Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(coliuke29 @ 2012 01 30, 08:55)
sveikos gal patarsit,nes as nelabai su tais homeopatiniais vaistais dar susidraugavusi blush2.gif ,mano sunus 12 metu bego maratona pries 3sav.ir grizes taip kosejo ,net lojanciai ,temperaturos nebuvo ,bet nepraejolaringitas buvo,tai pagulde i ligonine 2dienu nes kosejo kaip is statines jau,vaistu jokiu nedave tik kvepuot su adrenalinu,tai kai paleido sake kad dar gert vaistus nuo kosulio nes jauciasi siurkstus kvepavimas dar,daviau stodal ,paejo savaite i mokykla ir vel atkrito koseja sausai ir visa savaite vel gyditoja dave antibijotiku ,nes ir gerkle uzraudus buvo ,bet niekaip nepraeina ,duodu ir stodal ir arbatas ivairias ,ciobreliu salpusniu ,virinu piena,niekas nepadeda jokio atsikosejimo .jau gyditoja liepe ir i mokykla eit ,bet net bijau leist sitaip kostinti ,gal ka patarsit dar paduoti g.gif

Visų pirma išsiaiškinkit kaip kosėja ) sausai ar drėgnai. Tuomet ir žiūrėkit kokias vaistažoles duoti. Jeigu kosulys sausas, tada islandines kerpenas (tik tuomet jokių antibiotikų negalima duoti), gyslotis. Jei kosulys drėgnas - čiobreliai ir kt. Jei jūs duodate šalpusnį ir čiobrelius - neteisingai gydote. Šalpusnis slopina kosulį, čiobrelis lengvina atsikosėjimą. Taip pat gerai yra kopūsto lapas ant krūtinės uždėtas, arba ištepti nugarą bei krūtinę kokiu Resorbanu. Labai gerai karštas pienas su kakavos sviestu.
O į mokyklą aš neleisčiau vaiko jei kosėtų. O šiukštus kosulys gali ilgai išlikti.
Atsakyti

QUOTE(coliuke29 @ 2012 01 30, 07:55)
sveikos gal patarsit,nes as nelabai su tais homeopatiniais vaistais dar susidraugavusi blush2.gif ,mano sunus 12 metu bego maratona pries 3sav.ir grizes taip kosejo ,net lojanciai ,temperaturos nebuvo ,bet nepraejolaringitas buvo,tai pagulde i ligonine 2dienu nes kosejo kaip is statines jau,vaistu jokiu nedave tik kvepuot su adrenalinu,tai kai paleido sake kad dar gert vaistus nuo kosulio nes jauciasi siurkstus kvepavimas dar,daviau stodal ,paejo savaite i mokykla ir vel atkrito koseja sausai ir visa savaite vel gyditoja dave antibijotiku ,nes ir gerkle uzraudus buvo ,bet niekaip nepraeina ,duodu ir stodal ir arbatas ivairias ,ciobreliu salpusniu ,virinu piena,niekas nepadeda jokio atsikosejimo .jau gyditoja liepe ir i mokykla eit ,bet net bijau leist sitaip kostinti ,gal ka patarsit dar paduoti g.gif

Pasiskaitykit Drosera homaccord.
Dar Bronchalis heel.
Ir Stodal sudėtyje esanti Spongia.
Kadangi peršalta nuo šalto oro, plius dar tikriausiai galėjo jaudintis - Aconitum gali būti.

Gal kitos merginos turės daugiau idėjų. 4u.gif

QUOTE(lienusia @ 2012 01 30, 08:36)
sakes.o as daviau po 10 lasu kas 15 min, ka dabar daryt, jai 3-ia diena tempa 35,6, niekaip negali ji susilti... blink.gif

Nėra tragedija 4u.gif Su homeopatiniais per trumpą laiką abejoju, ar galit "pridirbti". Ar pačiai nėra niekada buvę po stipraus viruso, kad temperatūra ženkliai žemesnė? Vaikas išglebęs ar guvus? Gal tiesiog reikia truputį laiko, kad atsistatytų ir duokit skysčių.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 30, 10:20)
Pasiskaitykit Drosera homaccord.
Dar Bronchalis heel.
Ir Stodal sudėtyje esanti Spongia.
Kadangi peršalta nuo šalto oro, plius dar tikriausiai galėjo jaudintis - Aconitum gali būti.

