Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 20 tema

QUOTE(Hortonas @ 2012 01 24, 15:12)
Vaikui skirtas kompleksas Hepar Sulfuris 12, Silicea 12. Taip, cia gaminamos granules. Man dabar liepe tik Silicea 30 uzsisakyti. Vaikas geria viena karta i diena, o man liepe menesi tris kartus i diena. Tai kaip visada viskas individualu. Pasidalinau todel, kad dar karta isitikinau kaip homeopatija gali suveikti galingai, kai visiskai niekas neveike man pries tai.

Sveiki, esu pati kazkada gerus Silicea 12 vienakart per diena ir musu homeopate patare tai daryti apie 16-17 val. Bet kaip supratau cia buvo imuninei sistemai stiprinti ir atrinko pagal ligos ir charakterio bei sudejimo pozymius.
Taip kad butent vieniems gali suveikti, o kitiems ne.
Atsakyti
Gal kas kartais esate susidurusios su vyro knarkimo gydymu smile.gif Suprantu, kad tai infividualu, bet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2012 01 24, 14:12)
Vaikas geria viena karta i diena

O po kiek granulių?

Suprantu, kad tai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2012 01 24, 11:18)
Homeopatas kaip viena is vaistu paskyre jam silicea ir hepar sulfur kompleksa.

mano vaikui taip pat užgulusi nosis, bet jau sloga "leidosi" į bronchus,pradėjo lyg ir pakosčioti. tai mums taip pat liepė gerti hepar sulfur ir lašiukus echinacea complexus (kvėpavimo takų sudirgimams). tai rezultatas taip pat stulbinantis thumbup.gif
o licopodium kaip veikia nosį? nes vaikui jo paskyrė tiesiog kai buvo emocinių problemų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 24 sausio 2012 - 16:31
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 01 20, 09:43)
Geriausia būtų kreiptis į homeopatą.  4u.gif Nes ir Mezereum, ir dar kiti turi jautrumą garsui...

Miau, kaip įdomiai... aš būčiau galvojus apie Phosphor tokiu atveju. O jinai švaruolė, turi pedantiškumo bruožų?

nors jau ir velu, praleidau, bet vis tiek atsakysiu blush2.gif pas mane svaruolis, tiksliau nesvaruolis biggrin.gif ale jokiu pedantiskumu, svarumu, tik chaosas visur - kambarys i kambari nepanasus, o ir siaip viskas tept lept bile kur ir bile kaip. nors pirmagymis, ir mokytas nuo mazumes tvarkingumo.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Akių uždegimui gydyti be oculoheel dar ką nors būtų galima pridėti? akių baltymas paraudęs, akys tokios sunkios, lyg pavargusios. Kol nelašinau ocoloheel, vakar ryte dar ir baisiai sulipę nuo pūlių buvo g.gif šį rytą jau nieko - atsimerkiau..

A, ir dar - gal kas bandėt gydyti užaugusį moliuską su Thuja? Turiu 6 ir 30 potencijos, nesumąstau, kurį ir kokiu dažnumu duoti vaikui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 25 sausio 2012 - 07:38
QUOTE(bevardė @ 2012 01 24, 15:25)
O po kiek granulių?

Suprantu, kad tai individualu.

Vaikui seseri, tai jam 5 zirniai, kaip kazkas cia ir minejo apie 16-17 valanda.
Papildyta:
QUOTE(indoju @ 2012 01 24, 16:31)
mano vaikui taip pat užgulusi nosis, bet jau  sloga "leidosi" į bronchus,pradėjo lyg ir pakosčioti. tai mums taip pat liepė gerti hepar sulfur  ir lašiukus echinacea complexus (kvėpavimo takų sudirgimams). tai rezultatas taip pat stulbinantis  thumbup.gif 
o  licopodium kaip veikia nosį? nes vaikui jo paskyrė tiesiog kai buvo emocinių problemų  rolleyes.gif

Lycopodium turetu drekinti nosies gleivine labai. Ne karta vaikui yra musu buve skirta, kai tik uzgulusi nosis. Didesnes potencijos labiau veikia emocini lygmeni, nei fizinius simptomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hortonas: 25 sausio 2012 - 08:33
Sveikos 4u.gif

Del lycopodium, tai jam budinga usikimsusi nosis (ypac gulimoje pozicijoje), kai puti puti ir nieko neisputi, tai jis turetu paleisti nosi 4u.gif
QUOTE(Braita @ 2012 01 25, 08:34)
Labas rytas smile.gif

Akių uždegimui gydyti be oculoheel dar ką nors būtų galima pridėti? akių baltymas paraudęs, akys tokios sunkios, lyg pavargusios. Kol nelašinau ocoloheel, vakar ryte dar ir baisiai sulipę nuo pūlių buvo  g.gif šį rytą jau nieko - atsimerkiau..

