Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

Kas tinka prie laringitu??? Is po nakties mazius atsikele pilnai uzkimes su sausu, astriai kimiu lojanciu kosuliu doh.gif Nakti sukosejo tik 1k, dabar per pietu miega ne karto. Slogos nera, gerkle svari. Pries miega turejo 37.5, dabar 36.9. Po pietu miego atsikele piktas, verkslenantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingless: 02 vasario 2012 - 16:43
QUOTE(Dzada @ 2012 02 02, 10:12)
Sveikos,

Ka manote apie toki poziuri, pazystama parase, kurios vaikui AD.. "aš jo klausiau dėl homeopatijos, tai taip numykė, kai ėmiau klausti kokios būna homeopatijos gydymo pasėkmės papasakojo. Paklausiau ar jis savo vaiką gydytų, sakė nebent jau kai būtų kokių 7 metų, kai susiformavęs imunitetas"....neva galima sugadinti su homeopatija ir taip pazeidziama vieta...

Aš irgi girdėjus, perdavė alergologo nuomonę ax.gif "Homeopatiniai dar labiau alergizuos"... kažkas tokio, po to nebesigilinau. Vaikas nuo 1 m. (ar anksčiau) turi kompensuojamųjų vaistų knygutę, kurios užpildytų lapelių daugiau, nei mano 12-mečio.
Kiekvienas renkasi, kas jam geriausia. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wingless @ 2012 02 02, 17:40)
Kas tinka prie laringitu???  Is po nakties mazius atsikele pilnai uzkimes su sausu, astriai kimiu lojanciu kosuliu  doh.gif Nakti  sukosejo tik 1k, dabar per pietu miega ne karto. Slogos nera, gerkle svari. Pries miega turejo 37.5, dabar 36.9.  Po pietu miego atsikele piktas, verkslenantis.

Turėjom panašią situaciją su laringitiniu užkimimu prieš savaitėlę, tik mūsų temperatūra buvo aukštesnė.. Radau internete, kad galima gydyti Aconitum, turinčiais preparatais. Aconitum yra Influcid, Antigripp 1. Pirmą dieną valandą kas 15 min. daviau Influcid, paskui paretinau.. Antrą dieną daviau Antigripp 1 + Apis C30.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 02 02, 14:55)
BAikit, as tai isviso girdejau briedus. Tipo kazkoks kunikas visa gyvenima gydesi homeopatiniais zirniukais tai ji tipo apsedo velnias del to. Na kazka panasaus.

lotuliukas.gif

QUOTE(Mane @ 2012 02 02, 15:06)
Čia radau dar:
NISITA kremukas-nosytei nuo slogos
PINASOL- homeopatiniai lasiukai nuo slogos
Homeopatiniai preparatai nosies gleivinei nekenkia. Jie ne tik gydo slogą, bet ir padeda šalinti toksinus iš organizmo. Tekančiai slogai tiktų Euphorbium compositum purškalas ir lašai, Coryzalia tabletės. Pūlingą slogą gydo Nasoheel, Cinnabsin. Alerginę slogą gydo Rhinalergy, Luffa compositum (purškalas ir tabletės), Rinital. Užsitęsus slogai, reikalinga gydytojo konsultacija.
Hmmm, kažin ką rinktis, kad būtų veiksmingiausia  g.gif
Iki dabar tai gydytoja sakė, kad plaut/valyt nosytę Humer, gydyt Euphorbium 2 k. /d., o nakčiai, kad atpalaiduotų kvėpavimo takus lašint 1 k. vakare Vibrocil. Kadangi pabaigėm viską, tai kai pažiūri, šiuos 3 vaistukus nusipirkt 75 Lt  doh.gif

na nežinau, vibrocil tai visai mums nepasiteisno doh.gif mes pagrinde gydom slogą "iš vidaus" (lašiukais, tabletėmis),o įpurškiu euphorbium jei sunku kvėpuoti. geriausia mums cibabsin, jei bėganti sloga allium cepa žirniai mirksiukas.gif o taip pat naudojam ir Naso-heel nes būdinga sinusitinė sloga mirksiukas.gif
QUOTE(wingless @ 2012 02 02, 17:40)
Kas tinka prie laringitu???  Is po nakties mazius atsikele pilnai uzkimes su sausu, astriai kimiu lojanciu kosuliu   Nakti  sukosejo tik 1k, dabar per pietu miega ne karto. Slogos nera, gerkle svari. Pries miega turejo 37.5, dabar 36.9.  Po pietu miego atsikele piktas, verkslenantis.