Gal kitos merginos turės daugiau idėjų.  4u.gif
Nėra tragedija  4u.gif Su homeopatiniais per trumpą laiką abejoju, ar galit "pridirbti". Ar pačiai nėra niekada buvę po stipraus viruso, kad temperatūra ženkliai žemesnė? Vaikas išglebęs ar guvus? Gal tiesiog reikia truputį laiko, kad atsistatytų ir duokit skysčių.

aCIU LABAI UZ NUOMONE, VAIKAS GUVUS, TOKIA PAT KAIP VISADA, TIK GASDINA, AKD VISA SALTA, IR NIEKAIP NESUSYLA. BET PASKAMBINAU HOMEOPATEI, IRGI APRAMINA, AKD PO VIRUSA NUKRENTA TEMPA, IDOMU TIK KADA JI ATSISTATYS, NES NUO STRESU NEGALIU BAIGT MOKLU, TAI 40 TEMPA, TAI 35, doh.gif . BET ACIU VISOMS UZ NUOMONE mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Braita @ 2012 01 30, 09:09)
lasiukus dozuoti reikia kaip ir žirniukus  suaugusiojo dozė 9-10 lašiukų, o vaikui 1,7 metų - tik 2 lašiukai.
Dėl dažnumo - aš esu davusi kas pusę valandos apie 2 dienas, kai tokia aukšta temperatūra buvo.

blink.gif įdomiai, mūsų homeop. sakė,kad jei tarkim užkyla aukšta temperatūra,tai aconitum ir beladona suduoti 4 kartus kas kokias 8min. mastau.gif ir visus vaistus taip gerti, nelabai kažkokio grafiko laikytis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 01 30, 09:44)
Visų pirma išsiaiškinkit kaip kosėja ) sausai ar drėgnai. Tuomet ir žiūrėkit kokias vaistažoles duoti. Jeigu kosulys sausas, tada islandines kerpenas (tik tuomet jokių antibiotikų negalima duoti), gyslotis. Jei kosulys drėgnas - čiobreliai ir kt. Jei jūs duodate šalpusnį ir čiobrelius - neteisingai gydote. Šalpusnis slopina kosulį, čiobrelis lengvina atsikosėjimą. Taip pat gerai yra kopūsto lapas ant krūtinės uždėtas, arba ištepti nugarą bei krūtinę kokiu Resorbanu. Labai gerai karštas pienas su kakavos sviestu.
O į mokyklą aš neleisčiau vaiko jei kosėtų. O šiukštus kosulys gali ilgai išlikti.

sausai koseja ir is taip giliai,klasesi gyditoja bet plauciai svarus sako,temperaturos nera ir net nebuvo,tai dabar visai susimaisiau ciobrelis ar salpusnis? blush2.gif tas ir yra ir kojas kaitino ir garstyciu trauklapius dejau ir rezorbana trinu ,ir taures kas antra diena dedu, niekas nepadeda.o kazin kaip pusu pumpurai nes raso kad atsikosejimui?tai va kad ir man nesinori leisti i mokykla ,bet visa savaite pragulejo su atleidimu jau dabar daktare sako pabandyt leist,bet jis vos tik iseina i lauka gauna oro salto jam paastreja kosulys doh.gif
Atsakyti
Pabandykit vakare preis miega isgerti silto svoguninio pieno su medumi (supjaustyta svoguna uzpilti pienu ir pakaitinti iki uzvirimi, nukosti, i truputi pravesusi piena ideti medaus). Paskui tik nieko tegu nevalgo iki ryto. Mano seimynai visada suveikai nuo sauso kosulio. Bet reikia pagerti kai taip issiseneje bent 4-5 vakarus. Nors kazkoks pagerejimas turetu jaustis jau kita diena.
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 01 30, 13:22)
sausai koseja ir is taip giliai,klasesi gyditoja bet plauciai svarus sako,temperaturos nera ir net nebuvo,tai dabar visai susimaisiau ciobrelis ar salpusnis? blush2.gif tas ir yra ir kojas kaitino ir garstyciu trauklapius dejau ir rezorbana trinu ,ir taures kas antra diena dedu,  niekas nepadeda.o kazin kaip pusu pumpurai nes raso kad atsikosejimui?tai va kad ir man nesinori leisti i mokykla ,bet visa savaite pragulejo su atleidimu jau dabar daktare sako pabandyt leist,bet jis vos tik iseina i lauka gauna oro salto jam paastreja kosulys doh.gif

