Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(indoju @ 2012 01 25, 12:44)
Sveiki  4u.gif

bigsmile.gif  geras, šito mums labai reikia,tik stebiuosi kodėl gydytojas jų neskyrė  g.gif dar galit paaiškinti , didesnės potencijos reiškia daugiau žirniukų ar daugiau kartų per dieną duoti ?  blush2.gif  nelabai susigaudau, negalavimams mažėjant ar reikia tiesiog kiekį vaistų mažinti ar tiesiog duoti mažiau kartų per dieną?  blush2.gif
ačiū labai  4u.gif
unsure.gif  grynai aprašei kaip mano dukrai,kad yra  unsure.gif  kol vaikšto, dar normaliai, o atsigula,nepakvėpuoja, kosčioti pradeda  unsure.gif  o dar gal žinot tada 1,6m vaikui kiek ir kaip jo duoti?  dabar jau kaip ir išsikapstėm, bet šita bėda jai dažnai kartojasi  doh.gif
ačiū labai  4u.gif

Nosies užgulimas gulint gali būti dar aibė variantų: Silicea, Cinnabaris, Arg. nitricum (tik šitus žinau).
Pasiskaitykit apie kiekvieną, kad galėtumėt atsirinkti panašiausią 4u.gif
QUOTE(wingless @ 2012 01 25, 13:21)
Klausimas Oboliausiai ir toms, kurios su homeopatija susidraugavusios pakankamai neblogai. Ar galejo buti, kad vartojant homeopatinius menesi laiko, musu atveju acidum sulfur., limfocitai sukilo dvigubai virs normos??????  Pries menesi kai sirgom buvo darytas kraujo tyrimas, viskas buvo tvarkoje. Hom. V.Z. mums priskire Acidum sulf. Sake gerti menesi laiko. Uzvakar vakare atsidurem ligoninej  kraujo tyrimas rodo limfocitu kieki 70, kur norma turetu buti 34-36. Per ta menesi jokiu kitu vaistu nevartojom. Gydytoja liepe nutraukti hom.zirniukus ir po 2 savaiciu kartot krauja.... Pasukau homeopat. paklaust ar taip galejo nutikti liko nustebusi ir nieko nepasake.  Esu ziauriai sunerimusi, nes jei jei po poros savaiciu kraujas bus panasus tai nieko gero nereiskia.....  verysad.gif

Tiek šitam forume, tiek iš aplinkos yra tekę susidurt su variantu, kad po homeopatinių vartojimo padidėja leukocitų kiekis.
Aš gal primityviai suprantu: kai organizmas gydomas homeopatiniais, stimuliuojama imuninė sistema, todėl gali padidėti leukocitų kiekis. Kaip atsakas kovoti su uždegimu.
O kaip vaikas? Labai išvargęs?
Atsakyti
Wingles, negali taip stipriai sukilt nuo homeopatinių, ne tiek...
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2012 01 25, 14:50)
didesne potencija tai reiškia, kad mažiau kartų vartojama, ta prasme rečiau
Homeopatiniai zirniuku duodama tiek, kiek vaikui metu, jusu atveju 1 žirniukas 4u.gif o kiek kartu, tai priklauso nuo bukles sunkumo. Šiaip uzsienio saltiniuose daznai raso, kad jei pvz 12C ar 30C potencijos, tai max iki 4-6 kartu per diena, buklei gerejant retinama.

g.gif įdimiai man su tuo kiekiu. nes kai kuriuos žirniukus sakė duoti ir po 4 ir 5 vnt. blink.gif
ačiū už atsakymą aciuks.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 25, 17:25)
Nosies užgulimas gulint gali būti dar aibė variantų: Silicea, Cinnabaris, Arg. nitricum (tik šitus žinau).
Pasiskaitykit apie kiekvieną, kad galėtumėt atsirinkti panašiausią 

gal yra koks psl. kur daugiau rašo apie vaistus? čia kur pirmam psl. temos,tai jų labai nedaug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 25 sausio 2012 - 20:25
QUOTE(wingless @ 2012 01 25, 13:21)
Klausimas Oboliausiai ir toms, kurios su homeopatija susidraugavusios pakankamai neblogai. Ar galejo buti, kad vartojant homeopatinius menesi laiko, musu atveju acidum sulfur., limfocitai sukilo dvigubai virs normos??????  Pries menesi kai sirgom buvo darytas kraujo tyrimas, viskas buvo tvarkoje. Hom. V.Z. mums priskire Acidum sulf. Sake gerti menesi laiko. Uzvakar vakare atsidurem ligoninej  kraujo tyrimas rodo limfocitu kieki 70, kur norma turetu buti 34-36. Per ta menesi jokiu kitu vaistu nevartojom. Gydytoja liepe nutraukti hom.zirniukus ir po 2 savaiciu kartot krauja.... Pasukau homeopat. paklaust ar taip galejo nutikti liko nustebusi ir nieko nepasake.  Esu ziauriai sunerimusi, nes jei jei po poros savaiciu kraujas bus panasus tai nieko gero nereiskia.....  verysad.gif