sūnus mano dažnai serga laringitu, tai duodu čiulpiamas tabletes islandinę kerpę, dabar naujas išbandėm Homeovox, taip pat geras poveikis. o iš geriamų , tai Hosphor-homaccord 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2012 02 02, 19:05)
Aš irgi girdėjus, perdavė alergologo nuomonę  ax.gif  "Homeopatiniai dar labiau alergizuos"... kažkas tokio, po to nebesigilinau. Vaikas nuo 1 m. (ar anksčiau) turi kompensuojamųjų vaistų knygutę, kurios užpildytų lapelių daugiau, nei mano 12-mečio.
Kiekvienas renkasi, kas jam geriausia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 02 vasario 2012 - 19:30
O Coryzalia ir Cinnabsin kuris kuriai slogai skirtas? Niekaip nerandu, nors buvau čia skaičiusi doh.gif
Atsakyti
Coryzalia - vartoju labiau skaidriai begančiai slogai. Bet sprendžiant iš sudėties tinka ir gelsvai, ir kai siūlai tįsta.
SUDĖTIS
Allium cepa 3 CH 0.333 mg
Sabadilla 3 CH 0.333 mg
Gelsemium 3 CH 0.333 mg
Belladonna 3 CH 0.333 mg
Kalium bichromatum 3 CH 0.333 mg
Pulsatilla 3 CH 0.333 mg

Cinnabsin labiau sinusitinei. Sudetis: Cinnabaris Trit. D3, 25 mg Hydrastis Trit. D3, 25 mg Kalium bichromicum Trit. D3, 25 mg Echinacea Trit. Dl.
Atsakyti
Braita, ačiū 4u.gif
Atsakyti
mamos, patarkite prasau man, kurios gydotes homeopatiniais

vaikiukui 1metai ir 8 men. noriu duoti vaista DIOSCOREA turi 6, po kiek zirniuku man duoti ? ir kelis kart dienoj butu galima?

kuris stipresnis vaistas pvz ar 6 ar 30 ???
Aciu
parasiau ir paskui radau pirmame puslapyje doh.gif atskayma i pirma klausima. o dar klausimas toks ar yra skirtumas ar geriua vaistuka zirniuka istirpdyti vandenyje ar duoti suciulpti ? Kaip geriau isisavina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 02 vasario 2012 - 21:45
Mano didzioji sirgo laringitu nuo 1metu, kokis 3-4 kartus, tai mums padejo garintuvas, mes salia lovos pastatydavome... arba su omron inhaliatoriumi darydavome inhaliacijas.. juokemes su vyru kad net palapine pastate buvome virs lovytes ir po ta palapine garintuva, taip isvengeme ligonines..

Merginos, kazkada klausiau, bet neatsakete, kaip vienos rusies zirniukas gali tikti visoms ligoms?

Ir gal kazkas atsiliepimu turite apie gyd, Pinikiene?

As dar vis kosau, atrode nueme ta bjauru kosuly per para bronchalis heel, bet vat raudona dar gerkle ne taip smarkiai kaip pradzioje( angina heel ) kazkiek veikia... Maniau kad pasveiksiu per pora dienu, bet va jau savaite... kazkas ne iki galo veikia.. g.gif

Mums gyditoju diena vakar buvo.. Bijau girtis bet..[COLOR=yellow] loriste nerado jokio skyscio kaktoje ir daubose, dar vakar tik kaire snerve paburkus buvo, o siandien jau laisvai kvepuoja... nz ar cia gyd. B suveike tie lasiukai, ar cia imuno pats susitvarke..

Po alergologes, rado alergija kiausinio baltymui, tai vat kodel pabertos akys ir vokai, o as kaltinau padazus..o visas kunas sake tie plemai tai lengvos forms AD.. tai dabar zodziu vel ivedineju nauja produkta kas 4 dienas...paskaiciau kad jai tikru Borax.. kas nors apie borax ir kad padeda alergijom girdejote?

Cia ne apie homeopatija, bet siaip geru patarimu ir nuomoniu randu gal kas ir zinote aisku, bet manau kas nezino visai idomu ir naudinga http://sveikatossaltinis.blogas.lt/
Atsakyti
Mums isaudino haemophilus influenzae bakterija gerkleje. Pediatras vienareiksmiskai siulo antibiotkus. Gal kas turejote panasia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 02 02, 23:03)
Mano didzioji sirgo laringitu nuo 1metu, kokis 3-4 kartus, tai mums padejo garintuvas, mes salia lovos pastatydavome... arba su omron inhaliatoriumi darydavome inhaliacijas.. juokemes su vyru kad net palapine pastate buvome virs lovytes ir po ta palapine garintuva, taip isvengeme ligonines..

Na inhaliatoriu turime, dukryte anksciau daznai sirgdavo, tai kol nedraugavom su homeopatija tai visad gelbedavo inhaliacijos su adrenalinu... Dabar kai jau atrodo kad niekas nepadeda ir nebezinau kokiu zirniuku griebtis vel traukiu inhaliatoriu... Kas galetu adrenalina pakeist?
Atsakyti
QUOTE(wingless @ 2012 02 03, 12:52)
Na inhaliatoriu turime, dukryte anksciau daznai sirgdavo, tai kol nedraugavom su homeopatija tai visad gelbedavo inhaliacijos su adrenalinu... Dabar kai jau atrodo kad niekas nepadeda ir nebezinau kokiu zirniuku griebtis vel traukiu inhaliatoriu...  Kas galetu adrenalina pakeist?

Mano vaikui labai gerai padėdavo čiobrelių arba medaus inhaliacijos. Inhaliatoriaus neturėjau dar tuo metu, tai su ta Eukabalio inhaliatorium, kur į apačią karštas vanduo su kažkuom ir trūbelė tokia į veidą eina.
Šiaip dar gysločio arbata gerai sergant laringitu.
Atsakyti