mano vaikas kosti nuo spalio menesio, sausu , draskanciu kosuliu, ko mes tik nedarem - ir pas pulmonologus buvom, ir pas alergologus, ir antibijotikus gerem, ir homeopatinius vaistus - niekas nepadejo, vaikas kosti 4 -as menuo. ir atsitiko stebuklas, kai kaimyne atnese kakavos sviesto, kuris mum padare stebukla - po 3-ju dienu negerdamas jokiu vaistu, vaikas visiskai nebekosti, as pati patiket negaliu siuo stebuklu. pabandykit ir jus. jo yra pirkti vilniuj Rutos firminej parduotuvej, ir Bige (alieju pardej)
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 01 30, 13:22)
sausai koseja ir is taip giliai,klasesi gyditoja bet plauciai svarus sako,temperaturos nera ir net nebuvo,tai dabar visai susimaisiau ciobrelis ar salpusnis? blush2.gif tas ir yra ir kojas kaitino ir garstyciu trauklapius dejau ir rezorbana trinu ,ir taures kas antra diena dedu,  niekas nepadeda.o kazin kaip pusu pumpurai nes raso kad atsikosejimui?tai va kad ir man nesinori leisti i mokykla ,bet visa savaite pragulejo su atleidimu jau dabar daktare sako pabandyt leist,bet jis vos tik iseina i lauka gauna oro salto jam paastreja kosulys doh.gif

Jeigu sausai kosti, tai negalia atsikosėjančių duoti, tik slopinti. O slopina šalpusnis, islandinė kerpena, gyslotis. Kaip jau minėjau, labai gerai veikia pienas su kakavos sviestu vakarais.
O šiaip dar gali būti užsitesęs kosulys, mano vaikui Tuberkulinum labai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2012 01 30, 13:50)
mano vaikas kosti nuo spalio menesio, sausu , draskanciu kosuliu, ko mes tik nedarem - ir pas pulmonologus buvom, ir pas alergologus, ir antibijotikus gerem, ir homeopatinius vaistus - niekas nepadejo, vaikas kosti 4 -as menuo. ir atsitiko stebuklas, kai kaimyne atnese kakavos sviesto, kuris mum padare stebukla - po 3-ju dienu negerdamas jokiu vaistu, vaikas visiskai nebekosti, as pati patiket negaliu siuo stebuklu. pabandykit ir jus. jo yra pirkti vilniuj Rutos firminej parduotuvej, ir Bige (alieju pardej)

gal ir padetu tikrai g.gif bet kazin ar rasiu as tokio dalyko kedainiuose g.gif reiks pasiziuret bet abejoju
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 01 30, 14:41)
gal ir padetu tikrai g.gif bet kazin  ar rasiu as tokio dalyko kedainiuose g.gif reiks pasiziuret bet abejoju

TAI GAL YRA KAS IS VILNIAUS GALETU ATSIUST, SAKAU, PATI NEGALIU PATIKET, AKD JOKIE VAISTAI MANO VAIKUI NEPADEJO, O LIAUDISKA PRIEMONE, DABAR JAU 2 SAVAITES KAIP NEKOSTI NUO SPALIO MENESIO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lienusia: 30 sausio 2012 - 14:05
QUOTE(coliuke29 @ 2012 01 30, 12:22)

Rumex pasiskaitykit.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 01 29, 22:44)
as bandau sekti savo maista.. bet valgau ta pati kaip ir anksciua... iki 6 menesiu jos nebere...na tik ta pseudo alergija apie akis, ir vokus..ir pas alergologe del jos nieko nerado.. tai as vis maniau nuo mano puse taures vyno , bet poto supratau kad nuo padazo keciupo, ar va per klaida MC donaldo suvalgyto padazo..geda...
bet ka turime dabar tai baisu, tada ten mizeris...
Ji man ir nerami pasidare, uzmiega is 3-4 karto, prabunda verkia..

Aciu merginos uz konsultacijas 4u.gif
Tiesiog esu visiskoje nevilty....

Del geruju bakteriju su leliuku atsargiau, gali ir nuo ju berti. Maniskiam netiko ne viena is rinkoje samu,vis berdavo. Ir jei nuspresit MP maitinti -tas pats, ziurekit ka pati valgot. Ko neduotumet vaikui, neimkit pati i burna.
Maniskiui stipri alergija buvo ir kol maitinausi tik agurkais, bulvem,ryziais,avizom rugine duona,makaronais (nespalvotais produktais) - stipriai susitvarke. O paskui ziuri i savaite 1 produkta pridedi ir ziuri ar nerausta skruostai,neberia. Pvz n uo slyvu ir obuoliu mus ipatingai parausdavo skruostai, jei kas man butu pasakes jaunai kvailai ,kd cia ne "sveiko vaiko raudonais zandais" , o alergiko simptomas... doh.gif Mes sita dalka homeoptiskai gydomes 3 metus ir stipriai pagerejo. Mums ilgiau uztruko - nes mes mums si liga- genuose, o kiti issigydo per pusmeti homeopatiskai....
Atsakyti