QUOTE(*RRR-Miau* @ 2012 01 27, 23:32)
o kodel 7 nereikes
nes as pvz, vaikus visus vezu kaip ir profilaktiskai.
o del mesos, tai triusis turi daug baltymo, ir jei pas jus kokia alergija baltymam, tai galejo ir sureaguot. o ar baisiai jusu vaikas isbertas yra taip jau.
Na ir mes norime lankytis profilaktiskai, ir matyti ar gereja rodikliai ar ne... tiesiog noriu kad nereiktu 7 karto tam kad isgydit sinusita... taip ji giria visa kad sutvaro AD, kad spaudimus zmonem sutvarko.. nezinau kame reikalas, gal per daug pacientu turi ir nesigilina pakankamai
Na kaip daug, manau koki 35% kuno, rankos trecdalis, virsutine ranku dalis net puse, zanai, kaklas, po kaklu, nugaros tikrai 80%, padengta... kojos siek tiek.. pilvas... plotai dideli, raudoni ir siurkstus... ir atsiranda nauji.. tai nesijaudinciau nes nuo 2men prasidejo berimas apie lupas ir ant voku paakiai, supratau cia ar pseudo alergija, ar beria kai pavalgau nesamone kokia(pvz keciupa).. bet dabar tikrai kazkas negerai.. ir as kvaile neatseku kas.. skaitau ir nesuprantu, raso iki 3 metu isaugs.. o ka tai reiskia kad dabar kito maisto neduoti iki 3 metu, neduoti mesos, neduoti moliugo, morkos... nebesuprantu... rimtai kaip Obuoliausia sako vakumas galvoje man..
bere bere, nuemiau morka, toliau bere, nuemiau moliuga, atrode gerejo, bet ta diena kai nuemiau ji, ivedziau versiena, nes baiges triusis.. tai va 4 diena ryte vel raudonumai pradejo lyst.. tai kita diena vel daviau triusi bet negerejo.. tai dabar nebesuptantu ar cia jau alergija ir morkai, moliugui ir mesai?idomu alegologe ras problema kame cia, ir homeopatas israsys zirniu jie sutvarkys, tai poto valgyt galesime?
Kirke- kaip jus verdat ten ryzius su bulve kartu? taip galima?
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 27, 23:36)
Dzada, kad 100 proc. homeopatinis neatitiks - sutinku. Gi gyvendami kaupiam įvairią patirtį, emocijas, kurios užsifiksuoja vienokiu ar kitokiu būdu. Be to, keičiamės ir patys.
Tiesiog sudaromi kompleksai yra tokie nuo visko vienu metu ir nuo nieko...
Pvz., gydantys folio metodu paskiria kokius 5-7 žirnius, bet jie vartojami ne vienu metu, ir ne viename komplekse. Pakaitomis rytas - vakaras, lyginės - nelyginės dienos, gal kuris - kartą per savaitę. Tada ir organizmas gali reaguot kažkokiu būdu.
me lankemes pas gema paskirdavo kokiu 5 rusiu, bet skirtinguose buteliukiuose..o B dirba folio metodu, ir kartais skiria miksa, kartai atskirus zirnius, vienus tarkime jei labai labai atitinka pagal individa... bet jis ne visad megsta nustatyma pagal individa..
na tikrai gal ant kai kuriu dalyku jis geras.. mano vyrui tai padejo.... man va ir ka patare pagerejo per para ryskiai pasitaise.. bet nu su dukra del sinusito neviltis..
o Kaune koks geras homeopatas?
Pasakykite man tokiai naujokeik, tai visa laika negalima naudoti homeopatiniu zirniu, tarkime sptiprint imuno?
vaidicita- ta knyga as ir turiu.. nelabai ji man..
Papildyta:
QUOTE(pasauliuke @ 2012 01 28, 14:43)
Laba diena maytes
Mano dukrytei 1metai ir 2 men. Pries 4 dienas prasidejo skista sloga,po paros dingo,bet atsirado kaip vidine,nieko neispucia,o viduj net gargaliuoja,o prakvepuot negali. Prie viso to ir spazmnis sausas kosulis,po paros dreko,dabar vel lyg sausas.Daviau Stodalio.o nuo slogos dabar cinabsina.Siandien atsikele su 38 temperatura,zandai raudoni,galunes vesios,miega neramiai stipriai blaskosi prabunda ,nori tik mamos.Sakykit ka duot dabar.Belladona neturiu 6,turiu homacordine,bet turbut tokiai mazgei per stiprus? Ka pasiulytumet?
Paziurekite ka siule Obuoliausia keleta puslapiu atgal
Gal prie sauso kosulio tinka hustel is heel? ar labiau bronchalis heel( man va sausa nueme gerai tas bronchalis).