O kodel atsidurete ligonineje? Ka vaikas jaucia? Leukocitai, tai gali padideti. Mums, kai paskyre konstitucinis, po kokios savaites, buvo temperatura pakilusi ir laikesi keturias dienas. Mes siaip niekada jos neturime. Mums tada sake, kad konstitucinis suaktyvino imunine ir todel temperatura. Leukocitai tada irgi butu buve padideje, jeigu butume dare tyrima. Bet musu vaikas tada (su temperatura) jautesi puikiai. Todel klausiu kaip jauciasi jusu vaikas? Gal tiesiog kokia nauja bjaurybe pasigavo???
Atsakyti
Mano vaikis buvo sureagavęs į limfomiosot (heel) pakilo temperatūra iki 38, padidejo limfmazgiai. bet manau buvo perdidele doze, po 1 tabl 3 kart dienoj.

Jau senokai vartoju heel preparatus tai pastebejau, kad vienu tikrai neimanoma perdozuot, pav anginheel, o su kitai reikia labai atsargiai, nes jie intensyviau veikia.
Atsakyti
O ar kuri naudojote Detox-Kit?
Atsakyti
Manoji prisivalge sniego darže;yje raudona gerklė ir 38 tempa laikos jau beveik para. Duodu anginheel ir antigirpiną. O keik pvz kartų to anginheel galima būtų duoti? g.gif 4 kartų manau tirkai mažai yra...bet kad irgi nepadauginti.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 01 26, 18:45)
Manoji prisivalge sniego darže;yje  raudona gerklė ir 38 tempa laikos jau beveik para. Duodu anginheel ir antigirpiną. O keik pvz kartų to anginheel galima būtų duoti?  g.gif 4 kartų manau tirkai mažai yra...bet kad irgi nepadauginti.

nezinau, ar tiksliai, bet kazkur lyg skaiciau, jog tabletemis tai vaikams lyg iki 4 tab. per diena. savo 2,5 metuku vaikui duodu iki 5 tab. visad. yra ir homeopate kazkada skyrusi anginheel 4-5 per diena, ta daviau 5 biggrin.gif
o siaip, prie raudonos gerkles ir tempos duociau beladona zirniais arba beladona homacord. bent jau mano vaikams tai 99 procentai tikrai suveiktu smile.gif nezinau, kas ieina i antigripina, niekada neturejau jo, tai gal ten ir beladonos yra g.gif
Atsakyti
Anot mano homeopato, vaikams duodama iki 6 zirneliu daugiausiai. Bet uminiu atveju mums skirdavo ir po 10 zirneliu.

Gal kas esat issigyde su zirniukais akies tika? Jau nebemalonu kai akis timpcioja kai su zmogum kalbu. unsure.gif Pamenu kazkada buvo kalba apie nervinius tikus,bet va,niekaip nerandu paieskoje.....Gal padetumet prisiminti? 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidaw: 27 sausio 2012 - 00:16
Na ką - mano vaikui ne gerklė, o skarlatina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 01 27, 11:46)
Na ką  - mano vaikui ne gerklė, o skarlatina  g.gif

Kiek skaičiau tai lyg Beladona pagrindinis vaistas.
Atsakyti
Taip, Belladona. Kadangi ji gėrė antigipino, į kurį įeina Belladona, tai pas ją ir temepratūros nebuvo tokios aukštos, kaip priklausytų skarlatinai. bet vakar vakare ir šiąnakt išlindo visi kiti požymiai. Tai dar pridėjau Apis ir Sulfur nuo bėrimų ir niežtinčių dėmių. Va tik kaip gerklės skausmą palengvinti - jaučiu tik ta pati Belladona bus g.gif nes skalauti gerklytės vaikas dar nemoka nuovirais visokiais.
Papildyta:
o beje, ar geriau antrą vaiką pagirdyti Belladonai profilaktikai, kad nesusirgtų, ar geriau leisti, kad persirgtų skarlatina? nes kontakto išvengti nepavyks, dalinasi ir arbatėlėm, ir maistais, ir viskuom kitkuo. g.gif
Atsakyti