A, ir dar - gal kas bandėt gydyti užaugusį moliuską su Thuja? Turiu 6 ir 30 potencijos, nesumąstau, kurį ir kokiu dažnumu duoti vaikui  rolleyes.gif

rhus tox skaiciau, kad tinka, tuomet, kai per nakti sulimpa akys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 25 sausio 2012 - 10:59
QUOTE(Braita @ 2012 01 25, 08:34)
A, ir dar - gal kas bandėt gydyti užaugusį moliuską su Thuja? Turiu 6 ir 30 potencijos, nesumąstau, kurį ir kokiu dažnumu duoti vaikui  rolleyes.gif

gydyti neteko, bet kiek skaiciau, tai 12C arba 30C potencijos iki 3 katu per diena 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(Hortonas @ 2012 01 25, 09:37)
Lycopodium turetu drekinti nosies gleivine labai. Ne karta vaikui yra musu buve skirta, kai tik uzgulusi nosis. Didesnes potencijos labiau veikia emocini lygmeni, nei fizinius simptomus.

bigsmile.gif geras, šito mums labai reikia,tik stebiuosi kodėl gydytojas jų neskyrė g.gif dar galit paaiškinti , didesnės potencijos reiškia daugiau žirniukų ar daugiau kartų per dieną duoti ? blush2.gif nelabai susigaudau, negalavimams mažėjant ar reikia tiesiog kiekį vaistų mažinti ar tiesiog duoti mažiau kartų per dieną? blush2.gif
ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Iewuzze @ 2012 01 25, 11:21)
Sveikos 4u.gif

Del lycopodium, tai jam budinga usikimsusi nosis (ypac gulimoje pozicijoje), kai puti puti ir nieko neisputi, tai jis turetu paleisti nosi

unsure.gif grynai aprašei kaip mano dukrai,kad yra unsure.gif kol vaikšto, dar normaliai, o atsigula,nepakvėpuoja, kosčioti pradeda unsure.gif o dar gal žinot tada 1,6m vaikui kiek ir kaip jo duoti? dabar jau kaip ir išsikapstėm, bet šita bėda jai dažnai kartojasi doh.gif
ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indoju: 25 sausio 2012 - 12:45
Klausimas Oboliausiai ir toms, kurios su homeopatija susidraugavusios pakankamai neblogai. Ar galejo buti, kad vartojant homeopatinius menesi laiko, musu atveju acidum sulfur., limfocitai sukilo dvigubai virs normos?????? Pries menesi kai sirgom buvo darytas kraujo tyrimas, viskas buvo tvarkoje. Hom. V.Z. mums priskire Acidum sulf. Sake gerti menesi laiko. Uzvakar vakare atsidurem ligoninej kraujo tyrimas rodo limfocitu kieki 70, kur norma turetu buti 34-36. Per ta menesi jokiu kitu vaistu nevartojom. Gydytoja liepe nutraukti hom.zirniukus ir po 2 savaiciu kartot krauja.... Pasukau homeopat. paklaust ar taip galejo nutikti liko nustebusi ir nieko nepasake. Esu ziauriai sunerimusi, nes jei jei po poros savaiciu kraujas bus panasus tai nieko gero nereiskia..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indoju @ 2012 01 25, 13:44)
Sveiki  4u.gif

bigsmile.gif  geras, šito mums labai reikia,tik stebiuosi kodėl gydytojas jų neskyrė  g.gif dar galit paaiškinti , didesnės potencijos reiškia daugiau žirniukų ar daugiau kartų per dieną duoti ?  blush2.gif  nelabai susigaudau, negalavimams mažėjant ar reikia tiesiog kiekį vaistų mažinti ar tiesiog duoti mažiau kartų per dieną?  blush2.gif
ačiū labai  4u.gif
unsure.gif  grynai aprašei kaip mano dukrai,kad yra  unsure.gif  kol vaikšto, dar normaliai, o atsigula,nepakvėpuoja, kosčioti pradeda  unsure.gif  o dar gal žinot tada 1,6m vaikui kiek ir kaip jo duoti?  dabar jau kaip ir išsikapstėm, bet šita bėda jai dažnai kartojasi  doh.gif
ačiū labai  4u.gif

didesne potencija tai reiškia, kad mažiau kartų vartojama, ta prasme rečiau mirksiukas.gif
Homeopatiniai zirniuku duodama tiek, kiek vaikui metu, jusu atveju 1 žirniukas 4u.gif o kiek kartu, tai priklauso nuo bukles sunkumo. Šiaip uzsienio saltiniuose daznai raso, kad jei pvz 12C ar 30C potencijos, tai max iki 4-6 kartu per diena, buklei gerejant retinama.
Atsakyti