Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 06, 15:38)
Renna, tai jei alergija turbūt niežulys turėtų būti. Ir paprastai prie alerginių bėrimų toks paviršinis bėrimas būna, bent jau kaip manų kruopytės pabraukus su ranka jaučiasi.
Pas mus šį kartą jokių spuogelių, paviršius lygut lygutėlis, tik odoje maži raudoni taškeliai. Ačiū D, maniškė kol kas jaučias neblogai, bet atrodo tai įspūdingai, lyg būtų po kokį varnalėšų krūmą pasivoliojus.

tada tuomet mums vis tik alergija, nes paviršius šiurkštus, tikrai kaip "manų kruopytės". Nusipirkau vakar Sulfur kompleksą (vaistininkė rekomendavo) bandau duoti...

nenoriu ir aš gąsdinti, ar negali jums buti meningitas? ar paspaudus pvz. su stikline bėrimas pabąla?
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 06, 21:21)
Supratau....na paracetamolio nesinori, todel uzklausiau.. aciu 4u.gif

ji negali uzmigt, prabunda, irzlena... apsiblausus.. tysta seiles...,kisa viska i burna.... kitu simptomu nera... gali tokia auksta nuo dantu but gal... nezinau net..

jei dantukai duokita chamimila c 3o
Atsakyti
Laba diena, aciu uz atsakymus 4u.gif nz siandien 4 val apziures gyd, nes vakar tuos belladonna heel daviau kas 15min 2 val, poto 2 val kas 30min, nu nenumuse... teko nakciai paracetamoli, nes jau vakare buvo 39,3....

Pries miega verke ilgai, nesiojau.. supau.. ryte vel tas pats 39.3...Vis versklena negali uzmigt...tai nz ausys? dantys?gerkle... zinosiu po 4 val..

del to meningito baisu.. vel 3m mergaite mire unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 15:01)
Laba diena, aciu uz atsakymus 4u.gif  nz siandien 4 val apziures gyd, nes vakar tuos belladonna heel daviau kas 15min 2 val, poto 2 val kas 30min, nu nenumuse... teko nakciai paracetamoli, nes jau vakare buvo 39,3....

Pries miega verke ilgai, nesiojau.. supau.. ryte vel tas pats 39.3...Vis versklena negali uzmigt...tai nz ausys? dantys?gerkle... zinosiu po 4 val..

del to meningito baisu.. vel 3m mergaite mire unsure.gif

mums tris dienas yra buve su 39, ir tik trecia diena temperatura sumazejo, kol visai nukrito. vedziau ir pas seimos gydytoja, dare krauja, slapima, prirase antibu, nes pasak jos ir slapime kraujuko lyg rado, ir kraujas nelabai, nusedimas didelis, ir plaucius liepe persviest, itare plauciu uzdegima, nors vaikas nekosejo visiskai. nieko nedariau, nedaviau, persvieciau plauciukus, jog maza ka, bet nieko jie nerode, viskas buvo gerai. daviau tik beladona ir tada kai temperatura nukrito, atsileido ir dantenos, o is po ju dantukas kyso. todel ir dabar manau, jog del dantu gal visko but - ir temperatura auksta, ir pakoseti ir ausis skaudet ir t.t.
kazkada drauge vienaa man pasakojo, jog jos mociutes vaikas 9 menesiu mire - ir temperatura auksta buvo ir dar kazkas (nepamenu) tais laikais nezinau ar veze pas gydytoju, bet manau jog kaime turejo kazkas gi ut panasaus i gydytoja, nieks nepadejo. mire tas vaikutis, o po mirties isdygo ar tais 7 dantukai. tai sprendzia is to, jog vaikas mire del dantu. o ir dar vienam tos mociutes vaikui baisiai sunkiai dygo dantys ir su auksta temperatura.

Atsakyti
Nežinau mamos, iš kur jūs tos drasos tiek turit biggrin.gif aš tai vaiko nekankinu ir jei 38.5 duodu paracetamolio, nes kol paracetamolis suveikia (30-40 min) paprastai temperatūra dar daugiau užkyla.

