Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Malena30 @ 2012 01 28, 21:18)
Mamytes, ka galeciau duoti 1,8 metu suneliui nuo viduriavimo? Namuose turime homeopatiniu vaistu vaistinele, tik beda, kad as dar sioje srityje neigudusi verysad.gif

Merginų minėti Arsenicum, Baptisia, podophylum. Kompleksai Veratrum homaccord, Berberis homaccord, Diarrheel.
Skaitykit ir žiūrėkit, kuris labiausiai atitinka. 4u.gif
Atsakyti
ką dar galit apie tuos kompleksus pasakyti? kokiu atveju jie geriau nei žirniai? blush2.gif
Atsakyti
dar klausimas,ar naudojantis šiuo psl. http://www.abchomeopathy.com/go.php suvedus visus simptomus išrenka konkrečiai vaistą, kurį galima nusipirkti LT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 01 29, 11:23)
randu tokius aethusa, belladonna, chamomilla, rheum,podophylum..

Papildyta:
QUOTE(Iewuzze @ 2012 01 29, 11:50)

Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2012 01 29, 12:00)
Man Baptisia sauveike (nuo virusinio viduriavimo). O kai kartu dar ir vėmė (Noro ar Roto virusas), tai  arsenicum album.

Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 29, 17:58)
Merginų minėti Arsenicum, Baptisia, podophylum. Kompleksai Veratrum homaccord, Berberis homaccord, Diarrheel.
Skaitykit ir žiūrėkit, kuris labiausiai atitinka.  4u.gif

Visoms mamytems didelis ACIU uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Susisiekiau su musu homeopate, ji rekomendavi China 6. Nezinau ar sutapimas ar taip gerai suveike, kad 2 kart po 2 zirnelius ir viskas baigesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 29 sausio 2012 - 19:14
Ima geras pavydas, kai paskaitau apie jusu gyd. kaip per pora valandu nuima simptomus visokius... nu kaip mistika kokia..

mums va savaite ryt bus, nematau pagerejimo sinusite...

palikau bulve+ kopusta mazei, zandai raudoni raudoni.... nesuprantu as jau... gal is vis kuriam laikui duoti tik MP? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 01 29, 20:38)
Ima geras pavydas, kai paskaitau apie jusu gyd. kaip per pora valandu nuima simptomus visokius... nu kaip mistika kokia..

palikau bulve+ kopusta mazei, zandai raudoni raudoni.... nesuprantu as jau... gal is vis kuriam laikui duoti tik MP? verysad.gif

Šiaip nesu susidūrusi su alergijom labai, bet kiek domėjausi, tai alergija gali pasireikšti po 7 dienų net, priklausomai nuo organizmo. Taip pat, jei yra įsiaudrinęs, tai ir nuo bet ko gali alergizuotis.
Dzada siūlyčiau pamėginti gerų bakterijų kompleksą, bet kokį - prisiderinkit pati. Mano vaikui pats geriausias - tai Forever (Forever) probiotikai. Aišku jo alergija nekankina, bet turi rimtų probemų su žarnynų. Neplatinu ir nepropaguoju, bet jos tikrai vienintelės, kurios jam padeda. Todėl sakyčiau bandyti visas kol atrasit kurios geriausios. Pasiskaitykit internete, kokių bakterijų reikia sergant alergija ir tada ieškokit tokių bakterijų. Tik aišku, visa informacija yra tik anglų kalba. Na bent jau lietuvių kalba nesu radusi.
Manau, kad gerosios bakterijos pagerintų Jūsų vaikui savijautą ir kažkiek sumažintų alergijos simptomus.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2012 01 29, 20:38)

Su homeopatija draugaujame nesenai, bet kiek suprantu naudojami homeopatiniai vaistai rezultata (t.y. pagerejima) turi duoti is karto, o jei jo nera vadinasi yra netinkamai parinkti vaistai. Tad jei jau savaite vartojate vaistukus ir nieko gero, prasykite savo homeopato parinkti kitus vaistus. Mums pries savaite buvo gerkle, temp. 40, daviau kaip visada prie sio susirgimo mums parinktus vaistus (Apis 30 ir Belladona), bet jie nesuveike, bukle negerejo, tai kita diena homeopate pakeite i Belladona kompleksa. Sudaviau per diena du kartus po du zirnelius ir vakare temperatura nukrito iki normalios. Kita diena kaip ir sveiki, tik dar profilaktiskai daviau mineta kompleksa, kaip buvo liepus gydytoja.
Bet cia tik mano nuomone, gal ir klystu blush2.gif Dar ne daug laiko, kaip praktikuojame homeopatija.
O kas del alergijos, tai pati esu labai alergiska. Jusu atveju dabar yra sunku suprasti, kas netinka, nes esate labai issialergine. As gal kuriam laikui palikciau tik MP, o primaitinima pradeciau tik kaip visiskai pasibaigtu alergija. Beja, gal pati kazka "negero" valgote?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 01 29, 20:50)
.
Dzada siūlyčiau pamėginti gerų bakterijų kompleksą, bet kokį - prisiderinkit pati. Mano vaikui pats geriausias - tai Forever (Forever) probiotikai.

