QUOTE(indoju @ 2012 01 25, 12:44)
Sveiki
geras, šito mums labai reikia,tik stebiuosi kodėl gydytojas jų neskyrė dar galit paaiškinti , didesnės potencijos reiškia daugiau žirniukų ar daugiau kartų per dieną duoti ? nelabai susigaudau, negalavimams mažėjant ar reikia tiesiog kiekį vaistų mažinti ar tiesiog duoti mažiau kartų per dieną?
ačiū labai
grynai aprašei kaip mano dukrai,kad yra kol vaikšto, dar normaliai, o atsigula,nepakvėpuoja, kosčioti pradeda o dar gal žinot tada 1,6m vaikui kiek ir kaip jo duoti? dabar jau kaip ir išsikapstėm, bet šita bėda jai dažnai kartojasi
ačiū labai
geras, šito mums labai reikia,tik stebiuosi kodėl gydytojas jų neskyrė dar galit paaiškinti , didesnės potencijos reiškia daugiau žirniukų ar daugiau kartų per dieną duoti ? nelabai susigaudau, negalavimams mažėjant ar reikia tiesiog kiekį vaistų mažinti ar tiesiog duoti mažiau kartų per dieną?
ačiū labai
grynai aprašei kaip mano dukrai,kad yra kol vaikšto, dar normaliai, o atsigula,nepakvėpuoja, kosčioti pradeda o dar gal žinot tada 1,6m vaikui kiek ir kaip jo duoti? dabar jau kaip ir išsikapstėm, bet šita bėda jai dažnai kartojasi
ačiū labai
Nosies užgulimas gulint gali būti dar aibė variantų: Silicea, Cinnabaris, Arg. nitricum (tik šitus žinau).
Pasiskaitykit apie kiekvieną, kad galėtumėt atsirinkti panašiausią
QUOTE(wingless @ 2012 01 25, 13:21)
Klausimas Oboliausiai ir toms, kurios su homeopatija susidraugavusios pakankamai neblogai. Ar galejo buti, kad vartojant homeopatinius menesi laiko, musu atveju acidum sulfur., limfocitai sukilo dvigubai virs normos?????? Pries menesi kai sirgom buvo darytas kraujo tyrimas, viskas buvo tvarkoje. Hom. V.Z. mums priskire Acidum sulf. Sake gerti menesi laiko. Uzvakar vakare atsidurem ligoninej kraujo tyrimas rodo limfocitu kieki 70, kur norma turetu buti 34-36. Per ta menesi jokiu kitu vaistu nevartojom. Gydytoja liepe nutraukti hom.zirniukus ir po 2 savaiciu kartot krauja.... Pasukau homeopat. paklaust ar taip galejo nutikti liko nustebusi ir nieko nepasake. Esu ziauriai sunerimusi, nes jei jei po poros savaiciu kraujas bus panasus tai nieko gero nereiskia.....
Tiek šitam forume, tiek iš aplinkos yra tekę susidurt su variantu, kad po homeopatinių vartojimo padidėja leukocitų kiekis.
Aš gal primityviai suprantu: kai organizmas gydomas homeopatiniais, stimuliuojama imuninė sistema, todėl gali padidėti leukocitų kiekis. Kaip atsakas kovoti su uždegimu.
O kaip vaikas? Labai išvargęs?