Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(bzykas @ 2012 02 05, 20:44)
O kiek dregmes kambaryje? Gal tiesiog pas jus sausa ir del to vaikas kosti sausai g.gif

na gal ir sausoka ,bet as bandau drekint
Atsakyti
Sveikos merginos,
Taip seniai pas jus buvau. Džiaugėmės šiemet, kad dičkė praktiškai jau geri pusė metų net nusikosėjus nėra, o ir sirgus per tą laiką nebuvo.
Bet dabar apsirgom ir nelabai sugaudom kuom. Šįryt atėjo į lovą pas mane ir pasiskundė, kad pykina bei skauda pilvuką. Porą kartų nusivėmė. O kai įdienojo pamačiau, kad visas veidas išbertas, bet taip keistai lyg būtų adatėlėm subadyta ir mikroskopinės kraujosrūvos matyt. Raudoniukė? Bet pykinimai ir vėmimai būdingi skarlatinai...
Neko neskauda, neniešti, gerklė/liežuvis atrodo įprastai, slogos/kosulio, temperatūros nėra, tik didelis bendras silpnumas.
Kol kas duodu beladona, nors abejoju ar ji tinka tokiu atveju. Lyg ir trūksta dar požymių, bet delsti tai irgi nesinori ax.gif .
Turit kokių minčių kas čia ir ką duoti? Gal koks virusas per virškinamąjį traktą su bėrimu siaučia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 06, 09:40)
Sveikos merginos,
Taip seniai pas jus buvau. Džiaugėmės šiemet, kad dičkė praktiškai jau geri pusė metų net nusikosėjus nėra, o ir sirgus per tą laiką nebuvo.
Bet dabar apsirgom ir nelabai sugaudom kuom. Šįryt atėjo į lovą pas mane ir pasiskundė, kad pykina bei skauda pilvuką. Porą kartų nusivėmė. O kai įdienojo pamačiau, kad visas veidas išbertas, bet taip keistai lyg būtų adatėlėm subadyta ir mikroskopinės kraujosrūvos matyt. Raudoniukė? Bet pykinimai ir vėmimai būdingi skarlatinai...
Neko neskauda, neniešti, gerklė/liežuvis atrodo įprastai, slogos/kosulio, temperatūros nėra, tik didelis bendras silpnumas.
Kol kas duodu beladona, nors abejoju ar ji tinka tokiu atveju. Lyg ir trūksta dar požymių, bet delsti tai irgi nesinori ax.gif .
Turit kokių minčių kas čia ir ką duoti? Gal koks virusas per virškinamąjį traktą su bėrimu siaučia g.gif

labas, mums buvo analogisa situcija pavasari, irgi pora kartu veme pasui isbere veida, beje tik veida raudonai kaip adatelemis, veliau tie plemai susijunge i istisa raudoni, paskui pradejo temperatura kilti, nuvaziavom pas daktare,paskui i ligonine,ir ta pacia nakti isoperavo apendicita... taip pat itariau skarlatina ir raudoniuke. sekmes jums 4u.gif beje pilvo skausmais nesiskunde
Atsakyti
Eina sau, net nepagalvočiau. Seksim kol kas labai. Ačiū už pasidalinimą patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 06 vasario 2012 - 10:51
QUOTE(natur @ 2012 02 04, 12:23)
o jergau kas per pavadiniamas bakterijos  doh.gif o kaip diagnozavo jetau taigi dabar kirmeliu nesugeba nustatyti o jums rado  doh.gif

Eme paseli laboratorijoje, "uzaugino'. Tai mokama, del to ne visiems gydytojai tikriausiai ir pataria.
Atsakyti
QUOTE(orchideja123 @ 2012 02 06, 10:51)
Eme paseli laboratorijoje, "uzaugino'. Tai mokama, del to ne visiems gydytojai tikriausiai ir pataria.