Aciu.. jus juos nuolat vartojate?nes mes kiek isbande su vyresniaja del tustinimosi problemu tai kol naudojame veikia gerai, tik baigiame ir vel ta pati problema.. tai sako tada organizmas ju neisisavina..Ir kaip kudikiui, jie atsidaro ir kaip miltukai pasidaro?

QUOTE(Malena30 @ 2012 01 29, 21:39)
Kita diena kaip ir sveiki, tik dar profilaktiskai daviau mineta kompleksa, kaip buvo liepus gydytoja.

O kas del alergijos, tai pati esu labai alergiska. Jusu atveju dabar yra sunku suprasti, kas netinka, nes esate labai issialergine. As gal kuriam laikui palikciau tik MP, o primaitinima pradeciau tik kaip visiskai pasibaigtu alergija. Beja, gal pati kazka "negero" valgote?

O jei ne paslaptis kas jusu gyd?

as bandau sekti savo maista.. bet valgau ta pati kaip ir anksciua... iki 6 menesiu jos nebere...na tik ta pseudo alergija apie akis, ir vokus..ir pas alergologe del jos nieko nerado.. tai as vis maniau nuo mano puse taures vyno , bet poto supratau kad nuo padazo keciupo, ar va per klaida MC donaldo suvalgyto padazo..geda...
bet ka turime dabar tai baisu, tada ten mizeris...
Ji man ir nerami pasidare, uzmiega is 3-4 karto, prabunda verkia..

Beje paskaiciau kad phosporus nuo baimes, kaip tik tokios kaip vyresniajai, idomu kaip dozuoti, kad visai praeitu ta baime?

Aciu merginos uz konsultacijas 4u.gif
Tiesiog esu visiskoje nevilty....
Atsakyti
sakykit mamos, ar galima vaikui duoti vaistu Beladonna ,, kaip parasya 2 val kas 15 minuciu? maniskei buvo virusas su tempa 39-40, jau 3 dienas, tai tiik gavus siu vaistu, daviau mazytei 2 val po 10 lasu kas 15 minuciu, po paros, temperaturos nera, bet ji tapo 35 su kapeikom, dabar pergyvenu del ko cia taip? gal vaikam negalima tu vaistu taip daug? pasakykit kas zinot, aciu, vaikui 1,7 metuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lienusia: 29 sausio 2012 - 22:34
sveikos gal patarsit,nes as nelabai su tais homeopatiniais vaistais dar susidraugavusi blush2.gif ,mano sunus 12 metu bego maratona pries 3sav.ir grizes taip kosejo ,net lojanciai ,temperaturos nebuvo ,bet nepraejolaringitas buvo,tai pagulde i ligonine 2dienu nes kosejo kaip is statines jau,vaistu jokiu nedave tik kvepuot su adrenalinu,tai kai paleido sake kad dar gert vaistus nuo kosulio nes jauciasi siurkstus kvepavimas dar,daviau stodal ,paejo savaite i mokykla ir vel atkrito koseja sausai ir visa savaite vel gyditoja dave antibijotiku ,nes ir gerkle uzraudus buvo ,bet niekaip nepraeina ,duodu ir stodal ir arbatas ivairias ,ciobreliu salpusniu ,virinu piena,niekas nepadeda jokio atsikosejimo .jau gyditoja liepe ir i mokykla eit ,bet net bijau leist sitaip kostinti ,gal ka patarsit dar paduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2012 01 29, 23:34)
sakykit mamos, ar galima vaikui duoti vaistu Beladonna ,, kaip parasya 2 val kas 15 minuciu? maniskei buvo virusas su tempa 39-40, jau 3 dienas, tai tiik gavus siu vaistu, daviau mazytei 2 val po 10 lasu kas 15 minuciu, po paros, temperaturos nera, bet ji tapo 35 su kapeikom, dabar pergyvenu del ko cia taip? gal vaikam negalima tu vaistu taip daug? pasakykit kas zinot, aciu, vaikui 1,7 metuku

lasiukus dozuoti reikia kaip ir žirniukus suaugusiojo dozė 9-10 lašiukų, o vaikui 1,7 metų - tik 2 lašiukai.
Dėl dažnumo - aš esu davusi kas pusę valandos apie 2 dienas, kai tokia aukšta temperatūra buvo.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 01 30, 09:09)
lasiukus dozuoti reikia kaip ir žirniukus  suaugusiojo dozė 9-10 lašiukų, o vaikui 1,7 metų - tik 2 lašiukai.
Dėl dažnumo - aš esu davusi kas pusę valandos apie 2 dienas, kai tokia aukšta temperatūra buvo.

sakes.o as daviau po 10 lasu kas 15 min, ka dabar daryt, jai 3-ia diena tempa 35,6, niekaip negali ji susilti... blink.gif
Atsakyti