QUOTE(argus @ 2012 01 29, 20:50)
.
Dzada siūlyčiau pamėginti gerų bakterijų kompleksą, bet kokį - prisiderinkit pati. Mano vaikui pats geriausias - tai Forever (
Forever) probiotikai.
Aciu.. jus juos nuolat vartojate?nes mes kiek isbande su vyresniaja del tustinimosi problemu tai kol naudojame veikia gerai, tik baigiame ir vel ta pati problema.. tai sako tada organizmas ju neisisavina..Ir kaip kudikiui, jie atsidaro ir kaip miltukai pasidaro?
QUOTE(Malena30 @ 2012 01 29, 21:39)
Kita diena kaip ir sveiki, tik dar profilaktiskai daviau mineta kompleksa, kaip buvo liepus gydytoja.
O kas del alergijos, tai pati esu labai alergiska. Jusu atveju dabar yra sunku suprasti, kas netinka, nes esate labai issialergine. As gal kuriam laikui palikciau tik MP, o primaitinima pradeciau tik kaip visiskai pasibaigtu alergija. Beja, gal pati kazka "negero" valgote?
O jei ne paslaptis kas jusu gyd?
as bandau sekti savo maista.. bet valgau ta pati kaip ir anksciua... iki 6 menesiu jos nebere...na tik ta pseudo alergija apie akis, ir vokus..ir pas alergologe del jos nieko nerado.. tai as vis maniau nuo mano puse taures vyno , bet poto supratau kad nuo padazo keciupo, ar va per klaida MC donaldo suvalgyto padazo..geda...
bet ka turime dabar tai baisu, tada ten mizeris...
Ji man ir nerami pasidare, uzmiega is 3-4 karto, prabunda verkia..
Beje paskaiciau kad phosporus nuo baimes, kaip tik tokios kaip vyresniajai, idomu kaip dozuoti, kad visai praeitu ta baime?
Aciu merginos uz konsultacijas
Tiesiog esu visiskoje nevilty....