Mums ir loriste ir pulmonologas sako kad visi mes nuolat gleivineje turime po kelias net bakterijas. Tai netgi jeigu mums, lyg ir esant sveikiems, paimtu ir augintu paseli, isaugtu kokia nors bakterija, o influenza, tai labai daznoka. Svarbiausia kaip zmogus jauciasi. Viena ar kita bakterija gleivineje nesiojame apie 2-3 menesiu ir tada jas keicia kitos. Taip igauname joms imuniteta. Taciau jeigu imunitetas pasilpes, tai bakterija labai aktyvi ir sukelia jau ligos simptomus.
Atsakyti
Labas,

vienas trumpas klausimukas: ant lūpos nori iššokti herpesiukas (paprastoji pūslelinė). Ką rekomenduotumėt?
P.S. laukiuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 06 vasario 2012 - 11:51
Sveikos 4u.gif
QUOTE(argus @ 2012 02 05, 21:05)
Nei mušu nei kažkuom tepu (toks medus mano vaiką kai išįtepiau - sualergizavo, nors šiaip nealergiškas), tiesiog uždedu, apvynioju kokia medvilnine ar vilnone skara ir palaikau apie porą valandų, jis toks patamsėjęs, kaip susiglamžęs atrodo tuomet. Ir veikia toks gydymas nerealiai.

Šiaip dar kiek prisimenu kolegę pasakojant kad kažkaip gydė kosulį avižas piene pavirinant, bet neatsimenu nei koks kosulys buvo nei kaip tiksliai darė. Bet sakė efektas irgi labai geras.

?mastau.gif na uždėjau vakar kopūstą, kol kas poveikio kažkokio nesimato verysad.gif Koks skaudus tas kosulys jo, atsikosti, bet atrodo,kad jam drasko krūtinę visą verysad.gif dar ramybės būsenoj kaip ir normaliai,bet užtenka perbėgti kambarį, viskas, užsikosėja žiauriai verysad.gif ryt pasirodysim šeimos gyd. ir LOR, bus matyt ką pasakys. Tikiuosi nebūsiu prisižaidus unsure.gif
ačiū 4u.gif

QUOTE(coliuke29 @ 2012 02 05, 22:22)
na gal ir sausoka ,bet as bandau drekint

žiauriai reikia drėgmės, pas manęs įjungtas tam kambarį drėkintuvas pastoviai, vistiek terodo apie 40 drėgmės...o jei su kokiu rankšluosčiu ar šiaip puodeliu vandens, neįmanoma jaučiu normaliai sudrėkinti verysad.gif
Atsakyti
[quote=indoju,2012 02 06, 13:49]
Sveikos 4u.gif

?mastau.gif na uždėjau vakar kopūstą, kol kas poveikio kažkokio nesimato verysad.gif Koks skaudus tas kosulys jo, atsikosti, bet atrodo,kad jam drasko krūtinę visą verysad.gif dar ramybės būsenoj kaip ir normaliai,bet užtenka perbėgti kambarį, viskas, užsikosėja žiauriai verysad.gif ryt pasirodysim šeimos gyd. ir LOR, bus matyt ką pasakys. Tikiuosi nebūsiu prisižaidus unsure.gif
ačiū 4u.gif
ar bandet nuo tokio kosulio phosfora arba tuberculina?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 06, 10:40)
Sveikos merginos,

mano pradėjo bėrimas irgi ant veido atsirasti (daugiau ant dešinės pusės), nevemia nekarščiuoja... man tik keista, kad antihistamininiai nepadeda g.gif tai galim įtart, kad ne alergija g.gif
Atsakyti
Renna, tai jei alergija turbūt niežulys turėtų būti. Ir paprastai prie alerginių bėrimų toks paviršinis bėrimas būna, bent jau kaip manų kruopytės pabraukus su ranka jaučiasi.
Pas mus šį kartą jokių spuogelių, paviršius lygut lygutėlis, tik odoje maži raudoni taškeliai. Ačiū D, maniškė kol kas jaučias neblogai, bet atrodo tai įspūdingai, lyg būtų po kokį varnalėšų krūmą pasivoliojus.
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2012 02 06, 14:06)

ar bandet nuo tokio kosulio phosfora arba tuberculina?

ne, šitų nesu bandžiusi unsure.gif čia kažkas dar rekomendavo antimonium tartaricum mastau.gif kuris geriau kažin ? čia žirniukais?
Atsakyti