Labas vakaras
QUOTE(Hortonas @ 2012 02 06, 23:06)
Man rodos kazkaip su skiestu actu reikia galunes vaikams patepti ir temperatura numusa.
girdėjau ir aš tą, lyg karštį traukia jis. Nebandžiau kol kas
QUOTE(bzykas @ 2012 02 06, 23:26)
del dantu tokia auksta neali buti.
gali ir dar kaip gali. Mums sukyla net iki 41
taigiai,per valandą. Kiša pastoviai antibiotikus, o mes žinom, kad reikia tik skysčių jai ir mušti temperatūrą
kai nukrenta, po kokių 2 dienų džiaugiamės dantuku
QUOTE(argus @ 2012 02 07, 09:32)
Aš kai aukšta temperatūra sūnui būna ant blauzdų dedu drėgnus rankšluostukus, o ant jų dar sausą užvynioju. Žinau kad deda prie kūno ledus, apipila šiltu vandeniu kojas dušinėj (pati bandžiau šį metodą - labai gerai numuša).
dedu, bendra vaiko būsena tikrai pagerėja, nors kai dedu, nelabai dėkingai į mane vaikas žiūri
QUOTE(Braita @ 2012 02 07, 10:27)
As antimonium tartaricum žirniukų daviau, kai girdėjosi krūtinėje karkaliukai. Kai pakosėdavo švariai kvėpuodavo. Bet reikia paskaityti apie kiekvieną iš čia pasiūlytų variantų, nes tik jūs patri žinot koks tas kosulys.
Beje, manajai kosulys š po nakties būdavo drėgnas, bet gilus, drąskantis. baisu būdavo klausyti. Man labai pramušė ledus inhaliavimai - pradžioje su inhaliatorimi (vanduo+druska), o kai vaikas jau nebesileido, nes visgi dar mažiukė - vonioje prie paleisto karšto dušo ir dar puodo su verdančiu vandeniu (į jį įdėdavu truptuis eukalipto) laikydavau. Atvėrė bronchus, lengviau būdavo atkosėti.
Tai vaikams nebijau duoti homeopatiniu, pasitikiu jais, o paracetamolis kritiniu atveju, dažnaiusiai nakčiai, kad vaikas galėtų pasiilsėti ir pamiegti ramiai.
jau viską išbandėm, inhaliatoriumi druskinu vandeniu per dieną kvėpuojam kelis kartusm,eukaliptu taip pat. Šį kartą nepavyko mums išsisukti
na nelygu kaip kyla ta temperatūra. Maniškei tai žiauriai staigiai, tą naktį apie miegus nei kalbos nėra, budim ir vis matuojam
QUOTE(Dzada @ 2012 02 07, 19:21)
RRR Miau, na idomiai jus cia parasete.. mums tai sako negali tokia tempa del dantu but...bet as tikiu kad gali.. apziurejom nieko neranda, neturi prie ko prikibt..tai sako gal tridiene karstine.. sako jei ryt nekris reikia krauja ir slapima daryt..o sako dantenos jau ner tokios patine, kai man atrodo patine kad net kauburiai ten..