as ir takart rodziau dantenas, bet pediatre net nezvilgterejo i jas, jai matyt neidomu, idomiau antibus rasyt i kompensuojama knygute ir sakyt, jog nuotrauka nerodo plauciu zudegimo todel, jog mes greitai suskubom sugert antibus doh.gif kaip sakant laiku suspejom, nors negerem jokiu antibijotiku ar kitu cheminiu vaistu.
QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 22:39)

tai va, kiek gydytoju tiek ir nuomoniu, bet patirtis savo sako...mes gi geriau savo vaikus pazystam
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 02 07, 22:50)
kiek ant smūgio rusiškai permečiau akim, tai tuja mums nelabai tinka. gal jūs kuri trumpai galit pasakyt, nuo ko tuja ir mercuris. sol?

va cia Thuja:
НОС
Гайморит. Заложенный нос с густыми слизисто-гнойными выделениями. Аллергический насморк. Гипертрофический ринит.
Хронический ринит; густая, зеленая слизь и гной. Когда сморкается, появляется боль в зубах Язвы в ноздрях. Сухость полости носа.
Болезненное давление в корне носа. Полипоз слизистых носовых ходов и синусов и связанных с ними насморк. Аденоидные разрастания.
šaltinis čia

Mercurius (atskirai apie nosį yra) biggrin.gif

čia
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 22:53)

Tai gaila kad neleidzia plauti...tai lai bent ispucia gerai... as savo sakau pusk kaip drakonas, ar nemoki? biggrin.gif sako as geriau uz drakona..

kiek supratau maitinat pati dar ir ar pati negeret kokiu antibiotiku, nes man paciai kazkada sugerus antibiotikus, mano 2 savaiciu vaikui ir viduriukai ilgam pasikeite i zalius.
be to, jei gydytojai nieko neranda, tikrai manau, jog dantukai. pabandykit dar viburcol zvakuciu det, bent 2 per diena. mums jos padeda ir daznai panaudoju. jos butent nuo dantenu uzdegimo, dantims dygstant, plius kazkiek pamazina temperatura. na musu atveju pilnai nenumusa, bet nuo aukstos sumazina siek tiek tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 21:53)

mažiau uostyt reik biggrin.gif o šiaip bent jau pas maniškius būdavo rūūūgštus kvapas. jei toks, reiškias viskas gerai, nes maniškiams nieko nenutiko biggrin.gif

pučia, gerai pučia, bet vat būtent kad nosis užsikišus, tokia kaip užburkus, kad nieks neišsipučia, na labai mažai, o girdėtis girdis labai daug ten viduj visko. jam šiaip nebūdingas tas paburkimas, visada jei kas būdavo, tai ir pūsdavos, odabar net miegot negali, vis šniurkščioja, nes trukdo kvėpuot

QUOTE(Renna @ 2012 02 07, 21:58)
va cia Thuja:
НОС
Гайморит. Заложенный  нос  с  густыми  слизисто-гнойными  выделениями.  Аллергический  насморк.  Гипертрофический  ринит.
Хронический ринит; густая, зеленая слизь и гной. Когда сморкается, появляется боль в зубах Язвы в ноздрях. Сухость полости носа.
Болезненное давление в корне носа. Полипоз  слизистых  носовых  ходов  и  синусов и связанных  с  ними  насморк. Аденоидные  разрастания.
šaltinis čia

Mercurius (atskirai apie nosį yra)  biggrin.gif

čia

dėkui, naujas šaltinis, reiks išsisaugot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 vasario 2012 - 22:02
QUOTE(indoju @ 2012 02 07, 20:23)
dedu, bendra vaiko būsena tikrai pagerėja, nors kai dedu, nelabai dėkingai į mane vaikas žiūri  lotuliukas.gif

Mano nors didelis bet ir dar dėl to mušuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 23:53)

kaku kvapas kali buti del bet ko, net jei ko nors pavalge neiprato. Maniskis dabar kosso, tai irgi kvapiukas toks norsi rieciantis.

Dar norejau pasakyti del meningito. Jei jau labai bijot del aukstos temp. , kad nebutu meningito, tai vaika paguldykit ir palenkit galva link krutines taip kol lenkiasi, jei kojos kyla tai jau negerai.reikia su sirenom lekti i ligonine.

Kai auksta temp. as toki pratima padarau, jei nieko tai rami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 22:34)
O pas mus dar ir zali kakai, neviduriuoja bet is kur ta spalva tokia? ir nuo dantu? g.gif

zali kakai gali but prie dantu 4u.gif
Chamomilla.This remedy is often indicated when a child seems extremely irritable or angry and the pain appears to be unbearable. Babies may feel agitated, scream and hit, and want to be rocked or carried constantly to distract them from the pain. The gums may be so tender that touching them is intolerable — or they may feel better from hard pressure and biting down on something cold. Greenish diarrhea that occurs because of teething stress is another indication for Chamomilla.
dar apie Mercurius sol pagalvociau
Mercurius sol: This remedy may be of help in cases where teething is accompanied by excessive salivation and drooling. In addition, the gums are likely to be red and sore, and the child may have diarrhea with a foul smell to it. Stools may be green and slimy.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 02 07, 22:01)
aš tai net nematuoju būna, kad ramiau būtų biggrin.gif nes aš iš tų, kur nemuša tempų

kad jam negerėja visai, todėl galvoju, kad reik ko kito. nors duodu kelias dienas tik 3 kartus po 5 žirnius 30potenc. (vaikui 5m) g.gif

man irgi atrodo, kad per retai davei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 08 vasario 2012 - 09:35
Dar Dzada pasiskaitykit apie Calcarea phosphorica, nes jusu mergaite, kaip suprantu alergiska 4u.gif
Calcarea phosphorica: This remedy may be helpful to a child whose teeth are late to come in, with aching in the gums and trouble sleeping. Irritability, picky eating habits, and stomachaches are other indications. A child who needs this remedy often is allergic to many foods and may tend toward early tooth decay.

Atsakyti
Merginos, padekite prasau. ka galeciau duoti mazytei savo. jai 1,8 m. 3-ia diena sloga, nebeganti, bet ji isscaiudi geltonus tasius snargliukus, yra kazkiek kosulio su karkaliukais is vidaus. nzn, ka as galeciau jai duoti g.gif
Atsakyti