Man pačiai teko susirgti prieš porą mėnesių laringitu, tai taip blogai buvo, galvojau numirsiu.... nors temperatūros nebuvo, bet gerklės skausmas nepakeliamas, savaitę laiko gyvenau tarsi košmare, turėjau gerti vaistus nuo skausmo. Tai dabar labai suprantu mažylius ir jei matau, kad vaikas kankinasi, irzlus/daug verkia, nevalgo/negeria nors temperatūros nėra (ar yra neaukšta), homeopatiniai nepadeda, visad duodu vaistų....

Beje, su belladonna ir aconitum ir aš nemoku temperatūros suvaldyt doh.gif
Atsakyti
RRR Miau, na idomiai jus cia parasete.. mums tai sako negali tokia tempa del dantu but...bet as tikiu kad gali.. apziurejom nieko neranda, neturi prie ko prikibt..tai sako gal tridiene karstine.. sako jei ryt nekris reikia krauja ir slapima daryt..o sako dantenos jau ner tokios patine, kai man atrodo patine kad net kauburiai ten.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 07 vasario 2012 - 18:28
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Hortonas @ 2012 02 06, 23:06)
Man rodos kazkaip su skiestu actu reikia galunes vaikams patepti ir temperatura numusa.

girdėjau ir aš tą, lyg karštį traukia jis. Nebandžiau kol kas

QUOTE(bzykas @ 2012 02 06, 23:26)
del dantu tokia auksta neali buti.

gali ir dar kaip gali. Mums sukyla net iki 41 blink.gif taigiai,per valandą. Kiša pastoviai antibiotikus, o mes žinom, kad reikia tik skysčių jai ir mušti temperatūrą unsure.gif kai nukrenta, po kokių 2 dienų džiaugiamės dantuku unsure.gif

QUOTE(argus @ 2012 02 07, 09:32)
Aš kai aukšta temperatūra sūnui būna ant blauzdų dedu drėgnus rankšluostukus, o ant jų dar sausą užvynioju. Žinau kad deda prie kūno ledus, apipila šiltu vandeniu kojas dušinėj (pati bandžiau šį metodą - labai gerai numuša).

dedu, bendra vaiko būsena tikrai pagerėja, nors kai dedu, nelabai dėkingai į mane vaikas žiūri lotuliukas.gif
QUOTE(Braita @ 2012 02 07, 10:27)
As antimonium tartaricum žirniukų daviau, kai girdėjosi krūtinėje karkaliukai. Kai pakosėdavo  švariai kvėpuodavo. Bet reikia paskaityti apie kiekvieną iš čia pasiūlytų variantų, nes tik jūs patri žinot koks tas kosulys.
Beje, manajai kosulys š po nakties būdavo drėgnas, bet gilus, drąskantis. baisu būdavo klausyti. Man labai pramušė ledus inhaliavimai -  pradžioje su inhaliatorimi (vanduo+druska), o kai vaikas jau nebesileido, nes visgi dar mažiukė - vonioje prie paleisto karšto dušo ir dar puodo su verdančiu vandeniu (į jį įdėdavu truptuis eukalipto) laikydavau. Atvėrė bronchus, lengviau būdavo atkosėti.
Tai vaikams nebijau duoti homeopatiniu, pasitikiu jais, o paracetamolis kritiniu atveju, dažnaiusiai nakčiai, kad vaikas galėtų pasiilsėti ir pamiegti ramiai.

jau viską išbandėm, inhaliatoriumi druskinu vandeniu per dieną kvėpuojam kelis kartusm,eukaliptu taip pat. Šį kartą nepavyko mums išsisukti verysad.gif
na nelygu kaip kyla ta temperatūra. Maniškei tai žiauriai staigiai, tą naktį apie miegus nei kalbos nėra, budim ir vis matuojam verysad.gif

QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 19:21)
RRR Miau, na idomiai jus cia parasete.. mums tai sako negali tokia tempa del dantu but...bet as tikiu kad gali.. apziurejom nieko neranda, neturi prie ko prikibt..tai sako gal tridiene karstine.. sako jei ryt nekris reikia krauja ir slapima daryt..o sako dantenos jau ner tokios patine, kai man atrodo patine kad net kauburiai ten..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras

gydžiau vaiką nuo žalios slogos, daviau kal.bichrom. Dabar ir užkimęs jau ir kosti taip nei sausai, nei šlapiai, nosis užsikimšus, pilna, šniurkščiojo, bet ne daug išsipučia, kaip išburkę ten. Jei išpučia, tai žaliai, tirštai, bet ne kietai, nosies pakraščiuos irgi matos žali liuliai, neaplipę, o tokie na tiršti. Ką duot? Nes duodu kal.bichr ir homeovox, daugiau neišmąstau
Atsakyti
Zinokit buvo toks idomus ivykis. Cia ne man, nes as nuproteciau. Tai va. Vaikui manzam temp 41. Nueina pas homeopata, nes nebezino ka daryti, nes musa temp. o ji vel nukritus pakyla po kurio laiko. TAi va. Gydytojas apzejes sako jus nesinervinkit, tai dantukai.Nieko nedarykit.Nu ji vos neneusisove. Tai ka jus manot,ir taip 5 dienas.O paskui nukrito ir viskas. Aisku dantukas nepasirode is karto. BAigesi viskas gerai, nu bet mamos saltumas, as tai su paracetamoliu buciau mususi.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 02 07, 21:27)
Labas vakaras

gydžiau vaiką nuo žalios slogos, daviau kal.bichrom. Dabar ir užkimęs jau ir kosti taip nei sausai, nei šlapiai, nosis užsikimšus, pilna, šniurkščiojo, bet ne daug išsipučia, kaip išburkę ten. Jei išpučia, tai žaliai, tirštai, bet ne kietai, nosies pakraščiuos irgi matos žali liuliai, neaplipę, o tokie na tiršti. Ką duot? Nes duodu kal.bichr ir homeovox, daugiau neišmąstau

duokit ta pati manau, o del kosejimo , gali buti kad snargliukai i gerkle teka, tai jam ir dirgina.Aisku stebekit kaip kvepuoja.Ar pilna krutine ir tiek. O jei linksmas tai is vis, eikit snyga paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 07 vasario 2012 - 20:55
QUOTE(kristule666 @ 2012 02 07, 20:54)
Zinokit buvo toks idomus ivykis. Cia ne man, nes as nuproteciau. Tai va. Vaikui manzam temp 41. Nueina pas homeopata, nes nebezino ka daryti, nes musa temp. o ji vel nukritus pakyla po kurio laiko. TAi va. Gydytojas apzejes sako jus nesinervinkit, tai dantukai.Nieko nedarykit.Nu ji vos neneusisove. Tai ka jus manot,ir taip 5 dienas.O paskui nukrito ir viskas. Aisku dantukas nepasirode is karto. BAigesi viskas gerai, nu bet mamos saltumas, as tai su paracetamoliu buciau mususi.
Papildyta:
duokit ta pati manau, o del kosejimo , gali buti kad snargliukai i gerkle teka, tai jam ir dirgina.Aisku stebekit kaip kvepuoja.Ar pilna krutine ir tiek. O jei linksmas tai is vis, eikit snyga paskaityti mirksiukas.gif

aš tai net nematuoju būna, kad ramiau būtų biggrin.gif nes aš iš tų, kur nemuša tempų

kad jam negerėja visai, todėl galvoju, kad reik ko kito. nors duodu kelias dienas tik 3 kartus po 5 žirnius 30potenc. (vaikui 5m) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 02 07, 23:01)
aš tai net nematuoju būna, kad ramiau būtų biggrin.gif nes aš iš tų, kur nemuša tempų

kad jam negerėja visai, todėl galvoju, kad reik ko kito. nors duodu kelias dienas tik 3 kartus po 5 žirnius 30potenc. (vaikui 5m) g.gif

yra kali bichronum kompleksas, tai ten nuo ivairesniu slogu.Ten yra ir Lufta, alium sepa, sulfur jodatum.

3 katus per diena tai labiau nuo letiniu ligu, o kaii umus tai kas 15 min reiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 07 vasario 2012 - 21:32
joo...5 dienas kankintis ne juokai....nuproteciau unsure.gif

tekka o nenorit tuo neti pot principu nosi isplauti? mums suveikia, isteka tie zali..dar thuja nuo zaliu veikia..

O pas mus dar ir zali kakai, neviduriuoja bet is kur ta spalva tokia? ir nuo dantu? g.gif
Atsakyti