Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

Mano vyresnioji gruodį sunkiai sirgo, prasidėjo viskas nuo gerklės. 3 savaitės gydytoja homeopatė gydė kaitaliodama žirniukus. Dukra vartojo Rhus toxicoden, Mercurius sol., Arsen LM. Pradžioje dar Aconit daviau. Belladonnos gydytoja neskyrė, nes ne dukros vaistas, retai jai Belladonna suveikia. Po 3 savaičių kilo įtarimas skarlatina, kraujo tyrimas ir būklė negerėjo, tai pati gydytoja skyrė antibiotikus. Kai išsigydėm dar teko daryti širdelės tyrimus.

Braita, jei skalauti nemoka, tai duokite gerti ramunėlių arbatos. Irgi suveikia, kaip ir gerklės skalavimai.
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2012 01 27, 00:15)
Anot mano homeopato, vaikams duodama iki 6 zirneliu daugiausiai. Bet uminiu atveju mums skirdavo ir po 10 zirneliu.

Gal kas esat issigyde su zirniukais akies tika? Jau nebemalonu kai akis timpcioja kai su zmogum kalbu. unsure.gif Pamenu kazkada buvo kalba apie nervinius tikus,bet va,niekaip nerandu paieskoje.....Gal padetumet prisiminti? 000189.gif

Kiek žinau, dažniausias yra Staphysagria, bent 30 potencijos. Pasiskaitykit 4u.gif

QUOTE(Braita @ 2012 01 27, 10:46)
Na ką  - mano vaikui ne gerklė, o skarlatina  g.gif

Mėginkit Phytolacca (jei Beladonna neveikia) ir Mercurius heel. Bent kažkiek turi palengvinti.
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2012 01 23, 13:37)

Beje, Dzada, o Jums Gelomirtolis nepadeda? nes man paskutini karta, kai link sinusito buvo, tai tik jis pramuse viska 4u.gif

Tai kad jai 5 metai, nenuris ji gelomirtolio....

QUOTE(Kirkė @ 2012 01 23, 14:45)

Dzada, atsakinėju

Kirke aciu Jums labai uz tiek info 4u.gif

as pati apsirgau, perstejo gerkle, kaire puse raudona...sloga prasidejo iskarto zalia is po nakties, po 3 dienu atleido.. pradejo isbegti.. skaidri, ale kiausinio baltymas.. ir prasidejo toks kosulys, springstu ir asaros bega.. naktim kosau net vaikus prikeliu, sausai ir neatsikosau.. bendziau tonsilotren, cinabsina nosiai, influcida.. stodal.. neveikia..

Pasukau gyd skyre grip heel, angina heel, ir bronchalis heel..

Mazojai nurimo berimai, kai nuemiau moliuga...dariau tik bulve, brokolis, briuselio kopustai, ir versiena... siandien pakeiciua i triusi, kuri vartojamoje 3 savaites, ziu bevalgant zandas raudonuoja... tai nejaugi cia bus triusis, nu kaip jis gali kelti alergija??? unsure.gif kita savaite vel vedu ja pas bagdonaviciu..

Sia savaite buvome tryse, as vyras ir dukte vyresnele.. nu ka atseit vyrui pagerejimas. mano blogiausi rodikliai... prirase kruva mixu zirniuku, ir lasiukus( ar juos kas naudojat ?)

O dickei del sinusito tik lasiukus padare ten miksa is daug ko zinau kad ieina phosporus ir silicea, naudojam nuo antrad progreso jokio.. sake po savaites pasukt.. galvoju ar dar laukt, ar duosi savavaliskai silicea 30, nes cia Hortonas isgyre kad padejo...
Aplamai 4 vizitai per metus, ir nepagydo mums sinusito, gal verta kazka keisti?

Kirke sakiau as jam ta vaista Meddorinum 30, sake na jei tokiais stipriais pradesime kudikiui, nerekomenduoju.. idomu ka jis mums jai paskirs kita savaite...

Matau jusu vaikai daznai ir serga.. ar nepuolate i nevilti?
Atsakyti
Dzada, pati sau mėginkit stodal, dar pasiskaitykite apei Sambucus.
O moliūgas pirktas? Gal tiesiog nuo "pagerinimų" jame esančių sureagavo ir dabar grandininė alerginė reakcija. Bent 2 savaites reiktų labai atsargiai maistą žiūrėt, turi apsivalyt 4u.gif
Iš viso, kūdikiams dažniausias nuo alergijos yra Calcium carbonicum (kūdučiams gali būt Calcium phosphoricum), tada pagal konkrečius simptomus.
Kūdikių alergija vos ne 100 proc. būna tada, kai tinkamai neveikia kas nors iš virškinimo sistemos: kasa, tulžis. Nėra pakankamai fermentų, tada ir gaunasi tokios "alerginės" reakcijos. Sureguliavus virškinimą - dingsta visi bėrimai. O įprastiniu būdu, su antihistamininiais gaunasi tik "užtušavimas" viso proceso, dėl ko vėliau išlenda negalavimai jau iš giliau, kuriuos ir gydyt sudėtingiau.
Atsakyti
As jau numanau kad teks su mazyle kryziaus kelius eiti del tu alergiju...Moliugas eko, is tymo turgaus pas pazystama ukininka...o del virskinimo manau kad taip, nes pavalgius dar po 4 valanadu atpila ta maista,pagerus mano pieno....

