QUOTE(Dzada @ 2012 01 27, 22:56)
nz as dar mazai zinau, todel ji sukritikuoti negalejau... nepatiko kad jis gyres savo pacientu skaiciumi, neva daugiausiai priemes pacientu LT ir neva, ateina pacientai kurie lankes pas kita gyd. 7 kartus....ir jokio pagerejimo.. na mes lankemes pas ji pati 4.. tikiuos 7 nereikes...
Merginos, o gali mesa alergizuoti?( baltymas esantys joje), arba is vis dabar bet koks maistas alergizuoja kai uzsidege po morkos.. tai gal is vis palikti tik mamos piena?( ar cia man jau vakumas galvoje?
o kodel 7 nereikes
nes as pvz, vaikus visus vezu kaip ir profilaktiskai. man ramiau kaip apziuri, paskiria zirniukus, aisku dar ir klausimu kazkokiu man paciai atsiranda. seniau lankydavomes pas savo homeopate kas du menesius, dabar vaikai lyg maziau serga, tai kas 4 kazkur.
o del mesos, tai triusis turi daug baltymo, ir jei pas jus kokia alergija baltymam, tai galejo ir sureaguot. o ar baisiai jusu vaikas isbertas yra taip jau. mano visi trys beriami, bet as jau nebeimu i galva. tai daugiau, tai maziau. dickis 8 metu, beria vis dar per ranku sulenkimus, buvo lyg ir kad visai nebere, bet dabar ir vel paberia. kitus du ir, buna svaruciai ir vel, o nuo ko neatskiriu. su pirmuoju nuo mazens vargau, kiek jam visokiu "stebuklingu" tepalu buvo pritepta. tik blogiau vis buvo, o ir kosuliai, pastovus sirgimai. kai pradejom gydytis homeopatiskai, berimai apsistojo ties viena vieta, ir vis ten pat ir paberia, nebesiplecia. o as ir aprimau jau, tai ir i kitus du vaikus nebekreipiu demesio
pas maziuka pastebejau is vis, ypac kai valge dar tik mano piena, tai kai koks baliukas, as nuo visokiu skanumu neatsilaikydavau, prisivalgydavau visko, tai po to maziaus berimai taip pranykdavo, isgrazedavo ir va, kas pasakys, kad nuo maisto beria.
mane pacia ir paberia, o berimai atsirado, kai pradejau gydytis homeopatiskai po didelio streso, nelaimes.