Tai atrodo ziuriu maista, jai nebezinau ka nuimti dar.. nebeliks kuo maitint... mesytes juk reikia..

Obuoliausia stodal geriu 2 para, kol kas ner pagerejimo.. laukiu kol vyras parves ka liepe gyd.. nes naktys tiesiog nepakenciamos..

aciu uz komentarus 4u.gif

man sirdis jaucia kad nepades tie lasiukau gyd. B, ir teks vis vien finale pjauti adenoidus jai.... nu kiek gali vaikas izoliuotas namie sedet ir sirgt..

O beje skarlatinai tinka is heel belladona?( cia idomu suzinot)

Ir dar, jei paduoti kuri laika fermentui kudikiui, gal susitvarkytu? unsure.gif ar fermentai tik laikinai, o poto vel butu tas pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 27 sausio 2012 - 17:10

O dickei del sinusito tik lasiukus padare ten miksa is daug ko zinau kad ieina phosporus ir silicea, naudojam nuo antrad progreso jokio.. sake po savaites pasukt.. galvoju ar dar laukt, ar duosi savavaliskai silicea 30, nes cia Hortonas isgyre kad padejo...
Aplamai 4 vizitai per metus, ir nepagydo mums sinusito, gal verta kazka keisti?

Tikrai ne Silicea gyriau smile.gif O homeopatija apskritai smile.gif Bet jusu atveju manau, kad jeigu nera pagerejimo dukrai, reikia toliau ieskoti rakto, nes jis tikrai yra. Stiprybes!
Atsakyti
Dzada, aš neturiu nieko prieš gydytoją... bet tokius kompleksus galiu suskirt ir aš ax.gif Nu, kažkaip gaunas "bendro pobūdžio konstitucinis"...
Jeigu jau kuris laikas mėginat ir vis rezultatas minimalus - mėginkit kitus variantus. Gal jis ir puikiai atitaiko kitiems, bet jūsų atveju kažko trūksta, kad būtų rezultatas.
Galų gale - skaitykit pati, kad pavyktų įveikti einamuosius kosulius - snurglius. Tai tikrai nėra siaubingai sudėtinga. Dauguma čia sėdinčių merginų taip daro. Tik skaityt reikia, kai chebra neserga, nes ekstriniu atveju galvoje lieka vakuumas... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri zinosir ar galima Coryzalia 2 metu vaikams? Nieko neraso info lapelyje, man labai padejo, ziuriu ir dukryte sirguliuoja.Aciu.
Atsakyti
Terapanke - tikrai taip. Tik geriau būtų po 1/2 tabletės, jei pavyktų perskelti. Gi tai geriau, nei paskui gerti antibiotikus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 27, 18:23)
Terapanke - tikrai taip. Tik geriau būtų po 1/2 tabletės, jei pavyktų perskelti. Gi tai geriau, nei paskui gerti antibiotikus.  4u.gif

Aciu,turiu ir Gripp3 kompleksa,aconite, dar kazkokiu, bet coryzalios galia likau pati labai nustebinta tai nenoriu kad isisirgtu.
Atsakyti
o kaip jus skaitote? imat visus ten 3000 rusiu, kiek ju yra ir kiekviena skaitote? smile.gif
Atsakyti
Kokią kalbą mokat? Aš dažniausiai ieškau angliškai, susirašau ką turiu, pvz. geltonas snurglis "yellow discharge", temperatūra - fever. Kai ilgiau pasiskaitinėji - tie terminai gi vienodi, kartojas. Ir ieškai.
Pačioj pradžioj tiesiog įsidėmėjau dažniausiai minimus prie peršalimų - sėdi tuos keliolika ir skaitai "nuo - iki". Labai svarbus dalykas yra emociniai - proto simptomai. Pvz. Gelsemium - peršalimas po streso, kai buvo pakankamai daug emocijų.

Tie rečiau minimi ir vartojami gan retai... kiek pastebėjau, tie vaistai "persikloja" vieni su kitais, simptomai sutampa tik iš dalis. Gal ir nesuveiks stebuklingai, atsikrapštysi po truputį. O kai organizmas pagaus šiokią - tokią pusiausvyrą - pradės sveikti pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 27 sausio 2012 - 20:42